Moda & Stil Kırmızının enerjisi mi yoksa siyahın asaleti mi daha iyi? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 74 Yapay Zekaya Sor Kırmızı elbisenin enerjisi mi yoksa siyahın zarafeti mi hangisi? Kırmızı Siyah Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kırmızının enerjisi mi yoksa siyahın asaleti mi daha iyi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Zor bi karar ikisini kombinlesek hem enerji, hem asalet. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. siyahın asaleti tabi ki de 0 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 315 cevap paylaştı. Siyahın asaleti. Kırmızı rengi herkes taşıyamaz. 1 0 Yorumla
Kani666 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Her ikisini de çok seviyorum kararsız kaldım. ya da yerine göre diyebilirim 0 0 Yorumla
Subuone19 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Kırmızı giyen çirkin kadın görmedim enerji falan hikaye 0 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Renk bakımından kırmızı, bu kırmızı değil biraz daha koyu tonu yakışır, bana diye düşünmekteyim 0 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl Siyahin yaninada bide beyazi koydunmu ohh suyundanda 0 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Kırmızının ayrı bi çekiciliği var tabi kadınlar giyince 😂 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 606 cevap paylaştı. Siyahın gücü, siyahın dediğim dedikliği, siyahın hipnotize ediciliği ve siyahın vahşi asaleti🍀🗝️ 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 320 cevap paylaştı. Kirmizidan nefret ederSiyaha ise bayilirim.. 0 0 Yorumla
DavidLuizx Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl kırmızı ölüyü diriltir 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evett Yorumla DavidLuizx +1 yıl iç çamaşırı kırmızı olanın ömrü uzun olurmuş Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben Siyahın içine giyilen ateşli bir kırmızıyı 0 0 Yorumla
σвѕєѕѕívєdrєαmєr Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Siyaha aşığım, siyahın asaleti tabii ki de. 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Grinin belirsizliğini daha çok severim 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Gençlere kırmızı orta yasa siyah 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Moda & Stil konusunda 419 cevap paylaştı. Siyah her daim favorimdir 0 0 Yorumla
ulanokyanus Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 90% +1 yıl Siyah bence basit bir parça. Kırmızı iddialı 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı. kırmızı olsun beş lira pahalı olsun 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Genelde siyah giyerm ama kırmızıya da hayr demem 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Moda & Stil konusunda 12,2b cevap paylaştı. Kırmızınnı enerjisi 0 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 351 cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 622 cevap paylaştı. Siyahın asaleti👌 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 526 cevap paylaştı. Beraber 0 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Moda & Stil konusunda 615 cevap paylaştı. Mavinin özgürlüğü 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 424 cevap paylaştı. Siyah. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. kırmızının enerjisi 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 406 cevap paylaştı. kırmızı baska 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. Karışık var mı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Zor bi karar ikisini kombinlesek hem enerji, hem asalet.
siyahın asaleti tabi ki de
Siyahın asaleti. Kırmızı rengi herkes taşıyamaz.
Her ikisini de çok seviyorum kararsız kaldım. ya da yerine göre diyebilirim
Kırmızı giyen çirkin kadın görmedim enerji falan hikaye
Renk bakımından kırmızı, bu kırmızı değil biraz daha koyu tonu yakışır, bana diye düşünmekteyim
Siyahin yaninada bide beyazi koydunmu ohh suyundanda
Kırmızının ayrı bi çekiciliği var tabi kadınlar giyince 😂
Siyahın gücü, siyahın dediğim dedikliği, siyahın hipnotize ediciliği ve siyahın vahşi asaleti🍀🗝️
Kirmizidan nefret eder
Siyaha ise bayilirim..
Beyazın masumluğunu tercih diyorum bu aralar.
İkisine de bayılırım ❤️🖤
kırmızı ölüyü diriltir
Evett
iç çamaşırı kırmızı olanın ömrü uzun olurmuş
Ben Siyahın içine giyilen ateşli bir kırmızıyı
Siyaha aşığım, siyahın asaleti tabii ki de.
Kırmızı çok seksi
Siyah iyidir <3
Kırmızının enerjisi var bir kere
siyahı seçiyorum
Kırmızı olsun üç kuruşu fazla olsun
Grinin belirsizliğini daha çok severim
Gençlere kırmızı orta yasa siyah
Siyah her daim favorimdir
Siyah bence basit bir parça. Kırmızı iddialı
İkisi de yerinde güzel
kırmızı olsun beş lira pahalı olsun
Genelde siyah giyerm ama kırmızıya da hayr demem