Her fırsatta kendime altın alıyorum son bir yıldır 🙄 çok şık bencee
Şimdi yeni gelin altınları canlanmasın gözünüzde..

Her fırsatta kendime altın alıyorum son bir yıldır 🙄 çok şık bencee
Şimdi yeni gelin altınları canlanmasın gözünüzde..
Bence görgüsüzlük olabilir.. ben mesela hiç sevmem böyle şeyleri.. çünkü bu amaç ne kadar param var bakın demek gibi bir şey. hadi bence kolye olsa yüzük olsa anlaşılır.. ama aşırı takı takan kollarında takılardan sürekli sesler çıkan kişileri ben sırf show amaçlı yaptığını düşünüyorum ha beni ya da kimseyi ilgilendirmez o kadar ayrı konu
Yani altın ama böyle sık olan bilezikler var. Altın gibi ama değil. Onlar güzel ama çok takmak gorgususzluk bence. Normal altın bilezik kötü ve görgüsüzlük ama bilezik gibi olup az takanlar var. Onlar güzel.
Teşekkür wderim
Birkaç parça kullanılabilir. Mesela altın bir kolye ya da altın bir küpe vs ancak kuyumcu vitrini gibi gezmek hem tehlikeli hem de abartı duruyor.
Hayır, yerinde kullanılan altın çok şık duruyor bence ama arka arkaya bilezikleri takmak görgüsüzlük gibi gözüküyor.
Cevap
12Cevap
Bende öyle bir çağrışım yapıyor. Herkesin tercihi farklıdır elbette lakin fazlası da göze batıyor..
Evet tamamen görgüsüzlük. ince bir kolye bileklik yeterli. yüzük olarak beyaz gümüş veya beyaz altın olabilir
yani kullanmak var kullanmak var kuyumcu dükkanı gibi gezmenin alemi yok takı zarfi olur aksesuar olur bazıları zırh kuşanır gibi takıyor
Çok fazla sevmiyorum minimal olursa hoşuma gidiyor.
Al tabi altın uçuyor.
Hayir neden olsun varsa takılır ama aynı anda hepsini kullanmıyorum
Seviyorsan takarsın buna görgüsüzlük demek yanlış gümüş takı sevip takmak ile aynı şey
Eeevet kuyumcu vitrini gibi geziyorsan görgüsüzlük olabilir
Gümüş kullanıyorum. Bu kadar cafcaflı olmasa da arada altın da kullanıyorum.
Her gün takılmaz özel günlerde mesela düğün sünnet nişan kına gibi takılır
Çok şık altın takılar var işçiliği pahalı ama değer bence
Mal beyan eder gibi cahil cahil takmak bence ahmaklik vr gorgusuzluk evet
hayir hos duruyo bence abarti kafam kadar olmadigi surece
Minimal düzeyde tutulursa hoş kuyumcu dükkanı gibi gezilirse gösteriş oluyor
Bana görgüsüzlük geliyor beyaz altın severim çok altın takacaksam
Tercih etmiyorum şu devirde cesurca kullananları da tebrik ediyorum.
Altın rengini sevmediğim için altın da takmam. Ama liseye geçene kadar altın küpe takıyordum... bence hoş durmuyor. Takılabilir ama kat kat altın takmak bence tehlikeli ve kötü duruyor
Hiç sevmem her yerinde altınlar ile dolaşan insanları
Rengini sevmiyorum altının hiçbir yere yakışmıyor sadece yatırım amaçlı alırım
yani kuyumcu vitrini gibi gezen görgüsüzdür elbette
Niye olsun ki çok saçma bazı insanlar sever herkesin sevdiği şeyler farklı olabilir
Sade olabilir..
Hintliler ve doğulular bu görseli beğendi
Bazılarında çok banal duruyor
Alamancı kekolar takıyor genelde
Yooo gayet hakkiniz erkek almak zorunda
Bende takıyorum hiç çıkarmam, seviyorum
1-2 adet normal
Yatırım...
Değil hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?