Moda & Stil 2 ay Bu ayakkabılar güzel mi sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Bu ayakkabılar güzel mi sizce? Cevapla 25 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 2 ay Bu senmisin bilmiyorum ama o uzun düzgün fit bacaklar o bronz teniyle tam bir prenses gorseldeki hatun. Ne giyse yakışır 0 0 Yorumla
Suthain Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% 2 ay Stilettoları tercih ederim ama bunun modeli tatlıymış. Bu ürünün linki falan var mı? 0 0 Yorumla
Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 2 ay Manken diye koydukları kadının bacakları parantez la 😜 0 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 62% 2 ay Pek beğenmedim hem rengi hem küt olması güzel bı hava katmamis bide ince topuklu olmalıydı 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 2 ay Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. burun ve topuklar çok kçtü çok 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Moda & Stil konusunda 12,3b cevap paylaştı. Evet güzeller 0 0 Yorumla
a canerozkum Takip Et Master Yaş: 25 , eic 45% 2 ay Moda & Stil konusunda 873 cevap paylaştı. Hayır, güzel görünmüyor. 0 0 Yorumla
sozgic Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Çok tatlılar hayırlı olsun güle güle kullan 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% 2 ay Moda & Stil konusunda 330 cevap paylaştı. İğrenç 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Moda & Stil konusunda 549 cevap paylaştı. Gözüm kanıyo😱😪 0 0 Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 36 2 ay Moda & Stil konusunda 444 cevap paylaştı. İğrenç diyebilirim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bu senmisin bilmiyorum ama o uzun düzgün fit bacaklar o bronz teniyle tam bir prenses gorseldeki hatun. Ne giyse yakışır
Stilettoları tercih ederim ama bunun modeli tatlıymış. Bu ürünün linki falan var mı?
Manken diye koydukları kadının bacakları parantez la 😜
Pek beğenmedim hem rengi hem küt olması güzel bı hava katmamis bide ince topuklu olmalıydı
burun ve topuklar çok kçtü çok
Evet güzeller
Hayır, güzel görünmüyor.
Çok tatlılar hayırlı olsun güle güle kullan
Eski kundura önü gibi duruyor
İğrenç
Hiç beğenmedim çok çirkin çıkar onları
Yok sevmedim
Gözüm kanıyo😱😪
Ben beğenmedim
Ayakkabılar olmamış
Hayir