Evde nasıl giyinirsiniz? Gelir gelemz eşofmanları çekenlerdenmisiniz yoksa her daim düzgün olmalıyım diyenlerden mi?
Cevabın nedir?
Moda & Stil konusunda 491 cevap paylaştı. Dışarda nasıl giyiniyorsam evdede öyle.
Evde giydiğim t-shirtlerimi dışarda da giyerim.. Yani kendime evdede önem veririm.. Bir nevi takıntı herkese göre.. Kötü şeyler giyemiyorum böyle dışarda giymediğim şeyi evde hiç giymem..
Sürekli iyi kokmak zorundayım.. Parfümler sürekli masamdadır.. Ya da kolonya.. Bir haftada 2 tane bitirdiğimi bilirim.. Uyumadan önce bile parfüm sıktığım olur.
Takıntı gibi ama seviyorum işte..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYaz kıs esorfman giyiom en rahat öyle oluo aslında sortta rahat ama yazın sinek cok oluo benım kanımda cok tatlıdır bılıon mu ısırıo durmadan esek herifler kısın sınek yok ama hava soguk sort gıyılmez yanı sonuc olarak esofman en iisi... yazdgımı okudum da fazla uzatmısım bıraz ama sonuc esofman yani taam :D
03 Yorumla
Soran+1 yıl:) bende beğenmedim diyorsun yazdıklarımı
- +1 yıl
Manyak mısın l*n psikopat :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende işten gelince önce banyoya girer sonrada üzerime en rahat edebileceğim kıyafetler genelde şort veya eşofman vs. giyerim. Üstüme de tişört veya ona benzer şeyler. Ama evde kimse yoksa sadece alt iç çamaşırı veya çıplak da dolaşmak hoşuma gidiyor. Kendimi en rahat üzerimde hiç birşey olmadığı zamanlar rahat hissedebiliyorum :) Doğallıktan yanayım yani :)))
26 Yorumla
Soran+1 yılNudistlik var mı?
Cevap sahibi+1 yılEvet, nudistliği seviyorum.
Soran+1 yılBu plaj olaylarina falan girdinizmi hic
Cevap sahibi+1 yılTabiki hayır. Ama girmek de isterdim heralde :)
+1 yıl1=t3.gstatic.com/images
2=https://hizliresim.com/PERl98
1=Evde ben
2=Dışarıda ben :(((03 Yorumla
Soran+1 yılaman allahım aşık oldum :)
- +1 yıl
Oha rsmn yvşdı s. s =D
Soran+1 yılıssız adaya düşsek bile olmaz bro :P
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
76
Cevap
70Cevap
bihter gibi süslü kokana gibi ayni bir kokteyl havasında stilettolarımı da ayağımdan hiç çıkarmam dememi bekliyorsanız yanılıyorsunuz tabiii kii pijamalarım, çoraplaarım ve panduflarım ve ben çok mutluyuz :)
111 Yorumla
Soran+1 yılYatağada çorapla girenlerdenmisiniz yoksa? :)
Soran+1 yılbendensin :)
Soran+1 yılBenim ayaklar hiç ısınmaz o yüzden giyerim ben
Soran+1 yılDeğil tabiki canım. Eve gelir gelmez tüm kıyafeti değiştiririm bende. Yatarkende eğer üşüyorsa ayaklar hala. Çorabı 1 kez daha değiştirip sıcak sıcak yatarım. Yoksa hanım keser beni :)
Soran+1 yılHanım köylülük değilde yaptırımları ağır oluyor :)
Soran+1 yılSiz evli mi?
- Moda & Stil konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yıl11 Yorumla
Soran+1 yılbunun bayan versiyonuyum diyorsun yani
Valla ben deprem olsa dışarı çıkamam oturur evde ölmeyi beklerim o derece saçma ama rahat giyinirim çoraplarım bile farklı olur hiç takmam. Dışarıdaki kıyafetim eve gelince ağırlık veriyor sanki hemen eşofmanlarımı giymek isterim zaten dışarıdan geldiğim kıyafetlede evde oturamam hijyenik değil.
