Güncellemeler
+1 yıl
Foto net değil duruşum da öyle düşündüğünüz gibi kötü değil
Uzun kaban nasıl olacak zaten başka? Boyum 160
Uzun kaban nasıl olacak zaten başka? Boyum 160
Güncellemeler
+1 yıl
static.ticimax.cloud/.../...n-kaban---gri-8579.jpg gayet güzel oldu pantalon da siyah oldugu icin algilayamiyorsunuz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kaban giyeceksen alt kısmı en az dizlerine kadar gelmesi lazım ki orantılı gözüksün. Neredeyse bileğine gelecek, bence pek olmamış.
Şişik durmuş kabul etmiyo zaten kendi şişik
@gökyüzünde___ hastasın
Yorum yazma millete
Napalım yorumumu silmişsin sana laf anlatmak için başka çaremiz kalmadı bence o kabanı kestir iade edemiyorsan cidden bak seni düşünüyorum dalga için değil çok komik duruyor üstünde
@gökyüzünde___ bak işine
Kes kızım
Bence fazla uzun olmuş sana kısa birine benziyorsun
Netten foto alıp buraya koyması peki 😂😂😂
https://www.hizliresim.com/gnea7um
@Happy6161 yazık laa
Benim yorumlarımı silmişsın kusura bakma da soran arkadaş bok gibi duruyor üstünde niye kabullenemiyorsun? Cüce cin gibi duruyor 135 cm sadece gövde 5 cm de ayak gibi duruyor çizgifilm kahramanı gibi yani sokakta dikkat çekici olmasını istiyorsan giy acayip komik 😅😀😀😀😀
@gökyüzünde___ Hadi si₺tir git
Z* kerim giderim yavrum sen hiç merak etme yeterki iste
Özgüvensiz sen onla bi dışarı çokta herkes sana gülsün ahahahahahaa
@gökyüzünde___ Herkes senin gibi cahil mi 🤣 sevitesiz
Seni kardeşim bakışlı cahil sensin giyinmesini bilmeyen cahil sjsjshshshs
Zalaga bak ya küfür edipte seviyesiz diyor başkasının fotoğrafını kendisinindir gibi paylaşıyor hahahaahhaahah AHAHHAHAJAHAJAJAJAAJJSJSSJAHAHHHIMAAAAAAAAAAAAAKOYYYAAAAMMMÖÖÖ HAAAAAAAAAA İNNNLEEEEE
@gökyüzünde___ Cahil misin 🤣 fotoğraf benim, ikinci foto kaban için örnek foto 😆 yazılanı algılayamıyorsun bile
Anlatım bozukluğu kullanırsan heryere çeker hem benim gibi düşünenlerde var senin yapacağın Ad hominemi zi*eyim bari haklı olsan yaaaa vvvv shaakkk
@gökyüzünde___ geri£ekalı defol
sen def ol 😁
fazla uzun. 1.88'im Tsk paltosu bile bu kadar uzun değil
Hiç yakışmamış cidden. Boyun kaç? Sanki kaban seni giymiş. Sen kabanı giymiş gibi değilsin. Hiçbir şey kurtarmaz.
Boyun maksimum 1.50 gibi duruyor boyu kısa insanlar uzun şeyler almaz. Boyunu iyice kısa gösterir. Uzun şeyler uzun insanlar içindir. Yoksa kısalar da giyer pardon kısaları kabanlar giyer.
Fotodaki sen daha kısa daha şişman aynen kanka herkesi kendin gibi ml bellemişsin
https://www.hizliresim.com/gnea7um Çok öpüyorum dkdkdkdk
Gerri zekalı mısın sen ya 🤣🤣🤣 o kabanın uzunluğunu örnek paylaştım
Boşa zahmet etmişsin
Gerrr zekalı sensin senin gibi fotomu paylaşıp rezillik yapmıyorum 😂😂 bunca kötü yoruma nasıl kudurdun şimdi u dönüşü sen harbi rezil bir insansın özgüvensiz ezk seni
Kudurrrr
tabi tabi 🤣🤣 daha yazılanı algılayacak kadar beynin yok
Nasıl dert etmişsen artık😃 belli ki alamıyorsun kendine kaban kuduruyorsun
Ahahahhah nasıl bir ezksn ya 😂😂😂 herkesi kendi gibi sanıyor. Kaban sana pahalı gelmiş belli ki sanki mücevherler almış işte burada da maddi durumunu belli etmişsin zekaszlığın gibi 😂😂 kaban benim için çok ucuz bir şey ama senin için belli ki çok pahalı ahhhh canım kıyamam tosunuma
senn ucuzsun asıl 🤣 bir soruya bu kadar kudurup milletin yorumuna yorum yapmışsın
Oyyy benim tosuncuğuma bakın 😂😂 ucuzluğun belli oluyor aynen aynen. Tabi yazcam insanları kandırıyorsun boyunu bile yalan diyorsun böyle insanlara çok gülüyorum çünkü onlarda gülsünler 😂😂 senin gibiler gülme kaynağımız senim gibiler şaklabanlık yapacak ki daha çok gülelim 😂😂
Valla kafa yok sende. Aklın almıyor belli ki. Boyumu doğru yazdım paylaştığım ikinci fotoğraf bana ait değil sadece kaban için bir örnek.
