AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
271Cevap
Tayt eğer çok ince ve saran birseyse üstünü de ortmediyse daha seksi gösterir hatta bazi. kizlarin kukulari belli oluyor.
Çok açık saçık olmasın kendine yakışanı giysinler yeterli :)
Zayıf ise fazla zayıf olmayacak biraz dolgun olacak o zaman tayt giysin derim
Ferace giysin onun nasil vücudu oldugunu benden baska kimse bilmesin
Ben cuval giyiyorum olur mu?
Erkeğine göre değişir, düşünce yapısıyla alakalı, bazısı kapalı giyim sever bazısı açık.
Walla herkese göre değişir. Bana göre mini giymesin. Açıkta giyinmesin gerisi kafi
Her erkek bir degil tabii bazi erkekler disarda olabildigince sagi solu kapali olsun ister ama bazisi da yaninda ciplak derecede acik giymesine izin verir
ya amina koym tayt tayt tayt ne l*n bu kizin birini gordum gotu resmen belli tangasina kadar bir yaklastm gotu terlemis puh ammina... sikim felc gecrdi orda kalkmalimiyim kalkmamalimiyim diye
Hahaa çok güldüm yaaaa. d
abes gelicek şimdi biliyorum ama gerçekleri yazıcam ; Bu sorunun cevabı kadının erkekle olan bağıyla alakalıdır. Yani kardeşi mi sevgilisi mi komşusu mu? neyi yani?
bence çok mantıklı
erkegin kıza görüş acısına göre degişir kimi erkek fazla moderndir tayt etek vs giymesini ister kimiside elinden gelse şalvar giydirir yani erkegin sana bakma açısına bağlı
böyle giyinsinler
https://i.hizliresim.com/gLNWgb.jpg
hemen indiriyorum :D
çıplak bacakları açık göğüsleri sexsi kıyafetleri bunlar yanii
Elbette ve her zaman, varlıkta ve yoklukta, aşkta ve savaşta... Mini Etek...
Diz üstü mini etek mümkünse 4 çekirdekli ve 16cg ram olsun 😃
Giyinmemesinden :D
Dikkat haksız genelleme içerir. Tabi ki hepsine demek haksızlık
Ful tesettür giyinsin yeter sevdiğim dışında hiç kimsede ilgilendirmez beni.
Başka bir Erkeğin bakmıcagı şekilde giyinsin yeterli.
:) en iyi yorum
Kalçaları büyük ise tayt daha seksi olur ama kalçaları büyük değilse mini elbiseyi tercih ederim. Penisim sertleşsin, yeter bana...
ilk sorunun cevabı: düzgün birşey.
ikinci sorunun cevabı: vücuda göre değişir. ama elbise ağır basar
Zevke göre degisir kimisi acik kimisi kapali ister ama ustlerine yakisan seyleri giymelerini isterler
Bana hoş gözüksün yeter etraftakilerin dikkatini çekmesin :) Yani buda açık saçık iddialı şeyler giymemesi gibi bişey :)
Kendi ölçülerine uygun giyindikten sonra herşey olur bence.
80 90 kiloykende hakikaten tayt giymesinler.
Olabilir ama acmassan bakanda olmaz yani
Hatunun tamam fiziği de önemli ama bazıları var çuval giyse bakışları bile yetiyor.
İstisna olarak...
Dar tayt veya kısa baldır hizasında dar şortlar göğüsler üstten görünürse daha bir seksi görünür die düşünüorum
Daha çok kızların ne giymediği ile ilgileniyoruz. :D Gerçek bu.
Diğer verilebilecek cevaplar ya fantezi içeriyordur (saygı duyuyorum) ya da kendilerini kandırıyorlardır.
bayanlar sunu anlasın erkegın sıze davranısı ve yaklasımı sızın onda yarattıgınız ızlenımle degısır dırek sexı cekı olayım dersem o etkın bıttıgınde nanay olursun... tayt ve mınıden zıyade neyı yakıstırdıgın onemlı..
Gozlerin bayram etmesi icin tayt guzel bence. ama minide fena olmaz. bu genel olarak erkeklerin gormek istediyi. yine de erkeklerin cogu aslerinin ya da sevgililerinin bu kiyafetleri sadece evde giymelerini de ister
Seksi giyinmelerinden hoşlanmıyorum, öyle olunca hormonlar dürtüyor.
tayt giyen kızlar hep çekici olmuştur... kafalar hooop hemen döner :)
Bana göre bir elbise bir fular ve şapka o kadar gözüme hoş geliyorlar ki hanım hanımcık.
