Moda & Stil Bu chelsea botun rengi ve modeli nasıl, bir erkekte şık durur mu? seyduna1 Takip Et Bilge Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Rengi ve tipi nasıl sizce bir erkekte şık durur mu? Güzel Ortalama Kötü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu chelsea botun rengi ve modeli nasıl, bir erkekte şık durur mu? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Bence iyi 0 0 Yorumla
gecilmezyol Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Görene kadar bu ayakkabıya ihtiyacım olduğunu bilmiyordum, link varsa çok memnun olurum gayet güzel ve yakışır 0 0 Yorumla
imrasera_12 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl Bence çok hoş simsiyah bi kombinle hoş durur gibime geliyor 0 0 Yorumla
bttryflyx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Çok güzel değil ama kombinin çok iyi olursa o zaman güzel durur 0 0 Yorumla
Hicran16 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bilemedim, güzel kombinlenebilirse kabanla falan şık durabilir. 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 478 cevap paylaştı. Bence bağlı olmalı ayakkabı. Erkekte karma giyim severim özgür havalı bir duruşu olmalı. 0 0 Yorumla
σвѕєѕѕívєdrєαmєr Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Bence gayet rengi, modeli güzel. 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Model güzel de gride kötü durmuş. Siyah olsa okey 0 0 Yorumla
zeynepkocccc Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Seri katil ayakkabısı nerde görsem tanırım :) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence iyi
Görene kadar bu ayakkabıya ihtiyacım olduğunu bilmiyordum, link varsa çok memnun olurum gayet güzel ve yakışır
Bence çok hoş simsiyah bi kombinle hoş durur gibime geliyor
Çok güzel değil ama kombinin çok iyi olursa o zaman güzel durur
Bilemedim, güzel kombinlenebilirse kabanla falan şık durabilir.
Bence bağlı olmalı ayakkabı. Erkekte karma giyim severim özgür havalı bir duruşu olmalı.
Bence gayet rengi, modeli güzel.
Beğenmedim
Model güzel de gride kötü durmuş. Siyah olsa okey
Seri katil ayakkabısı nerde görsem tanırım :)
İnşaat ayakkabısı gibi 🤔🤔
Çok klas.
karı botu gibi