Saygılı, kılık kıyafete dış görünüşe karışmayan erkek var mı?
2 ay
Kadınların kıyafetine karışmayan erkekler var mı?

Saygılı, kılık kıyafete dış görünüşe karışmayan erkek var mı?
Giyimine karışma derken nasıl giyindiğine bağlı. Burka ya da çarşaf içine sokacak hâkim yok elbet. Nasıl rahat ediyorsa öyle giyinir.
Ama seksi çağrışımlar yapacak şekilde bir giyim tarzı olursa müdahale ederim.
K. çını, başını, kasıklarını açıp meme uçlarına kadar teşhir edecek bir giyim tarzı söz konusu ise bundan rahatsız olurum. Esneğiz dediysek gevşeğiz demedik...
Bence saygı ile sahiplenmeyi karıştırmayın. Çünkü saygı herkese duyulur. Ve dışarda ki bayan isterse çıplak isterse çarşaf ile gezsin umrumda olmaz saygı duyar geçerim. Ama gözüm de gönlüm de sevdiğim kadınım dediğim kişinin başka bir erkeğin onun vücuduna bakması onu arzulamasi beni istemsizce rahatsız eder hatta deli eder. Hani derler ya 1 1 daha ikidir bu olayda nettir
karışmayan erkek sevmiyordur bunun tersini ancak kendini kandıran kadınlar söyler erkek yaradılışında sevginin tezahürü olarak kıskanmak kaçınılmazdır sahiplenme fıtratı var
Ben karışmam isterse ultra mini etekle çıkabilir dışarı
Cevap
64Cevap
Bak yorumlarda bir kız "var öyle g*vatlar." yazmış
Diğeri de " özgüvenli ise karışmaz zaten." yazmış.
Başka bir soruda da " sevgilim beni hiç kiskanmıyor, giydiğim hiçbir şeye karışmıyor, sizce sevmiyor mu ya da g*vat olabilir mi?" tarzı bir soru vardı.
Bir başka soruda da " sevgilim giydiğim her şeye karışıyor, babam bile karışmıyor buna ne oluyor, ne hakla karışıyor yobaz." gibi bir soru vardı.
Tam olarak ne istiyorsunuz?
Sence ne yapmalı bu erkekler?
Kız aklı kaz aklı demek yerinde olur kısa yoldan bence. Kimse kimsenin kiyafetine (kari koca ise ) gö+ünün yarigi , memeleri göz kirpan kiyafet olmadigi surece karişmaz. Kimileri istiyorki otel keva$esi gibi olabilelim ama kocamiz karismasin
Bana karışmaması beni daha mutlu eder. Giyinmeyi seviyorum.
Kimse kimsenin kıyafetine karışamaz karışmayın karıştırmayın teşekkür 😄💋
Doğru olan bu ☺️
var, ben mesela, neden karışayım ki tercihlere
Harika
Aynen
Ulan zaten olması gereken o. Aksine siz kıyafetlerinize karışılmasına nasıl izin veriyorsunuz :D :D
Aynen ya bazı kadınlar çok beyinsiz
Haklısın 😀
😃😃😃
İyi
Saygılı biri olmam
Karismayacagim anlamına gelmez.
Mini dekolte crop daracik kıyafetler giydirmem.
Ha bu kadar rahatlığa alışmış biriyle de zaten bir yola girmem.
Kimseyi zorla alışkanlıklarından vazgeçirmem.
Ama birlikte bir yola adım atılacaksa da
Karışım, müsade etmem bu tarz kıyafetlere.
Abartmadığı sürece karışmayız abartırsa da karışmıyoruz zaten sadece fikrimizi söylüyoruz teşhirci lik yapmak isterse özgür kendine yeni sevgili bulur en geniş bedeninden :))
Var misal ben. Erkek dediğin kadınının özgüvenine zarar vermez. Kadınını kısıtlamaz, yormaz ve üzmez. Kıskançlık yapıp kadını bunaltan erkek korkak ve özgüvensizdir.
Eşim ya da kız kardeşim ise karışırım. Onun dışında kimin ne giydiği neni ilgilendirmez, umrumda da olmaz. Eşinin ve kız kardeşinin yanlış giyimine müdahale etmeyen erkek de g*vattır. Nokta.
Ben karışırım.
Ama ört demem. Dersem aç derim.
Özgüvenli ve cesur kadınlara saygı duyarım.
Tabi her kadın nerde nasıl giyineceğini en iyi bilendir.
Bana fikrimi sorarasa ört demem.
Yakışan beden, yakıştığınca açılabilir. Cürret seksidir. Benim gibi olan her erkek de seksi kadınlardan büyük haz alır.