14 Yorumla
Soran+1 yılOyle bir giris yapmissiniz ki ciplak oturuyorsunuz sandim :)
Soran+1 yılValla girisi kim okusa oyle dusunurdu :)
ben sabah kalkarim hos seyler secerim giyinirim Eşofman picama asla
giymem her gün iccin deyisk tarz takilirim yatana kadar öyle bakimliym evdede11 Yorumla
Soran+1 yılAferin sana doğru yoldasın
+1 yılEvde şık mık olmakla uğraşamam valla giyerim kalın kalın kazağımı uzun çoraplar eşofman bir de terlik. Saçım da toplu. Üşüyorum şıklık mı düşüncem :)) elimden gelse kendime battaniyeden elbise yapacam :))
19 Yorumla
Soran+1 yılBattaniyedne elbise süper fikir çok satar baka :)
- +1 yıl
:)) Üşüyorum valla ne yapim dur ben bu fikri piyasaya süreyim
Soran+1 yılOrtak olalım kız. Tek başına yedirmem sana bu fikri
- +1 yıl
Küçük bir komisyon sana ait :P
Soran+1 yılküçük komisyonla olmaz fifty fifty
- +1 yıl
Yok artik :)
Soran+1 yılÖzel mesajınız kapalı :(
- +1 yıl
Yes :)
Soran+1 yılaçsanıza :)
+1 yılen hızlısından üstümü değişir pijama moduma bürünürüm hatta genelde buna kahve eşlik eder ve hatta inanmazsınız pijamayla bu kış soğuğunda dışarı çıkmışlığım dahi var, merak edenlere deli olma olasılığım da var tabi :D
13 Yorumla
Soran+1 yılPijama ile asla dışarı çıkamam
- +1 yıl
valla çıkıp üstüne dönüş yolunda bir de otostop çektim :D
Soran+1 yılIyi basiniza kotu birsey gelmemis valla :) arabama pijamasiyla biri otostop cekse noluyaa olurum
Dışarda gezdiğim kıyafetlerle evde duramam rahat edemem gelir gelmez Eşofman yatarken pijama giyerim
21 Yorumla
Soran+1 yılYazın şort kışın eşofman yani en rahatı
Polar pijama + pofuduk ev terligi + cumartesi topuzu :)
13 Yorumla
Soran+1 yılHergun yeni bir topuz türü öğreniyoruz sayenizde :)
Soran+1 yılVay arkadaş ne cahilmişim ben yaa
pijama hırka ve dize kadar olan çorapları çekiyorum oh mis :D evdedemi şıklık güzellik düşüncez kçımız donuyo bee :D
21 Yorumla
Soran+1 yılgüzel yorum
+1 yılrahat bol bir pijama :) ama evde kimse yoksa gecelik sort vesaire rahat oluyor :)
18 Yorumla
Soran+1 yılMevsime göre iç çamaşırı diyorsun yani
- +1 yıl
:D hı
Soran+1 yılodaya biri dalar falan diye korkmuyormusunuz yaa?
- +1 yıl
Yoo :D
Soran+1 yılvay arkadaş biz o kadar rahat olamadım ben yaaa
Soran+1 yılHavadar havadar püfül püfül yatıyorsunuz ne güzel
- +1 yıl
Rahat ol ne olucaksın ki
- +1 yıl
Ne olucak ki* :F
+1 yılHiçbir zaman ne çok şık olup rahatımdan ödün verdim ne de polar eşofmanlarımı giyip paçalarımı çorabın içine soktum. Tüm gün evdeysem tayt giyip üstüne sweatshirt giyerim. Dışarı çıktıysam da onlarla gezerim evde akşama kadar Uyumadan önce değiştiririm
00 Yorumla
+1 yılgelir gelmez ilk işim en rahat eşofman pijama vs giymek olur. O ne öyle be evde de jilet gibi mi dolaşalım :)) ınsan kendı cercevesı ıcınde rahat olmalı
10 YorumlaModa & Stil konusunda 965 cevap paylaştı. pijamalar veya tayt-tişört en sevdiğim kıyafetlerim :d
21 Yorumla
Soran+1 yıltayt-tişört güzelmiş
Polar pijamalarım kışın vazgeçilmezim oluyo saçıda tepeden topuz yap tamamdır evde iki dirhem bir çekirdek giyinemem :D
20 YorumlaSacimda cemberim mutlaka olur ozellikle. yemek yaparken 😍 kiyafet olarakta ne rahat gelirse o an. :)
10 YorumlaEşofman tarzı giyinirim ama zaten benim evde giydiklerim dışarıda giyilen tarzda, öyle paçavra gibi durmuyor yani :) Bir şey olsa direk dışarıya çıkabilirim. Birde odamda sürekli bir polar durur, balkona sigara içmeye çıkarken giyiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPijama giyiyorum evde, misafir gelince esofman giyiyorum, misafirlige ve disariya ciktigimdada gayet sik giyiniyorum
23 Yorumla
Soran+1 yıl+1 verdim
Cevap sahibi+1 yılTesekkür ettim :)
Soran+1 yılrica ederim
+1 yıleşofman veya tayt, üzerine de hırka giyerim, içimden giydiğim de oda sıcaklığına göre değişiyor.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılyurttayım yurt 26 derece flan tayt askılı giyiyorum
10 Yorumla gelir gelmez eşofman bile değil direk pijamaları giyerim :D
10 Yorumla
+1 yılGelir gelmez once banyo ve en rahat pjsmalar, topuz sac salas olmayi seviyorum
10 YorumlaElime ne gecerse ondan giyiyorum :) bir don bir gömlek yettior bea :)
21 Yorumla
Soran+1 yılFazla gelmesin
Gizli Üye(36-45)+1 yıletek veya elbise giymeyi seviyorum. bazende ince çorabım ve kısa şort giymek çok güzel.
