Moda & Stil Hangi bluz daha güzel? açkarnınasigara Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor İkisinden birini alacağım hangisi daha iyi sizce Beyaz Siyah Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi bluz daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Siyah güzel 0 0 Yorumla
seriatdinislamm Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl 1. Daha hoş ve iç açıcı gözüküyor, alttakinin de beyazı hoş olur. 2 0 Yorumla
Kompela34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Kesinlikle beyaz olanı. Olayı çok iyi yansıtan bir görüntüsü var. Diğeri sanki rahibe kıyafetleri gibi. 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Çoğu kişi beyaz diyecek dekoltesi belli diye. sen siyah olanı al :D 0 0 Yorumla
Fairyliquid Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 74% +1 yıl Ikisi de dantelli mi? Hizmetci kiyafeti gibi duruyolar nedense. 0 0 Yorumla
irrigate1993 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 69% +1 yıl Ben ikisinide sevmedim kusura bakma pijama gibi duruyor 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl İkisini de sevmedim kuzu danteli olupta seksi olamayan tek kıyafet bu olabilir özür dilerim ama 🥺 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Moda & Stil konusunda 532 cevap paylaştı. Beyaz doğru sütyen ile daha şık durur bence 😇 2 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 315 cevap paylaştı. Beyaz daha güzel. 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Beyaz olanın bluz olduğundan eminmisin? 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 310 cevap paylaştı. 1 ya 2 cok babaanne is 0 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Beyaz olan, siyah hizmetçi kazağı gibi 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Beyaz 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. beyaz ;) 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 720 cevap paylaştı. tartışmasız Beyaz. 0 0 Yorumla
Esrakny Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 517 cevap paylaştı. Birinci daha iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Siyah güzel
1. Daha hoş ve iç açıcı gözüküyor, alttakinin de beyazı hoş olur.
Kesinlikle beyaz olanı. Olayı çok iyi yansıtan bir görüntüsü var. Diğeri sanki rahibe kıyafetleri gibi.
Çoğu kişi beyaz diyecek dekoltesi belli diye. sen siyah olanı al :D
Ikisi de dantelli mi? Hizmetci kiyafeti gibi duruyolar nedense.
Ben ikisinide sevmedim kusura bakma pijama gibi duruyor
İkisini de sevmedim kuzu danteli olupta seksi olamayan tek kıyafet bu olabilir özür dilerim ama 🥺
Beyaz doğru sütyen ile daha şık durur bence 😇
Üzeriniz de beyaz daha tatlı durmuş
Beyazin dekoltesi çok fazla ve itici
Siyah daha güzel bence.
beyazı giyen erkek mi?
Beyaz daha güzel.
Siyah bence asaleti yeter.
Beyaz daha güzel.
Beyaz olanın bluz olduğundan eminmisin?
2 ama başka renk olsa güzel
Beyaz daha iyi duruyor sanki
1 ya 2 cok babaanne is