Selamünaleyküm KS ahalisi 🖤 Kıyafetlerin enerjisi olduğuna inanıyor musunuz?

Selamünaleyküm KS ahalisi 🖤 Kıyafetlerin enerjisi olduğuna inanıyor musunuz?
İkinci el kıyafet giymeyi tercih etmeyecek kadar çok inanıyorum kıyafetlerin bir enerjisi olduğuna. Sevgilimden başkasının giydiği kıyafeti giymeyi onaylamıyorum. Her daim yeni kıyafet almayı önemserim. Yeni olsun yeter ki ikinci el olmasın.
%100 olmamak kaydıyla bir çok çıkarım yapılabilir kıyafet tercihinden karakterine kadar.
Ama bazı insanlar tersi yönde bir etki bırakabilir bunu da deneyimledim.
Cevap
11Cevap
Aleykum selam bal böceğim❤ inanıyorum ya.. ortamda bulunandan ve giyen kişiye de verdiği enerjiye inanıyorum
Dünya 5.000 tane enerji türü var. Valla inana inana yorulduk :D
Evet mesela depresif hissettiğim zamanlarda asla ama asla siyah gri sarı kıyafetler giymem renkli giyerim
Renkli kıyafetler bana daha neseli bir hava verir. Bu yönden bir enerji aktarımı vardır diyebiliriz 💞
Kıyafete o enerjiyi kazandıran giyenin kendisi, eğer enerjin yüksek ise koyu kasvetli giyimi bile enerjiye çevirirsin
Kesinlikle hemde deri pantolon giymiş bir kıza kayıtsız şartsız aşık olabilirim estetik duran topuklular içinde durum aynı
Kıyafetten ziyade renklerin enerjisi vardır tabi ki.
Enerjimi denir ne denir bilmem ama , beyaz gömleğimi giydiğim zaman her şey yoluna giriyor.
Evet inanıyorum eskiden bir kazagi ne Zaman giysem başıma bir şey gelirdi
Kimileri çok seksi hissettiriyor. O yüzden var diyorum.
İnanıyorum ama bana enerji veren mutlu hissettiren renkler siyah beyaz yeşil vs
Evet inanıyorum, siyah modumu çok düşürür mesela
evet dar giyimek kasar bol giyimek hoşuna gitsede o enerjiyi tam vermez isabeten giyersen bir de rahat senden iyisi yok
Ben inanıyorum ama etkisinin fazla olduğunu düşünmüyorum
Auraya etkisi olduğuna inanırım..
Inaniyoruzz. Auraya etkisi oluyor.
Marifet kıyafetin altindakinde..
Evet bence var 🎀
Evet o enerjiyide giyen verir
Aleyküm selam 😄✨️ Kesinlikle inanıyorum 🌞
Renklerin enerjisi olduğunu düşünüyorum
Evet kesinlikle inanıyorum
Safsatalara inanmam
Evet inanıyorum
Evet