Açık ama kapali bir kadin yani giyimine dikkat eden bir kadin gene de kul hakkina girer mi yoksa sadece bireysel gunah mi kazanir?

Benim uzun bir süredir kafamı karıştıran bir konu var buradan fikir almak istedim. Ben açık bir bayan olsam bile kapalı giyinen (yani düzgün giyinen bir bayanım) yanlış anlaşılmasın kimseyi suçlamıyorum giyimiyle. Bundan birkaç gün önce "Açık kadın kul hakkına girer"gibi bir sey okudum. Aklıma çok takıldı çünkü kimsenin hakkını almak istemiyorum. Bunu bir siteye sordum açık kadınların hepsi kul hakkına girer manasında cevaplar verdi (ne kadar farklı şekillerde sorsam da tam cevap vermedi tek dediği girer) sonra başka yerlere sordum. Dini sitelere, din hocalarına, gerektiğinde mantikli bulduğum insana ve kendime danıştim. Bu site dışındaki hepsi "Sen düzgün giyininli bir bayansin. Zaten edebine dikkat eden bir erkek sana bakmaz eğer bakıyorsa kendi isteği ile bakmıştır yani bu onun problemidir ve sen sadece bireysel günah kazanırsın."dediler. Ben de öyle düşünüyorum. Sizce yanlış mıyım? Yanlışsam eğer lutfen bana belirtin. İyi günler ve cevaplarınız için teşekkürler🙏

Açık ama kapali bir kadin yani giyimine dikkat eden bir kadin gene de kul hakkina girer mi yoksa sadece bireysel gunah mi kazanir?