Moda & Stil Ablamın kınasında hangi elbiseyi tercih etmeliyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor 1 mi 2 mi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ablamın kınasında hangi elbiseyi tercih etmeliyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Bence birincisi 0 0 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben normalde parıl parıl şeyleri hiç sevmem ama bu iki seçenek arasından ikinci daha hoş duruyor. 1 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl İkiside çok güzel ama ilki annelerin giyebilcg tarz gbi duruyor yere uzanan tül den dolayı ikinci daha uygun sana sank 1 0 Yorumla
andy5686 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Karar senin ama 1. 'yi giyen birini görsem ciddi yapıda bir insan olmama rağmen ister istemez çok gülerdim. 0 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl 1. Yi giyersen seni müslüman yerine hırıstiyan felan sanabilirler. Rahibe gibi 1 0 Yorumla
TahinliEkmek Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Oynarsan ilki vücut hatlarını örter diğeride asil olanı ben oynamam bu yüzden onu giyerdim 🙃 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. İlk kıyafet cenaze elbisesi gibi. 2. kıyafet olmalı kesinlikle. 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yanlış anlama ama 1 de vampir gibi olmuşsun 😄 2 daha hoş bence 0 0 Yorumla
Esmaa_00 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl 1. hangi yaştan olsan da seni yaşlı gösterir. 2. daha güzel sanki. 0 0 Yorumla
Kani666 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Üstte ki çok soluk altta ki daha canlı güzel gözüküyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 2 diyorum.. Ama bunlardan çok daha güzel modeller var. Onlara da bak istersen.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 2. fotoğraf derim elbise daha canlı duruyor 1. fotoğraf elbise soluk duruyor 0 0 Yorumla
süvari09 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl 2 daha hos ve asil geldi gözüme tabiki tercih senin 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. 3 çocuk annesi elti elbisesi 0 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl 1 saat birini giy 2. saat ötekini giy 0 0 Yorumla
pamukrella Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl 2 kesinlikle 2yi almazsan kendimi vuruyormuşum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İkiside fazla gösterişli ama 1. çok abartı olur o yüzden 2. tercih daha iyi bence 0 0 Yorumla
pesimistbiriydi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Rahibe gibi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. 2 🤌 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı. hiç birisi 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Moda & Stil konusunda 946 cevap paylaştı. İki iyi gibi 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. 2. daha güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bence birincisi
Ben normalde parıl parıl şeyleri hiç sevmem ama bu iki seçenek arasından ikinci daha hoş duruyor.
İkiside çok güzel ama ilki annelerin giyebilcg tarz gbi duruyor yere uzanan tül den dolayı ikinci daha uygun sana sank
Karar senin ama 1. 'yi giyen birini görsem ciddi yapıda bir insan olmama rağmen ister istemez çok gülerdim.
1. Yi giyersen seni müslüman yerine hırıstiyan felan sanabilirler. Rahibe gibi
Oynarsan ilki vücut hatlarını örter diğeride asil olanı ben oynamam bu yüzden onu giyerdim 🙃
İlk kıyafet cenaze elbisesi gibi. 2. kıyafet olmalı kesinlikle.
Yanlış anlama ama 1 de vampir gibi olmuşsun 😄 2 daha hoş bence
1. hangi yaştan olsan da seni yaşlı gösterir. 2. daha güzel sanki.
Üstte ki çok soluk altta ki daha canlı güzel gözüküyor
2 diyorum.. Ama bunlardan çok daha güzel modeller var. Onlara da bak istersen..
2. fotoğraf derim elbise daha canlı duruyor 1. fotoğraf elbise soluk duruyor
1. olgun orta yaşlı kadınlara göre bence 2. Daha iyi
2 daha hos ve asil geldi gözüme tabiki tercih senin
Birinci olanı çok tuhaf
Ikisi de değil.
3 çocuk annesi elti elbisesi
Bence ikiside cok kotu perde gibi
1 saat birini giy 2. saat ötekini giy
2. Bence daha güzel ve sade.
2 olanı daha hoş duruyor.
Bu da sorumu? 2 tabiki 1cok kötü
2. Elbise daha güzel duruyor
2 kesinlikle 2yi almazsan kendimi vuruyormuşum
İkiside fazla gösterişli ama 1. çok abartı olur o yüzden 2. tercih daha iyi bence
Alttaki daha iyi
Rahibe gibi
Anlamadım
2 🤌
Ikinci
Azcık zevkli olun
Farketmez
2 daha iyi
hiç birisi
İki iyi gibi
Çarşaf?
2 olsun