Büyüklerimiz de olacak dedem gelecek, bu ayıp olur diyor ama elbisenin açık hiçbir yanı yok ki.

Büyüklerimiz de olacak dedem gelecek, bu ayıp olur diyor ama elbisenin açık hiçbir yanı yok ki.
Kıyafetin nasıl olduğu değil de ortamın nasıl olduğu daha çok önemli.. Sevgilin açık diyorsa demekkki bu tarz kıyafetler fazla detaya giriyor demektir o yüzden ya ayak uydurup devam etmen gerekiyor ya da kısa yoldan dönmen gerekiyor çünkü kıyafet seçimi ilerleyen zamanlarda da sorun yaratacak gibiii
doğru :/
Elbisenin rengi modeli şahane fakat o elbiseyle hareket etmen eğilip doğrulman biraz sıkıntı olur özellikle de dekolte yönünden bence oyuzden demiş olabilir
Çok dar, bu yüzden bütün hatların belli olacak. Ne gerek var böyle bir şeye, hem sevdiğinde huzursuz olacaksa ikinizinde mutlu olacağı bir elbise seçsen?
Özel bi gün gayet normal abartmış biraz da ortamdan dolayı kıskançlık ettiğinden istemiyor olabilir. Nişan ortamı nasıl olur onu düşün bi istersen. Yani kro varisi tipler çoksa boştan yere hem kendini hem sevgilini rahatsız etmiş olursun onun dışında problem görmüyorum.
Cevap
58Cevap
Hareket kabılıyetını sıfırlayacak , gogus kısmı dekoltesını sureklı ya kontrol edeceksın ya elınle kapatacaksın buyuklerın bu tur seylerı hos karsılamıyosa bakıslar nısanlını rahatsız edecek alternatıf baska bıseyde bakabılırsın herkesın kosulu cevresı baska
Modeli cok hos ama kahve dagitirken illaki rahatsiz olucan egilirken vs bide gogusler buykse daha dikkat ceker bunun yerine dekolte kismi seni rahatsiz etmeyecek bicimde giysen daha iyi olur
Dekolteyi birazcık kapat canım belki terziyle halledebilirsin. Yani halledilebilecekse yaptır yoksa al giy direkt açık değil hem gayet uzun hem de çok şık <3 x
Oha elbise çok güzel mükemmel hatta.
Bu arada açık derken neresi açık acaba saçmalamış smdiden gydklerine laf ediosa ilerde işin zor bı daha düşün bu çocukla tatlım
Doğru diyosun :(
Şeriatçılar toplanmış yine. Biri örtün, biri çok açık falan diyor. Size ne kardeşim. ister örtünür, ister açık gezer. Sanarsın üstüne bir şey giymeden nişana gidecek. Belki karşındaki insan müslüman değil. Belki kapalı olunca rahat edemiyor. Bir insanları kendi haline bırakın ya.
Bu arada bu şeriatçılara çok kulak asma. Elbise çok güzel. Mutlaka nişanında giymelisin. Mutluluklar dilerim :)
kahve isteme de olur
Haklısın tabi. Öyle durumlarda zorlanabilir ama çok şık geldi bana.
@theconqueror28 şık zaten çok hoş.
Dini bahane ederek, insanları kısıtlıyorlar. Kendilerine baksak müslümanlıkla alakaları yok.
Gerçek müslümanlıkta yasaklar belli de, yasakları dinlemeyini sanki Allahmış gibi yargılamayı seviyor hepsi 😉
Bunun adı şeriat değil mi?
