Kızlar iksini de beğendim ama kararsız kaldım hangisiyle daha çok kombinelerim VS diye. yorumlarda kot olanın kollarının biraz bol olduğunu yazmışlar sizce hangisi (beyaz tenli açık renk saçlıyım)
Tam aynısı degıl biraz daha salaş burdaki dar biraz bi de kol kısmı daha dokumlu geliyor bunun tam oturmuş onun dışında benziyo begenıom kurtarıcı parcam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
2. Resimdeki kot ceketten benmde var
Rengi güzel ama hic rahat degl
Alanlar kolları için çok bol demişi ondan ötürü kararsız kaldım
tabi ikinci sorman hata. birinciyi giyersen ölmüşünde ağlayanın yok derler :D ilkiyle ancak cenazeye katılabilirsin...
siyah tabiki neyine karasız kaldın hıyarto
Siyah herzaman bir adım öndedir. Bütün kıyafetlerle uyumlu olarak kullana bilirsin.
burada en önemli şey neyle kombinleyeceğin öncelikle mevcut kıyafetlerini göz önüne getir onlara hangisi yakışırsa onu almalısın 😉
Siyahın benzeri bende var puahahahah kac senedir giyiom
Begeniyor musun
Tam aynısı degıl biraz daha salaş burdaki dar biraz bi de kol kısmı daha dokumlu geliyor bunun tam oturmuş onun dışında benziyo begenıom kurtarıcı parcam
Bende biraz daha salas istiyordum ama bulamadım bunun bir iki bedenini buyuk alarak halledebilirim belki
Açık kot ceketleri daha çok beğeniyorum daha tatlı duruyor
Bence siyah al her şey ile uyumlu ve asil bir renk
ikiside gitmez sana diye düşünüyorum
Nie
öyle düşündüm ablacim sen onlar gibi fit degilsindir :D
HSSHHDJSKSJXLSMXMSÖÖXCMSK mizahsor seni
alttakine benzer var bende onu dedim
İlkte onu çok beğendim aslında onu almak istiyordum ama alanlarda kolları aşırı bol durmuş o yüzden tereddüt ettim
Tabii ki de siyah
Siyah daha iyi
#Mirliva
siyah iyi duruyor gibi
Siyah olanı al bence
Siyah çok kullanışlı emin ol. Benim uzun var neyi giysen tarz duruyor
Mavi olan herkeste var sıktı artık
İkisi de güzel ama kot daha iyi
Siyah daha iyi duruyor açıkcası
Siyah olan
Siyah