Kapalıyım arkadaşlarla biraz ortam icin bara gitmeye karar verdik. Diğer arkadaslarim acik hic birimiz icmiyoruz. Ne giyebilirim?

İçmeyen insanlar biri kapalı ve bara gidiyorlar çok tuhaf bir senaryo. Bence bunu geliştirin heyecan için kapalı açık grup yapın maksat ortam olsun yanlış anlama sadece ortam için
Boş yapmaaa
Bayssssssss aglaaaa
Cevap
10Cevap
Arkadaşlarına sor herkes salaş giyinicekse sende kendine göre olan salaş giyimi kullan elbise giyilcekse sende elbise niteliğinde giyin biz öyle şeyleri konuşmayız aramızda diyosan ne çok güzel ne de çok zevksiz giyin iyi ya böyle diyeceğin bir stil oluştur
Heryerede girmeyin ya oturun oturduğunuz yerde. Dikkat cekemeye bayılıyosunuz. Ayrica icmeyenin bara gitmesi kadar sacma bişey yok. Veganin mangal partisine gitmesi gibi bişey
Çok konusmaaaaaaaa
Sorma ozaman a.*mk sordun cevap veriyoruz
Ablacım bu benim sorumun cevabı mj senceeee
Soru soru degilki duzgun cevap verelim
Kapalı isen barda ne işin var ve ne için kapandın. Belirsizlik karesinde kaldım awk
Sana neeeeeeeeeeeeeeeerehhhhhgggggggg
Çocuk muuuuuussssssuuuuuunnnnnn
İltifatın için teşekkürler tost kaşarı
Bu millet ne kadar mal lan kız bişey sordu ya evlatlsri
Geçen gün başımıza geldiği için diyorum kapalı giyin ama tesettür takma bence biz erkek olarak bile rahatsız olduk. Sevgilisi de aynı şekilde.
Napim bende çıplak gezenlerden rahatsız oluyorum ama karışmıyorum kimseye sende bana karşıma ben sadece alternatif fikir için yazdım
Benim türbanlı bacımı bar da direk dansı yaptırdılar 😭
Ya bana nee
Trollü anlamıyorsun neyse sbdjfhee
Tavsiye etmem sana , ayrıca inan oraya giden bakire gelmiyor geri
Barda ne işin var senin
Sana ne
Azdınmı
Crop giy
Kess
Kapalı isen giyemezsin
Bara gitmek tesetturu bozmaz 🤣🤣🤣🤣
Kombin yaptın mı nerde bu clup
Mini etek giy
Sen bara giderken mal olmuyosun ben mini etek giy diyince mal oluyorum desemki gitme yanliş olur sana yakışmaz desem umursamıycan bende mini etek giy dedim kapalıyım diyosun bar haltından yiyosun
Aynısı sana
En İyi Cevap