bayan gibi giyinmek çok güzel. severek giyerim ve çok hoşuma gidiyor... penye tunik ve ince çorap giymek çok daha rahat ev de olduğum zamanda...10 Yorumla
+1 yılİç çamaşırıyla dolaşmak güzel de, kışın olmuyor o işte. Lahana gibi giyiniyorum.
16 Yorumla
Soran+1 yılYazın iç çamaşırıyla mı dolaşıyorsun yani
- +1 yıl
Geceleri cok sick oldugnda
Soran+1 yılEvliysen sorun yokta aileyle yaşıyorsan nasıl oluyor o:) çat kapı dalsa biri odaya
- +1 yıl
Ogrenci evi :)
Soran+1 yılKız arkadaşlamı kalıyorsun sevgilinle mi
- +1 yıl
Kiz arkadaslarmla
Full time pijamaaaa+meşhur ev topuzu=mutlulukkk :))
16 Yorumla
Soran+1 yılev topuzu nedir?
Soran+1 yılnerden bileyim kızım hayatımda topuz mu yaptım
Soran+1 yıldağınık topuz de o zaman :) ev topuzu nedir yaaa :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıleve gidince eşofmanları çekerim ama kro eşim herzaman alta o dedelerin giydiği içlikle gezer evde deli olurum tam tamına bkm hıyarlı baba misali bide o içliği göbeğinin üstüne çekmezmi aman tanrım çıldırıyorumm
15 Yorumla
Soran+1 yılEsime rastladim ya laa burada :)
Cevap sahibi+1 yıldaha yaşımız 29 diyorum ki hayatım az düzgün giy çat kapı biri gelir :D adam diyo boşver inanın bir gün o halini çekip atıcam sayfaya :D dışarda çok karizma düzgün ama eve girince :((((((( vasattttttttttttt
Soran+1 yılöncesi ve sonrası diye yuklesene bir gun :) ya da hayalimdeki adam diye karizma halini sonrada buldugum adam diye gaffur halini
Cevap sahibi+1 yılAma ben ona kurban olurum yaa onun her haline aşıgım evde kro disarda centilmende olsa her haline hayranim <3
+1 yılgelir gelmez eve duşumu alırım ve basketbolcu şortları olur ya diz altı çuval gibi :) onları gıyerım tshortumu geçiririm ustume keyfime bakarım
10 Yorumla
+1 yılimg04.alkislarlayasiyorum.com/.../...0_640x360.jpg
Evde genelde bu moddayız :)00 Yorumla
+1 yılHayati ciddiye almadigim icin hep azar yerdim babamdan. Büyüdüm kendi evim oldu. Yalnız yasiyorum artik. İşyerinde nasil giyiniyosam evde de ayni giyiniyorum... hatta eve geldigim zaman kendime ceki duzen bile veriyorum :)
00 Yorumla
+1 yılİlk isim eşofman giymek ama uyuma dikkat ederim evde olsam bile rahat sık olmam lazm nolur nolmaz :))
10 YorumlaBn çok üşengecim bu konuda 😖 ewdeysem eğer pijamaları çıkarmam yataktan nasıl kaltıysam ole olurum... Dışardan geldiysem yatana kadar da onları çıkarmam 😌😌
110 Yorumla
Soran+1 yılEvde kalican demedi deme
Soran+1 yılSaka kiz gayet hossun kalmazsin
- +1 yıl
aynı ben. DD
- +1 yıl
bilmem meleketten mi kaynaklanıyo :DD eşofmanı bir giyebilsem :D
- +1 yıl
yani pantolon hırka kazak. D
Soran+1 yılo kadar dedim içmeyin şu kalabak suyunu diye :)
şu ara kış zamanı malum hemen iş modundan çıkar.. kalın kapşonlu bir sweat eşofman peluş ayakkabılar giyerim :)...
