Moda & Stil Kış terliği alır mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Alırken yünlü mü alırsınız silikon mu Bence kış terliği yünlü olmalı hemde şirin desenli böyle bir şey ideal 😂🥰 Güncellemeler+1 yıl Panduf ne 😭 Kış terliği alır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ҽυɳσια Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 100% +1 yıl Çok ponçik be. Almak istiyorum da fiyatlar.. ateş pahası yahu 🥺 Ama nerede bir misafirliğe gitsem hemen pandufları dızlarım ehehhe Tabi ki gidene kadar. Bir ara benimde karlı şirin bir pandufum vardı sonra yırtıldı ve atıldı.. 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Alıyorum 1 kışı zor idare ediyor artık almaz oldum. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Olsun ne güzel her sene yeni bir tane Yorumla Regnanspiritus +1 yıl israf gibi geliyor artık :D düz terlik daha mantıklı dümdüz dede terliği candır :D Yorumla Soran +1 yıl Ahahhaa Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Severim ama pek giyemiyorum darlıyor beni sjsjsj 1 0 Yorumla
fatma9648 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Sıkılıyorum ben ya evde öyle zaten sıcak oluyor ekstra giymeme gerek kalmıyor ki 1 0 Yorumla
Asilzade__ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İki köpekli bir tane de flamingolu terliğim var 😄 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 983 cevap paylaştı. Panduf alırım, çok severim.. hepsinde gözüm kalıyor.. 0 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yünlü alırım kışın ayağımda pandufum olmazsa olmaz. 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Çorap üstüne çoraplarla yola devam ediyoruz😅 bunlarla koştururken düşerim 0 0 Yorumla
senaydn61 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kıymetli arkadaşlar crocs da gayet iyi evde giymek çorapsız bir su oluyor sıcak da kalıyor ayaklar 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl panduflarım var ev botlarımda ev terliklerimde hepsi de birbirinden sevimli 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yok, ellerim ve ayaklarım çok sıcak oluyor 4 mevsim. Çorapsız geziyorum, hele bir de kış terliği olursa çok bunalırım. Birde tuvalet banyoya girince çıkar giyin zor olur bu 0 0 Yorumla
Afrodit429067 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl yaaaaaaa bune çok tatlişş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evettt Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır , ayakkabı giyiyorum evde kış mevsiminde 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Alırım sıcacık iyi oluyorlar 0 0 Yorumla
mervexcxcx Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Bunlar gerçekten sıcak tutuyor mu yaa 0 0 Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 352 cevap paylaştı. Alırım çok da severim 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,2b cevap paylaştı. Alırım ama görseldeki gibi değil 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Çok ponçik be. Almak istiyorum da fiyatlar.. ateş pahası yahu 🥺 Ama nerede bir misafirliğe gitsem hemen pandufları dızlarım ehehhe Tabi ki gidene kadar. Bir ara benimde karlı şirin bir pandufum vardı sonra yırtıldı ve atıldı..
Alıyorum 1 kışı zor idare ediyor artık almaz oldum.
Olsun ne güzel her sene yeni bir tane
israf gibi geliyor artık :D düz terlik daha mantıklı dümdüz dede terliği candır :D
Ahahhaa
Severim ama pek giyemiyorum darlıyor beni sjsjsj
Sıkılıyorum ben ya evde öyle zaten sıcak oluyor ekstra giymeme gerek kalmıyor ki
İki köpekli bir tane de flamingolu terliğim var 😄
Panduf alırım, çok severim.. hepsinde gözüm kalıyor..
Yünlü alırım kışın ayağımda pandufum olmazsa olmaz.
Çorap üstüne çoraplarla yola devam ediyoruz😅 bunlarla koştururken düşerim
Kıymetli arkadaşlar crocs da gayet iyi evde giymek çorapsız bir su oluyor sıcak da kalıyor ayaklar
panduflarım var ev botlarımda ev terliklerimde hepsi de birbirinden sevimli
Yok, ellerim ve ayaklarım çok sıcak oluyor 4 mevsim. Çorapsız geziyorum, hele bir de kış terliği olursa çok bunalırım.
Birde tuvalet banyoya girince çıkar giyin zor olur bu
Evet panduf çok minnoş oluyo 🐻🐼🐨🐥
yaaaaaaa bune çok tatlişş
Evettt
Kış terliği de mi varmış
vardı bende bundan :D
Bayilirin hatta asigim diyebilirim
Hayır , ayakkabı giyiyorum evde kış mevsiminde
Aga bununla iş yapılmaz
Alırım sıcacık iyi oluyorlar
Bunlar gerçekten sıcak tutuyor mu yaa
Alırım çok da severim