Hayır bunu illa ki dini gerekçelerle öne sürmezler ki Benim abd de yaşıyan akrabam var Eniştemin ailesi orada komşuları var:Ondan dinliyorum bende adam gavur yani bildiğin gavur. Öyle oturup muhabbet ederken Kızı gelmiş demiş baba bana para verde arkadaşlarla partiye gideceğiz diye Ne almayı düşünüyorsun demiş Kız göstermiş elbiseyi babası fazla açık olduğunu söylemiş Kızda o zaman bende annemden alırım deyince Eğer alırsan kartını kullandığın son gün olur diye cevap vermiş. Bu adam İslamla alakası yok örneğin Yani Şeriatci diye insanları bir köşeye itmek doğru değil sonra bu sürekli olunca Adam da yeterlan (olmadığı halde) şeriatciyim var mı lan kafasına girebiliyor. Özetle kimi insana göre normaldir bişi yoktur. Kimisine göre haddinden fazla açıktır Etiketlememiz gerekiyor. Gerçek müslümanlığa gelirsek Hak veriyorum. İslamı saçma sapan yaşayandan haram olmadığı halde kafasına göre bu haram yasak diyenden Haram olan şeyleride helal ya sıkıntı yok diyenler var gerçekten. Ama bu hususda kıyafet "Rasülüm hanımlara buyur Ziynetlerini saklasınlar Kalbinde hastalık bulunan kimseler olurda onlara meylederler"Diyor burada zihnet Kadının göğüs kalça gibi önemli mahrem bölge ve çevresine girer O yüzden İslami açıdan sakıncalıdır. Göğüsleri etrafı açık kalçasıysa dışarda hadi sen ben olmasakta bu kız bu kıyafetle eyildiğinde sapık düşüncelere dalacak adamlar olacaktır Bunu biliyoruz. Bence biraz daha tertipli bir kıyafet giymeli derim ben
Dediklerin konusunda sonuna kadar haklısın. ABD'liler fazla muhafazakar olabiliyor. Muhafazkarlık ve şeriat arasında ince bir çizgi var zaten.
Şeriatçılar, insanları dini bahane ederek zorla kısıtlar.
Muhafazakarlar, gelenek göreneklerine ve ahlaka göre kısıtlar.
Dediğim gibi din emrediyor. Eyvallah ama istemeyeni zorlamamak lazım. Karşındaki de senin gibi insan.
Son olarak bir kızdan örnek vereyim. Tek amacı erkek olup aşırı dar giyinsin. Sevgilisi olsun. Onu her gün biriyle aldatsın ve sonra, "kardeşim gibi ya, ondan zarar gelmez" diyecek... Bu tiplere saygı falan duymam ben.
Ahlakıyla şerefiyle yaşayan dar giyinen kadınlara saygı duyarım ama. Çünkü onun özgürlüğü. Dini açıdan hoş giyinmiyor ama o da, kadın ile Allah arasında olan bir şey. Biz müdahale edemeyiz.
anladım. ben de tavırlarına karşılık aynı şekilde yazdım. Senden önce biri hakaretler edip geziyordu. Keşke herkes senin gibi medeni şekilde yazsa. Tartışma için teşekkür ederim
Ben hak veriyorum. Çok dar vucut hatları belli oluyor boyamış gibi bir şey bide göğüs dekoltesi var. Sorun olabilir güzel görünmek istiyorsan inan hiçmi hiç gerek yok
Büyükler gelecekte evet açık. Göğüs bölgesi falan görünmesine gerek yok biraz daha kapalı birsey seçebilirsin
Özel gün kiyaferleine karışan erkeklere sinirleniyorum yaa olmaz öyle erkeklerden
Sevgilin senin açık kiyafet giyindigini biliyor olmasi lazim
Madem karişacak kiyafetine o zaman kapali kadın alsın ona ne ya
Ben empati yapiyorum
Benim giyineceğim kiyafete sevgilim karişamaz yani
Eğer yapın bu elbiseyeye uyuyorsa giymelisin sonuçta kendi nişanınız
Aile ortamında giyilmez kahve dağitacan eğilecen hoş olmaz. Elbise güzelde nişan için uygun değil bence
Ama dar üstü açılabilir bi şey değil ki :/ ki zaten bu kadar göğsüm de yok
Kendin bilirsin de türk aile toplumuna uygun değil gibi
Hayır, açık değil. Erkek arkadaşın gereksiz kıskançlık yapıp en güzel gününde hevesini kırıyor. Gayet şık bir elbise.
memelerin dikkat cekiyor ama begendiysen giy kimene
fotoğraf benim değil benimkiler bu kadar büyük değil
o zaman sıkıntı yok giyersin
Açık bence giyme evliliğe gidiyosun biraz kendine çeki düzen ver
ne alakası var?
Vücut hatların çok belli ve açık model olarak da nışanın için uygun değil bu elbise ile arkadaşının düğününe gidilir anca
Bence yol yakınken ayrıl
Elbise asla açık değil.
Daha şimdiden seni kısıtlayan evlenince neler neler yapar.
Yere vs eğilirken kendin rahatsız olabilirsin en başta. Bence herkesten önce kendini düşün.
Öyle aman aman açık değil ama başka bir elbise giyebilirsin
Eğer aileler geleneksel ise fazla frapan kaçar bu elbise.
Çok güzelmiş ama biraz açıkmış.. benim babamda giydirmez üzülme..
En İyi Cevap