Moda & Stil Ne giyeceğimi şaşırdım, siz bu havada neler giyiyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İnce giysem üşüyorum. Kalın giysem abes duruyor. Millet t-shirt giyiyor bu havada🥲Sizde durumlar nasıl Ne giyeceğimi şaşırdım, siz bu havada neler giyiyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gezgin_Tatilci Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Gizli olmasaydın kız kardeşimin bugün ki giydiğinin fotosunu atardım 😄 0 0 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl kazak mont akıyom ben kimsenin ne düşündüğü benim totomun üşümesinden daha önemli değil 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben kapüşonlu giyiyorum. Sıcak olursa çıkartır içindeki tshirtle takılırım 0 0 Yorumla
Suduru_ Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Atlet içine şart. tişört olabilir akşama kalırsan üstüne ince ceket hırka gibi şeyler alabilirsin 0 1 Yorumla Suduru_ +1 yıl @Onano hdjssm Yorumla
Zevki-âlâ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Vücut ısım yüksek, sadece baksır, ama kış gelince eşofman ve tshirt 0 0 Yorumla
Liim10 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Neresi ora Sivas mi 😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne Sivas'ı Tekirdağ 😂 Yorumla Liim10 +1 yıl Biz de 5 mevsim Yorumla
matematikçibayannn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl cam açık yatıyorum hala 1 1 Yorumla Parçalaynpuma +1 yıl Antalya herhalde Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 356 cevap paylaştı. Kıs moduna ha la gecemedin 0 1 Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Gecemedim* Yorumla
Димаа Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Ben abes mabes dinlemiyorum kalın giyiyorum 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hava iyi burada. 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Moda & Stil konusunda 615 cevap paylaştı. Sweat giymeni tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
Marianaa009 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl T shirt giyin eline ceket al 0 2 Yorumla Marianaa009 +1 yıl Sen kendi tipine bak daha osuruk böcüğüMaymun popon yüz sürmüş sanki Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
Playadelrey Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Aynı durumu yaşıyoruz 0 1 Yorumla Playadelrey +1 yıl Ne tarz giyim seversin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Gizli olmasaydın kız kardeşimin bugün ki giydiğinin fotosunu atardım 😄
kazak mont akıyom ben kimsenin ne düşündüğü benim totomun üşümesinden daha önemli değil
Ben kapüşonlu giyiyorum. Sıcak olursa çıkartır içindeki tshirtle takılırım
Atlet içine şart. tişört olabilir akşama kalırsan üstüne ince ceket hırka gibi şeyler alabilirsin
@Onano hdjssm
Vücut ısım yüksek, sadece baksır, ama kış gelince eşofman ve tshirt
Neresi ora Sivas mi 😀
Ne Sivas'ı Tekirdağ 😂
Biz de 5 mevsim
cam açık yatıyorum hala
Antalya herhalde
Kıs moduna ha la gecemedin
Gecemedim*
Ben abes mabes dinlemiyorum kalın giyiyorum
Hava iyi burada.
Sweat giymeni tavsiye ederim.