Kisaca g4v4tsin yani
Ulan hiç mi psikoloji okumadın bir kadın sevgilisi olmasına rağmen hala açık dekolte ve aşırı albenili giyiniyorsa hipergamisi tatmin olmadığı içindir yani hala dışarıda senden daha iyisini arayışı içinde bu yüzden o erkeği görürse beğenilmesi seçilmesi lazım diğer rakiplerinden ileride olması lazım bunu anlaman çok zor çünkü küçüklükten beri seni modernizm hikayeleri ile beynini uyuttular ama psikoloji hala aynı veriler hala aynı oku araştır ama kaldırmak zor bunları çünkü sana kadınlara güvenebilecegini pompaladilar yıllarca
@Tayfa1616 beynini yıkamışlar. Azıcık kendinize güvenin.
Seni çok incitmişler. Öyle bir şey yok. Bir kadın hipergamisi tatmin olmuyor diye sonsuz bir arayışla kendini pazarlamaz. Sen pazarlamaya gelmiş olabilirsin, bu demek değil ki her kadın böyle. Tecrübene saygım var. Canı yanan bir adam kendisini iyi hissedeceği bir açıklamaya tutunmak ister, eyvallah. Bu kafadan kurtul ama.
@DedektifMinnie kendine güvenle ne alakası var
@Tayfa1616 kendine güvensiz bir erkek ancak böyle konuşur.
@DedektifMinnie tamam da altını doldur boş laf söyleme
@Tayfa1616 okuduğun şeyler saçma. Bir kadın sevgilisi varken açık giyiniyor diye gözü illa dışarıda olması gerekmiyor.
@DedektifMinnie o zaman göğüslerini açma kalçalarını çıkartıp belli etme amacı ne diye böyle mi kendilerini iyi hissediyorlar iyi hissetmek için bu kadar ilkel yöneteme mi başvuruyorlar
@Tayfa1616 kadınlar olarak giyinmeyi seviyoruz. Kadına karışmak özgüvensiz erkeklerin işidir.
@DedektifMinnie evet orada haklısın zaten kadına karışmak aşırı özgüvensiz Kendine saygısı olmayan bir şey
Bak sen safi önyargısın. Cürretkar kadın ilkel benliğiyle daha baskın eş peşinde diyosun. Kesin ve tartışmaya kapalı. Senle aynı fikirde değil diye karşındaki de mutlaka cahil. Bu da kesin. Hacım seni gerçekten çok incitmişler. Biz cahil değiliz, sen üstün değilsin, hayatta griler de var, sadece siyah ve beyaz yok. Kendini pazarlayan bir kadın tanıdın diye her kadına bu yaftayı yapıştırman irrasyonel. Her kadın kendisi için giyinir. Kendini daha çok beğenmek için estetik yaptırır. Hedef kitlesi kendisidir. Ağzının suyu akanlarsa vergisidir. Ağır bir yanılgı ve kibir içindesin.
Dahası yetkinliğinden çok eminsin ancak aşırı eksiksin. Fakat zaman kaybetmek istemiyorum. Seans ücreti ödemedin çünkü :)
Çocukluk travmalarınla birlikte uzman destek için bir kapıyı çal derim.
Evrimsel psikoloji denen şeyi oku günümüz psikolojik verileri gözden geçir cinsel pskiyatristlerle sohbet et öğrenirsin senin durumun normal korkuyorsun çünkü böyle olmasından partnerin başka alflara kayacagi bilgisi herkesin kabul edeceği Bilgi değil ama bı gezegenin kurallarını ben yazmadım durum bu binlerce yıldır böyle ve böyle de olacak etrafındaki olaylara bile baksan anlayacağın şeyler zaten. Bu arada ücret ödeyebilirsin daha mezun olmadık ama 2 seneye o da olacak o zaman klinige beklerim bilimsel çalışmalari sana okuturum merak etme 😉
Var, aksine ben iddialı giyinen kadınları beğeniyorum. İddialı derken tabiki mini ve dekolte giyebilir fakat teşhirci değil. O arada çok ince bi çizgi var. Onu tutturduğu sürece sorun yok
3 yıldır birlikte olduğum birisi var hayatımda 1 kere bile karışmadım çünkü hiç bi zaman abes giyinmez nerden nasıl giyinileceğini oturmasını bilen birisi.
Sevgili edinmiyorum ama kız kardeşimle birlikte yalnız yaşıyoruz, giyimine asla müdahale etmem
Karışmayan erkek eşini kıskanmayan erkek'tir ! Eşini kimlerin kıskanmadığını söylememe gerek yok herhalde.
Ne o.. c. guyum nede g.. vatimmm oyle o.. buyyuuu yanimda tutacak degilim kim istiyorsa ona gitsin
Karışmazsın g.. avat derler, sahiplenmiyor derler, kıskanmıyor derler.
Karışırım aga. Öyle dekolteler, miniler, orasını burasını belli eden daracık şeyler giyemez.
böyle sevgili mi olur leyn tövbe yarabbim sanki sevgilisini pazarlıyor gibi
Bugüne kadar hiç karışmadım ancak arkadaşlarım da giyilmeyecek şeyler giymediler
Batı da yaşayan yozlaşmış geniş mezhepli erkekler karışmaz.
Aşırı sorunlu giyimi olmadıkça karışmam kesinlikle 😀
Ben karışmam
Benim kadınım nasıl giyineceğini bilir zaten
En İyi Cevap