Kendini gösterme cesaretin bile yok maymun seni
Kaban eziyet çekiyor bağrıyor resmen fotodan anlamak mümkün 😂😂😂 karanlıkta görsem cüce cin gelmiş sanarım. O kadar korkunçsun ki birde yazık iyi göründüğüne inandırmak istiyorsun kendini herkeste kötü bulmuş kendini kandırma tosuncuk.
Bunu kendini göstermeyen sen mi söylüyor 😂😂😂 kızım ben kendimi göstermeye çalışmıyorum ki fotomu attım senin gibi vuracağın yerleri iyi seç 😂😂 kendi yapmadığın akıllı bir şey olsun ah byinsiz tosuncuk 🤣🤣
banane senin görüşünden 🤣 sen dinlersin anca milletin görüşünü ona göre hareket edersin. Benim sorum nasılım yakışmış mı tarzında değil farkındaysan 🤣
Tosunum sen benle ilgili yorum yapamazsın soruyu yazan ben değilim. Sadece sen değil burada her nasılım sorusu nasıl olduklarını merak ettiği için sorulur. İnsanların görüşlerine önem verenler burada soru soruyor özellikle nasılım soruları böyle. Seninki de bu yönde ama kötü yorum alınca pişman olduğuna eminim. Ayrıca bu kabanı hiçbir şey kurtarmaz. Neden zoruna gitti ki? Eleştiri alabilirsin. Halka açık yere fotoğraf koydun. Bende gördüğümü söyledim hepsi gibi. Boyu kısa insana uzun şeyler yakışmaz bu hep böyledir. Uzun çizme de olmaz uzun kabanda olmaz.
Kimin beğenip beğenmediği benim hiç umrumda değil, olsaydı almadan önce sorumu sorardım.
Ne zayıf olmak zorundayım ne de uzun. İstediğimi giyerim.
Görüşleriniz saygı çerçevesinde olsaydı ciddiye alırdım.
İstediğini giyersin ama sorun yakışıp yakışmaması. Hadi saygı çerçevesinde yazayım. Sen cidden bunu kendine yakıştırdın mı? Kaban seni giymiş gibi duruyor. Kısa insanlar zayıf olmazsa giydikleri hiçbir şey yakışmaz. Üstüne birde yakışmayacak şeyler giyerse berbat görünür. Tanımadığım halde iyiliğine dedim suçlu oldum. Ne yaparsan yap napıyım.
yakıştırdım tabi, dediğim gibi fotoğraf ve duruş olduğundan kötü göstermiş tek fark o
Kötü olsaydı almazdım
Ya tamam belki fotodan kaynaklanan da bir şey vardır ama ben senin için sadece demiyorum bunu herkes bilir kısaya uzun şeyler gitmez. Bu kabanların kısaları da var farkındaysan.
Kısa isteseydim alırdım benim beğemdiğim tarz bu.
İyi ben dediğim diyeceğimi son olarak beğendiğin tarz bu olabilir ama önemli olan beğenip yakışan tarz olması ikisi bir arada olmalı.
Fotoğraf açısı kötü ya.. o yüzden hoş görünmemiş ama yüksek topuklarla hoş olabilir
Bacim geri ver icinde kaybolmussun
Benim yorumumu niye kaldırdı bu şimdi ne hasta insanlar var ben naptım. Hemcinsine kötülük yapan birisin işte soru sahibine söylüyorum
Üstelikte yakışmamış sana Al işte böyle kötü olmak lazım
@MaşaKocaAyıı hasta mısınız siz? Kaldırdıysam kaldırdım sana mı soracam? Seviyesiz yorumları silerim
Erkeklerin silmemişsin ama ayrımcı insan. Allah kalbine göre vermiş işte
@MaşaKocaAyıı nereden biliyorsun silmediğimi? Birçoğunu sildim. Sürekli yorum yapmayanları silmiyorum
Soru soran kadın hasta gerçekleri görmek duymak istemiyor o yüzden işine gelmeyen yorumları kaldırıyor
@masakocaayii benim yorumumu da silmiş
Güzel durabilir
beğenemedim ya kabanı
Boy kilon neki
Pek anlaşılmıyor
Harika olur