Moda & Stil 2 ay Memelerim neden bu kadar küçük 😭😭😭? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 70 A kullaniyorum sutyenim bile ufak Memelerim neden bu kadar küçük 😭😭😭? Cevapla 22 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 123 , eic 98% 2 ay ben de kendiminkine küçük diye ağlıyorrum vay haline sjkdjd 1 1 Yorumla Soran 2 ay Hahahhaha 😭😭😭 Yorumla
mavimuratfb Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Senin elinde olan bir şey yaş kaç peki bu arada 0 22 Yorumla Soran 2 ay Nasıl benim elimde 22 Yorumla mavimuratfb 2 ay Pardon elinde olan bir şey değil yazıcaktım yani allah vergisi ama bakma öyle de iyi gibi düşün sadece elbise falan giyerken sıkıntı Yorumla mavimuratfb 2 ay Evlenınce büyür emzirince Yorumla Soran 2 ay Süt olduğu için büyük gözükür ozamanda Yorumla mavimuratfb 2 ay Tecrübe çok gibi ama sütten değil onu da bil Yorumla Soran 2 ay Neyden Yorumla mavimuratfb 2 ay Arastır bence burdan yazmak olmuyor Yorumla Soran 2 ay Neyden be Yorumla mavimuratfb 2 ay boş ver arastır cıksr Yorumla mavimuratfb 2 ay Yazdıklarına bakılırsa baya bi tecrübe sahibisin çoğu seyde Yorumla Soran 2 ay Ay söylesene merak ettim ;( Yorumla mavimuratfb 2 ay Burdan söylemem fazla merak da iyi değil 😀 Yorumla Soran 2 ay Offfff söyle Yorumla mavimuratfb 2 ay Yok bence uzatma 😀 Yorumla Soran 2 ay Gıcık misin Yorumla Soran 2 ay Gxicixkxmxisin x koyup yaz Yorumla mavimuratfb 2 ay Günaydın senin kadar olmasak da var az biraz 😀😀 Yorumla mavimuratfb 2 ay Gıxık mısjn Yorumla mavimuratfb 2 ay Bak nasıl şey oldun ama 😀😀 Yorumla Soran 2 ay Attim Yorumla mavimuratfb 2 ay Neyy attın bir taşş atttım pencere tık dedi 😀😀 Yorumla mavimuratfb 2 ay Annası çıktı gögüsleir yok dedi vay vay 😀😀 Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 85% 2 ay Moda & Stil konusunda 320 cevap paylaştı. Derdine sokim ya 0 2 Yorumla Soran 2 ay Neden benimde memitolarim olmaliydi Yorumla FreePowerFullll 2 ay Bu dünya da o kdr büyük dertler varki halinize sukretmiyonuz ona kızıyorum sadece Yorumla
istanbully34-8 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 94% 2 ay Olsun yerim 0 2 Yorumla Soran 2 ay Ye Yorumla istanbully34-8 2 ay Nerdesin bugün yiyebilirim bosum Yorumla
Serkan_87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% 2 ay Biraz elletmen lazım 0 4 Yorumla Soran 2 ay Yo büyümüyor Yorumla Serkan_87 2 ay Sihirli eller lazım sana Yorumla Soran 2 ay 😂😂😂 Yorumla Serkan_87 2 ay Büyüğünce olur Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 83% 2 ay Küçükmüş baya 0 10 Yorumla Soran 2 ay Evet Yorumla Semaptik 2 ay Kilo kaç bu arada kilo alabilirsen büyur Yorumla Soran 2 ay 48 kiloyum ama 170 boy ve 47 kiloda olan arkadaşlarim var 85 beden takiyorlar Yorumla Semaptik 2 ay Biraz kilo alırsan büyür olmadı ameliyat ol Yorumla Soran 2 ay Yok be meme mi yaptircam bide Yorumla Semaptik 2 ay Nw olmuş yani be biz hastanede yapiyoruz her gün Yorumla Soran 2 ay İy sevmem öyle Yorumla Semaptik 2 ay Sakıncası yoksa görebilirmiyim peki Yorumla Soran 2 ay Hayır Yorumla Semaptik 2 ay Neden ki Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Annenin ablaninkiler nasil 0 6 Yorumla Soran 2 ay Normal benim gibi değil Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ozaman seninkide büyür merak etme yaşın kac Yorumla Soran 2 ay 22 hep böyle değişmez dhhdhdhd Yorumla Cevap sahibi 2 ay Aşırı istek veya isteksizliğin oluyor mu Yorumla Soran 2 ay Ne alaka shshhaha Yorumla Cevap sahibi 2 ay Hormon bozukluğu varsa o şekilde belli ediyor kendini Yorumla
viperttttt Takip Et Xper 6 Yaş: 24 2 ay Yaşın kaç? 0 5 Yorumla Soran 2 ay 22 Yorumla viperttttt 2 ay Ah be djdkdkdkd Yorumla Soran 2 ay Noldu Yorumla viperttttt 2 ay Büyümez artık Yorumla Soran 2 ay Büyümez kaldik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
ben de kendiminkine küçük diye ağlıyorrum vay haline sjkdjd
Hahahhaha 😭😭😭
Senin elinde olan bir şey yaş kaç peki bu arada
Nasıl benim elimde 22
Pardon elinde olan bir şey değil yazıcaktım yani allah vergisi ama bakma öyle de iyi gibi düşün sadece elbise falan giyerken sıkıntı
Evlenınce büyür emzirince
Süt olduğu için büyük gözükür ozamanda
Tecrübe çok gibi ama sütten değil onu da bil
Neyden
Arastır bence burdan yazmak olmuyor
Neyden be
boş ver arastır cıksr
Yazdıklarına bakılırsa baya bi tecrübe sahibisin çoğu seyde
Ay söylesene merak ettim ;(
Burdan söylemem fazla merak da iyi değil 😀
Offfff söyle
Yok bence uzatma 😀
Gıcık misin
Gxicixkxmxisin x koyup yaz
Günaydın senin kadar olmasak da var az biraz 😀😀
Gıxık mısjn
Bak nasıl şey oldun ama 😀😀
Attim
Neyy attın bir taşş atttım pencere tık dedi 😀😀
Annası çıktı gögüsleir yok dedi vay vay 😀😀
Bazılarımız yok gibi seviyor ama niye muzdaripsin kiii
Gayet iyi bence hem böyle seven erkek de var üzülme
Olduğu kadar ağlama bunun için
Normaldir vücut hatlarına göre
Annene çikmişsindirrr
doktora git hormon falan verir belki
Derdine sokim ya
Neden benimde memitolarim olmaliydi
Bu dünya da o kdr büyük dertler varki halinize sukretmiyonuz ona kızıyorum sadece
Olsun yerim
Ye
Nerdesin bugün yiyebilirim bosum
Biraz elletmen lazım
Yo büyümüyor
Sihirli eller lazım sana
😂😂😂
Büyüğünce olur
Küçükmüş baya
Evet
Kilo kaç bu arada kilo alabilirsen büyur
48 kiloyum ama 170 boy ve 47 kiloda olan arkadaşlarim var 85 beden takiyorlar