010 Yorumla
Soran+1 yılÜşümüştüm okuyunca içim ısındı yeminle
Soran+1 yılEvet iyi geldi ama ayaklar hala soğuk :(
Soran+1 yılişyerinde malesef olmuyor :)
Soran+1 yılValla 2 kat giyiyorum ama yok nafile ısınmıyorlar bir türlü :(
Soran+1 yılValla olabilir doktormusunuz?
salaş.. ne bulursam.. bırde dısarıda gıyılemeyecek kadar eskı yıpranmış seylerı tercıh ederım, yazları sort yeter, atlete bıle gerek yok:)
00 YorumlaModa & Stil konusunda 789 cevap paylaştı. pijama giyerim ama pijamalarım cok guzel ve şirindir hepsı o yzden pijamalıyken bıle duzgunum :D
05 Yorumla
Soran+1 yılGörelim lütfen madem bu kadar iddialısınız :)
Soran+1 yılgösteerrrr lütfeeennnn :) Kendimi birden aç aç diye tezahürat yapan askerler gibi buldum :)
Soran+1 yılyanlış anlama aç aç derken kötü birşey düşünerek söylemedim. Sadece tempo manasında söyledim
:D bizim ev fırın gibi olduğu için daima eşofman takımı hatta çoğunlukla yazlık t-shirtlerle geziyorum.
00 Yorumla
+1 yılSmokin ya da şık bir takım elbise duruma göre ropdöşambır. Töbe Yarabbim :)
Kışın eşofman yazın boxer. Farklı bir şeyler bulacağını sanmıyorum00 YorumlaModa & Stil konusunda 314 cevap paylaştı. geldiğim gibi değiştiririm üstümü, hem ben eşofmanlarımla da düzgünüm ki hacıt :)
00 Yorumla
+1 yılEşofman kanka cimbomlu esofmanlarim var. Onun dışında ben atlat giymem hic bir yerde nedenini bilmiyorum. Cok ilginc
02 Yorumla
Soran+1 yılFb olaydi 10 numero olurdu
- +1 yıl
Yok kanka giymem fb li bir keresinde fb fornasi giymisligim var ama dostluğu belirtmek amacli fener in uefa macini izlerken
Robdöşambrım
Fularım
Sağ elde pipom
ve tabiki parmak arası terliklerim00 Yorumla
+1 yılyok ya üşeniyorum ben bazen geldiğim kıyafetler ile uyuyorum :D Lisede daha çok uyumak için geceden giyinmişliğim oluyordu ya :Dd
00 Yorumla
+1 yılPijama vs. Esofmanlarla gezmeyi hic sevmiyorum evde
Tertip duzenliyimdir017 Yorumla
Soran+1 yılAferin kiz sana tuttum seni
- +1 yıl
Pijama esofman moralimi bozuo benim
Soran+1 yılmoral bozacak birşey yok ama evliysen eşinin gözüne hitap etmen önemli. Dizi çıkmış bir eşofmanla hos olmuyor
- +1 yıl
Yo evliykende ayniydim
Bana esim merak ederdim bekarken esimde benim gibi olaxakmi yoksa pijama terlik tv mi olacak hayatimida doye dusunmus
Ardindan benden beter cikn demisti
Kendiside kendibi salmazfi alisveris cilginiydik
Galiba alisverisi seven tek benim kocamdi ;)
Soran+1 yılGozler lens mi?
- +1 yıl
eruk kullanmam :}
- +1 yıl
Peruk yni :}
Soran+1 yılnereler gercek nereler sahte anlamadım? gozleri sormustum?
- +1 yıl
Bnde peruk kullanmam dedim iste ;)
Kendi gozlerim tekinde ben var icinde resme dikkatli bk
Soran+1 yılvalla asılmak gibi olmasın ama bakamıyorum dalıp gidiyorum. alıp goturuyor insanı. Çok güzel gözlerin nazar değmesin
- +1 yıl
Tesekkurler :)
Soran+1 yılMesajda kapalı :(
- +1 yıl
Evt
Soran+1 yılsen bana atarmısın mesaj? :(
- +1 yıl
Ya o degilde gizlican sen kimsin :)
Soran+1 yılkaldırıyorum gizliliği
Soran+1 yılmesaj atmayacakmısın?
