Moda & Stil Eşofmanda özel bölge belli olması sorununu nasıl çözeriz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bi kadın yazmadı ya tek mı yasıyorum bu durumu Eşofmanda özel bölge belli olması sorununu nasıl çözeriz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Moda & Stil konusunda 437 cevap paylaştı. Geniş bol giyin hadi bir erkekler eşofman giyince mal meydanda hatlar belli oluyorsa siz bari uzun geniş giyinin🤣😉 0 0 Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Erkeksen belli olur ya da tayt giydiysen.. Başka türlü mantıklı değil 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya belli oluyor rahatsız oluyorum Yorumla Peynirciyim +1 yıl Çok mu kabarık neymiş o öyle Yorumla Soran +1 yıl Yok öyle değil ama düz olsun istiyorum hiç belli olmasın Yorumla Peynirciyim +1 yıl E kabarıyor belli ki ahahha Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl öfff çok sinir bozucu bir olay yaa. taytın üzerine asla kısa tişört giyemiyorum 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Bide düşün bir çoğunda böyle Yorumla KutuptakiÇölAslanı +1 yıl O kadar mı belli oluyo Yorumla
Thefurkan2343 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl Dar giymezsin ama boş ver belli olsun sen gibi milflere bakmayı severiz 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,2b cevap paylaştı. Yani öyle bir durumda erkeklerin belli olur kadınların belli olması için çok uğraşması lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Basen var demişsin seni taytlı görmeyi her şeyden çok isterdim 😍 0 0 Yorumla
LeyaLeya Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Nasıl belli oluyor erkek misin? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok nasıl desem basenım var ve sık olur her sey oda bellı oluyor üçken gibi Yorumla LeyaLeya +1 yıl Hımm çok belli olmuyorsa kafana takma bence Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Moda & Stil konusunda 371 cevap paylaştı. Kimin özel bölgesi? 0 3 Yorumla İndeepth +1 yıl Senin eşofman dediğin tayt gibi bir şey olmalı. :D Yorumla Soran +1 yıl Bol değil evet Yorumla İndeepth +1 yıl :D seninki de ben buradayım diyecek kadar kendini belli ediyormuş. Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Geniş giyineceksin dar giyersen belli olue 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın galiba valla en mantıklı cevap Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. uzun tişört, hırka giyerek 0 0 Yorumla
WorldOfTheMELKOR Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bol giyerek, belli eden giysileri giymeyerek 😂 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 412 cevap paylaştı. Niye çözüm buluyorsunuz ya 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 310 cevap paylaştı. anlamadim 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Hatlar belli olmasın işte Yorumla auraventi +1 yıl erkekte belli olur tamam da kadinda nasil belli oluyo ki.. eşofman kucuk mu sana Yorumla Soran +1 yıl Küçük değil de dar nasıl desem normal kılodayım ama bir az basenler falan var normal olan dar geliyor Yorumla auraventi +1 yıl ha anladim.. yani tek kalici cozum bence genis bi eşofman giymek Yorumla Soran +1 yıl Onun da beli düşüyor 😅 Yorumla auraventi +1 yıl ıı şey külot giymiyor musun nasil belli oluyor onun ustunden Yorumla Soran +1 yıl Yok tabii öyle şey mı olur belden düşüyor yanı bol büyük alınca Yorumla auraventi +1 yıl hayir büyük olani sormuyorum.. normal olani giyince yani ic çamaşırından belli olmasi imkansiz.. acaba sen mi kuruntu yapiyosun Yorumla Soran +1 yıl Yok ya istemiyorum hatlar belli olsun azda olsa canımı sıkıyor Yorumla auraventi +1 yıl ya bi kere dedigin gibi darsa arkadanda sıkıyordur.. yani on tarafi bi sekilde belli ettirmedin diyelim arka taraf yani apacik Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl geniş bi eşfoman giymelisin 😏😒 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merhaba Yorumla
cnklc Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 988 cevap paylaştı. Geniş giyknmek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Geniş bol giyin hadi bir erkekler eşofman giyince mal meydanda hatlar belli oluyorsa siz bari uzun geniş giyinin🤣😉
Erkeksen belli olur ya da tayt giydiysen.. Başka türlü mantıklı değil
Yok ya belli oluyor rahatsız oluyorum
Çok mu kabarık neymiş o öyle
Yok öyle değil ama düz olsun istiyorum hiç belli olmasın
E kabarıyor belli ki ahahha
öfff çok sinir bozucu bir olay yaa. taytın üzerine asla kısa tişört giyemiyorum
Bide düşün bir çoğunda böyle
O kadar mı belli oluyo
Dar giymezsin ama boş ver belli olsun sen gibi milflere bakmayı severiz
Yani öyle bir durumda erkeklerin belli olur kadınların belli olması için çok uğraşması lazım
Basen var demişsin seni taytlı görmeyi her şeyden çok isterdim 😍
Nasıl belli oluyor erkek misin?
Yok nasıl desem basenım var ve sık olur her sey oda bellı oluyor üçken gibi
Hımm çok belli olmuyorsa kafana takma bence
Kimin özel bölgesi?
Senin eşofman dediğin tayt gibi bir şey olmalı. :D
Bol değil evet
:D seninki de ben buradayım diyecek kadar kendini belli ediyormuş.
Geniş giyineceksin dar giyersen belli olue
Haklısın galiba valla en mantıklı cevap
uzun tişört, hırka giyerek
Bol giyerek, belli eden giysileri giymeyerek 😂
Erkek değilse nasıl belli olsun
Niye çözüm buluyorsunuz ya
Çamaşır giymiyor musun knk
Pamuk köy düz görünsün
Biraz bol bi eşofman giyebilirsin.
anlamadim
Hatlar belli olmasın işte
erkekte belli olur tamam da kadinda nasil belli oluyo ki.. eşofman kucuk mu sana
Küçük değil de dar nasıl desem normal kılodayım ama bir az basenler falan var normal olan dar geliyor
ha anladim.. yani tek kalici cozum bence genis bi eşofman giymek
Onun da beli düşüyor 😅
ıı şey külot giymiyor musun nasil belli oluyor onun ustunden
Yok tabii öyle şey mı olur belden düşüyor yanı bol büyük alınca
hayir büyük olani sormuyorum.. normal olani giyince yani ic çamaşırından belli olmasi imkansiz.. acaba sen mi kuruntu yapiyosun
Yok ya istemiyorum hatlar belli olsun azda olsa canımı sıkıyor
ya bi kere dedigin gibi darsa arkadanda sıkıyordur.. yani on tarafi bi sekilde belli ettirmedin diyelim arka taraf yani apacik
Esofmanda nasıl belli oluyor ki canım
Ic camasiri giyebilirsiniz
Olmamasını mı istiyorsun
Neren belli oluyor ablacm
Bence çözüm yok gibi ya
Külot giyinmedin mi genelde tayt belli ediyor
Nasıl yani
geniş bi eşfoman giymelisin 😏😒
Merhaba
Geniş giyknmek
Bol giymek