Moda & Stil Sizce nasıl yeni ayakkabılarım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce yeni ayakkabılar nasıl ve sizce ayağımı çokmu gösteriyor Sizce nasıl yeni ayakkabılarım? Cevapla Ayakkabı Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ggoodvolunteer Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Çok güzelmiş yakışmış 🤩 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Ayaklarımı çokmu gösteriyor sence biraz büyük almışımda Yorumla ggoodvolunteer +1 yıl Yoo gayet güzel gösteriyor.Büyük aldığın belli bile değil.İnsan bazen gözüne tuhaf gelebiliyor aldığı şeyler sonradan alışıyor.Senin ayağına güzel olmuş. Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum baktığımda ropuğuma kadar gözüküyordu Yorumla ggoodvolunteer +1 yıl Ayak numarana göre almadın mi? Gidip neden bir numara küçüğünü almıyorsun o zaman Yorumla Soran +1 yıl İşte aldım artık hem böyle daha iyi ama insanlar dalga geçmez demi Yorumla ggoodvolunteer +1 yıl Yok ya neden dalga geçsinler ki.Sen kombineyi iyi yap sorun olmaz. Yorumla Soran +1 yıl He bazen yürürken falan kenardan topuk kısmına kadar gözüküyorda ondan taa topuğumun üstündeki çiziği gördüm Yorumla ggoodvolunteer +1 yıl Hmm anladım ayakkabıyi sıkı bağlarsın veya altına tabanlık olsan düzelir inşaallah Yorumla Soran +1 yıl Tabanlık ne alaka Yorumla ggoodvolunteer +1 yıl Tabanlık kullanarak ayakkabı bir beden küçültebilirsin Yorumla Soran +1 yıl He olabilir ama kenarların açılmasını önlermi Yorumla ggoodvolunteer +1 yıl Orasını bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Birde çoraba gerek yok değilmi Yorumla ggoodvolunteer +1 yıl Kısa çorap güzel olur.Ayakkabıyı geçmeyen çorap varya. Yorumla Soran +1 yıl Yok ya ben bilek açık seviyorum ama babet çorap yürüdükce gözüküyor en iyisi çorapsız Yorumla ggoodvolunteer +1 yıl O zaman dediğin gibi olsun bakalım 🙂 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Renkli ve sportif 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok güzelmiş yakışmış 🤩
Ayaklarımı çokmu gösteriyor sence biraz büyük almışımda
Yoo gayet güzel gösteriyor.
Büyük aldığın belli bile değil.
İnsan bazen gözüne tuhaf gelebiliyor aldığı şeyler sonradan alışıyor.
Senin ayağına güzel olmuş.
Bilmiyorum baktığımda ropuğuma kadar gözüküyordu
Ayak numarana göre almadın mi?
Gidip neden bir numara küçüğünü almıyorsun o zaman
İşte aldım artık hem böyle daha iyi ama insanlar dalga geçmez demi
Yok ya neden dalga geçsinler ki.
Sen kombineyi iyi yap sorun olmaz.
He bazen yürürken falan kenardan topuk kısmına kadar gözüküyorda ondan taa topuğumun üstündeki çiziği gördüm
Hmm anladım ayakkabıyi sıkı bağlarsın veya altına tabanlık olsan düzelir inşaallah
Tabanlık ne alaka
Tabanlık kullanarak ayakkabı bir beden küçültebilirsin
He olabilir ama kenarların açılmasını önlermi
Orasını bilmiyorum
Birde çoraba gerek yok değilmi
Kısa çorap güzel olur.
Ayakkabıyı geçmeyen çorap varya.
Yok ya ben bilek açık seviyorum ama babet çorap yürüdükce gözüküyor en iyisi çorapsız
O zaman dediğin gibi olsun bakalım 🙂
Renkli ve sportif