Mini elbise& etek giyen kizlar daha seksi bende bakarim onlara
sen nediye bakıyorsun ki..
Yakışanı giy napacan sen erkekleri.. Ellerinden gelse ohoooo :)
Aklını kullan beyin bedava :p
vücudunu , diğer erkeklere teşhir edecek şekilde ve tahrik edici giyinmesin yeter...
Abartısız ve fiziğe uygun herhangi bir şey olabilir.
Etek latına don giymesinler ben hızlı olmayı severim.
tek parca uzerıne oturan cıceklı elbıse :) etek kısmı cok kısa olmasın kı bıraz ruzgarda dalgalansın. :)
vucudu el veriyorsa tayt derim ama hani bazen aşırı kilolu insanlar giyiyo ya neresini sıkıstırcaksa irenç bir görüntü oluşuyor. :S :S
Allah'ınızı seviyorsanız tayt giymeyin. Gidin uzun elbise giyin, ne bileyim Esenyurt apaçisi gibi takılın ama tayt giymeyin.
cinsel hoşlanma ise giydiğine takmaz aşk var ise o bayanın giyeceği en dar kot pantolon olur oda ispanyol paça :)
ispanyol paçada ney ya paçalı mardin takla atan kuşları gibi
Ben ne giymesini değil de ne giymemesini söyleyim misal rukus sacma salak giyinmeyin güzel giyinin ya lütfen..
Renkli spor ayakkabı mavi kot pantolon beyaz tişört üstüne mavi gömlek saçları siyah olsun gözleri siyah olsun güzel baksın boyu 1.65 olsun balık etli olsun varsa böyle bir kız benim olsun :)))
Topuklu tercihen siyah altı kırmzı , dar mini etek gotu saranlardan acık duz vya dalgalı saclar got ve bacaklar belli olacak arkadan at gibi olmalı kulotlu corapta kırmızı kurdele sekli olmalı
Sen baya inanmışsın ya :))
zevk meselesi
Erkekler kızların bişey giymesinden hoşlanmaz aslında erkekler kıyafetleride kızlar yüzünden giyer. Aslın bir günlüğüne Tümdünya kıyafet giymese erkekler doyarmı demen lazımdı :D
giymese derdimde neyse kendine yakıştırdıgını giysin yeter
bu bayanın fızıgıne gore degısır yakışıp yakışmayagına
biz daha cok ne giymediginjzj dusunuruz diyeyim abazalikta son noktayi da gostereyim:-)
Ben şahsen kıyafetinde değilim zaten benim olucak insan kendine yakışanı bilir
oooo :)
Yani :)
fazla iddialı olmak için orasını burasını açmasın.. elbise ya da etek giysin günlük spor yani
kızdan hoşlanıyosam ne giydiği pek de umrumda olmaz.
baska bi" erkeğin bakmıcagı sekilde giyinmesinden hoslanır D:d:DD
kesinlikle :D
@fuocoturco sen onaylamasaydın olmuyodu :DD
hey allahım cadıya bak haklısın dedin işte :D cıplak gezin la
@fuocoturco tamam be D:
deli şey :DD
@fuocoturco :DD
mini etek, file çorap, topuklu ayakkabı üzerinde dar beyaz gömlek üstten iki düğme açık olcak. içine siyah iç çamaşırı..
Bu saydıkların fiziğe göre değişir herkes kendine yakışanı giymeli kalça 150'yken tayt giymenin manâsı yok yani.
Tayt ya kızlar tayt giyin hepinizzz hem de deri olsun azcık da göğüs dekolteli bir elbise var ya süper olursunuz :)
beğenmeyen kızlar niye beğenmediniz :) soran böyle cevap istemiş işte :)
göze hitap etmeyi ve kendilerine yakıştırmayı bildiktin sonra ne giydiklerinin özel olarak çok bir önemi yok ;)
Ne mini olmasını isterim nede seksi Tayt felan Asosyalik Değil Bu Normal Tarz olsun Benim Olana Kimse Bakamaz. !
O nası soru ya. Giyim kızdan kıza değişir. Ama illa erkege yaklaşcaksan giyimle bence giyme daha kolay olur
benim fikrim bir kıza en çok yakışıcak şey etek ama mutlaka zarif bir bacağının olması lazım üzerine kırmızı bir gömlek içinede beyaz bir T-shirt olabilir
mümkünse hiç bişey giymesinler. ozaman daha cok hosumuza gıder
myd1oez profilini değiştirir misin bir önceki daha güzeldi!! değiştirrr
@myd1oez
boş ver be gizli böyle daha iyi.
Benim bildiğim erkekler kızların giyinmesinden hoşlanmıyor hacı =)