+1 yılYok ya beni pijamamdan kimse ayriamazzz 😄
14 Yorumla
Soran+1 yıl"Ben ve pijamalarım ayrılmaz ikiliyiz"
- +1 yıl
Cunku biz turkuz rahat insanlariz biz 😂
Soran+1 yılKatiliyorum aynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim 2 tane pijamam var fakirim ben yetmedigi için bazen esofman bazen pijama :((
20 YorumlaModuma göre giyinirim o günkü halim neyse onu yansıtırım genelde
10 Yorumla
+1 yılHırka, yelek herşeyi üst üste giyerim altımada eşofman
01 Yorumla
Soran+1 yılkalorifer yanmıyor sanırım sizde :) üstüste giyme terler hasta olursun
+1 yılİsten geldim inan kimildayacak durum olmuyor cekyatta yatiyorum bildiğin
04 Yorumla
Soran+1 yılhocam ofiste çalışıyorsan sorun yok pekte sanayide kaporta ustasıysan koltuga yazık etme
- +1 yıl
:)) kaportaci değilim gemi inşaa elektrik
Soran+1 yılkıyafet tulum mu :)
- +1 yıl
Tulum sıkıyor free takiliyorum
eve genelde 11-1 arasında girdiğim için genelde kot, gömlek ya da kazak o gun aklıma ne estiyse işte :)
00 Yorumla
+1 yıleşofman eşofman eşofman yaniii :) dışarda evdeki kezbanlıgımdan eser kalmıyo ama :)
16 Yorumla
Soran+1 yılTipik kadin iste :) cogunluk oyle ama
- +1 yıl
yanii evde abiyeyle evde gezcek halimiz yok :)
Soran+1 yılFenada olmazdi hani dugun salonunda gibi
- +1 yıl
hemen abiyemi giyiyorum :)
Soran+1 yılşöyle derin sırt dekolteli birşey olsun lütfen
- +1 yıl
kapalıyım ben ya tesettürlü bir abiye olur
- Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbenim cok değişik ya. bazen gayet süslü bazen gayet rahat keyfe göre gidiyoruz işte bakalımm
00 Yorumla
+1 yılpijama pijama pijamaaaaaaaaaaa :D
23 Yorumla
Soran+1 yılbir pijamaci daha :) disarda sik icerde saldim cayira :)
- +1 yıl
evdeyım evımdede rahat edemıyceksem :D
Soran+1 yılBakma sen bana nasul rahat ediyorsan artik
Gizli Üye(30-35)+1 yılDegisir. Bazen ic camasirlarimla gezdigim oluyor evde tekken.
18 Yorumla
Soran+1 yılperdeler açıkkende dolaşırmısın öyle?
Cevap sahibi+1 yıl18. katta ne perdesi ev kordona karsi.
Soran+1 yılmanzaranın 1 resmini paylaşırmısın bizlerle
Cevap sahibi+1 yılhttps://hizliresim.com/nGvLjB seve seve
Cevap sahibi+1 yılhttps://hizliresim.com/Z1r7Eg bu da manzaram 💟
Soran+1 yılManzara güzel model manzaradan daha güzel. teşekkür ler
- +1 yıl
Kordon a karşi derkennn?
Sende izmir'li misin yoksaaaa? 😉😉 😚😚
+1 yılrahat ev kıyafetleri (ailemin evinde) yurtta don atlet çünkü çok sıcak :D
00 Yorumla
+1 yılYaz olsa atlet sort kanqs kisin yemiyo esofman kazak :)
00 YorumlaYatak disindapek eşofmanla gezmem sabah ne giydiysem akşama kadar pek çıkarmam
00 YorumlaEve girer girmez eşofmanları giyerim don atlet hesabı :afsgdfh
00 Yorumla
+1 yılRahat şeyler ev sıcak olduğu için yaz kış şortla gezerim
03 Yorumla
Soran+1 yılKisinda mi
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılo kadar sıcak olabilirmi ev yaa. hangi şehirdensiniz
Şahsi adıma konuşuyorum. Ben boxer ile geziniyorum.
00 Yorumla
+1 yıldışarı çıkarken iki kat giyiniyorum ki gelince üst katmanı atıp alt katmanla dolaşıyorum
00 Yorumla
+1 yılEvde genelde baksırlar gezerim ama ev doluysa şort giyerim. Rahatlıktan yanayım
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılEvde olduğumda hep aynıdır eşofman giyerim evde kotla falan takılanları hiç anlamıyorum.
00 Yorumla - Devamını Gör (86)
Devamını Gör(131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım