türbanlılarmı daha çok ilginizi çekiyor yoksa açık saçık giyinenlermi
Cevabın nedir?
+1 yılElbette türbanlı.
Ben bir agnostiğim yani din ile alakası yok tercihini. türbanlı kadın eğer güzel ise en modern kadına değişmem.
Onun vücudu değil vücut hatları onu çekici kılar.
Bana hep seksi gelmişlerdir.
Kaldı ki batırılmış duyguların patlamasını yaşadıklarından eğer ikna edip yatağa atabilirseniz (ki bu da çok zor değil) hayatınızın en ateşli sevişmesini yaşamanız işten bile değildir, onlardaki fantezi dünyasının sınırları yoktur. Ve çoğu geyşalıktan hoşlanır.
Yazdıklarım tecrübe ile sabittir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTürban, a oldum olası karşıyım evet zavallılar kendilerini toplumdan yaşamdan soytluyorlar ilgimi çekmiyorlar açık, modern. çağdaş. bakımlı kadınlar hep tercihim olmuşlardır;-)
913 Yorumla- +1 yıl
Cansın. Teşekkür ediyorum.
- +1 yıl
Ulan sen nesin ki senin ilgini çeksinler :) Fotoğrafını bile koyamayan özgüven yoksunu asosyal kişiliksin.
- +1 yıl
Insanin dinini yasamasi sana mi batiyo moruk. Dini konularda hassas olan kisileri assagilayarak sen zavalliligini ifsa etmis oldun
- +1 yıl
Öz güven yoksunumu banamı dedin. Sende kimsin iki kişi konuşurken 3. , süne b*k yemek düşer.
- +1 yıl
kaya53 caz yapma l*n nerde artist varsa terbiyemi bozdurma bana.
- +1 yıl
sitede o kdr mal gördüm böylesinide görmedim bide eic almış keko
- +1 yıl
Super cevap kardesim
- +1 yıl
Senin çağdaşlığını yesinler kadını mal gibi gören zihniyet diye buna denir. Sizin gibilere açık seçik ellenmiş yoklanmış kadın yakışır zaten. Kapanain kadın dini namusu için kapanır. Hrsitiyanlar da bile rahipler kapanıyor.
- +1 yıl
Senin tercihin deģil Allahìn tercihi olmak için varız biz ayrica seçim yapmana gerek yok beğendiğin senin olsun kimse sana ölmüyor.
Bu soruyu sorarken burada kapalılara hakaret edeceklerinide göz önünde bulundurmuşsundur... Çünkü böyle sorularda hep öyle oluyo. Cevapları okursam tartışırım o yüzden bişey demiycem okumıycam. Bıkmadınız bu ayrımcı sorulardan yeter artk açık kapalı açık kapalı yetti ya.
60 Yorumla
+1 yılAman senin olmadığın kesin zaten kendini güzel falan sanıyosun ama akıl yoksunusun. Böyle soruları ancak 15 yaşında bir insan sorar bence çünkü alacağın cevapları zaten biliyosundur az çok. Şu ayrımdan vazgeçin artık ya :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
65Cevap
+1 yılTabikide açık dalgamı geçiyosun türbanlılar içten pazarlıklı ve çoğu açık giyinenden daha fazla azgınlar tamam burada türban fantezisi olanlar vardır belki ama türbanlı bir kız bana hiç hoş gözükmüyo ne yazıkki çoğuda aile ortamından ayrılınca ne gördüm oluyolar eğer türbanlı kızı iyi aile kızı bakiredir felan diye arayan varsa kendini en yakın pencereden aşağı atsın çünkü bir bokta bildiğin yok
10 YorumlaTamam açık olan cağdaş, modern, bakımlı, göze hoş gelen filanda kafalılarda aşırı özgüven sahibi, modern her şey oluyor yani anlayabileceğin, bunun açık kapalıyla bir alakası yok benim için hiçbir fark yok açık bir kızı sevebilirim ve lerde kapanacağım derse cokda hoş karşılarım, çünkü yaptıgı şey anormal birşey değil çok daha su devirde özgüven gerektiren ve asıl olması gereken olayı diye düşünüyorum, kimseyi dışlamıyorum bu konuda
00 Yorumla
+1 yılBenim karakter ilgimi çekiyor. görünüşü muhafazakar ama ruhu o r ospu olan çok kişi gördük tanıdık. saçı başı açık olan namusluda gördük , kafasına 4 metre türban bağlayıp telefon seksi yapanı da gördük. o yüzden karakteri sağlam olsun geri kalan herşey çözülür ;)
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle edepli giyinen.. Türbanlıda olsa gözünden karakterini çözdüğüm için farketmez.. Edebi yerinde, başkasına göz zinası yaptırmayan güzel kadın, İŞTE O KADIN :)
10 YorumlaTürbanlı veya açık önemli olan güzel kalpli olabilmek. Yardım sever, çevresine, doğasına dünyasına faydalı olabilmek. Dini inançların vecibelerin yerine getirmek, insanlara saygı göstermek önemli. Her insan kendinden sorumlu. Vurgulamak gerekirse güzel gözle bakmak mühim olan.
saygılar :))00 Yorumlatürban kadını cezbedici göstermesi için kullanılan bir süs değildir.
aksine kadının cezbedici taraflarını gızlemesi için bir örtudur
kaliteli kadınlar kişilikleri ile ön plana çıkar fizikleri ve çekicilikleri ile degil.10 Yorumla
+1 yılŞöyle söyleyelim. Türbanlı : Evlenilecek Açık :Eğlenilecek. Tabi istisnalar olabiliyor. Açık kızlada evlenile bilir ancak açık kız her zaman güzel giyinmek ister. Ev işleri ile pek ilgilenmez ve peşinde gezeni çoktur. Gönül koyduysa evlenilir diyecek bir şey yok.
02 Yorumla- +1 yıl
Sana ben yüzlerce türbanlı gösterebilirim bakire kalmış ama anal yoldan yapmadığı kalmamış. Evlenirsin o zaman bakire namuslu diye onlarla
- +1 yıl
O söylediklerin kapanmanın amacını saptıranlardır. Öncelikle kapanan biri eğer gerçekten inanıyor ise böyle bir şeyi kesinlike yapmaz. Benim demek istediğim istisna işte bu. Örnek verecek olursak açıkların %60 i bakir ise kapalıların %90 ı bakir ve ilişkiye girmemiştir. En azından daha çok güvenme şansımız olur. Doğru değil mi?
+1 yılınsan olmak onemlı olan hıc bır ınsanı gıyımıyle sorgulayamayız ınsanlık bır ortuyle ya da modernlıle alakalı degıl kapalı kotuyude gordum acık kotuyude.
00 YorumlaDaha 1 2 kuşak öncesine kadar hatta şu an bile çoğumuzun annesi akrabası türbanlı iken ve gerçekten özgürlükten eşitlikten bahsedilirken böyle hor görme çabaları, komiksiniz gerçekten :)
00 Yorumla
+1 yılHani alacağın cevaba göre kapanmayı falan düşünüyorsan cidden üzersin..
Hoş, esasında ben açık severim ama bi' çok erkeğin kapalı fantezisi olduğunu bilirim..00 YorumlaTürbanlılara karşı toplumda ister istemez bir cinsel fantezi söz konusu ama bence bunun sebebi saklanan şey daha çok merak uyandırır. Bana sorarsanız modern giyinmek daha iyidir. Sonuçta ne türbanlılar var kara çarşafın altında hiç bir şey yok.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvde acik disarda kapali olanlarda var buna gore ikiside iyi
52 Yorumla- +1 yıl
@Dxlem gorusun icin teşekkürler
- Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılamaç ilgiden ziyade değil bir şey hissedecek olursam bunun bir görünüş yansıması olmaması gerek o an baktığında senin ilginin aldığı kuvvet önemlidir
00 Yorumla
+1 yılGiyim tarzına göre insanları yargılayamazsınız. Türbanlı olup ne kadar kültürlü bilgili insanlar var, aynı şey açık insanlarda da geçerlidir. Yani kısacası cok saçma bir soru.
10 YorumlaÖnce insan olsun gerisi benim mühim değil ve bence artık butarz yaklaşımlar yapılmamalı... Ve bunun ıçin proflar hapse girmemeli 21yy türkiyesine yakışmıyor...
00 YorumlaModa & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Türbanlılar hiç ilgimi çekmiyor, açık saçık giyinenlerde çekmiyor. Hanım hanımcık giyinenleri takdir ediyorum.
20 YorumlaTurbanli biri ile zaten ben anlasamam. ancak acik derkende orada ince bir sinir var iste
22 Yorumla- +1 yıl
+1 yıltürbanlı olup acık sacık giyinenler dikkatimi çekiyor açıkçası. ya düzgün kapan ya kapanma
10 Yorumlainsan olsun önemli olan o ama malum herşeyin kapalısı makbuldur
00 Yorumla
+1 yılNe kadar sacma bir soru bu ! Yeter artik insanlari soktugunuz kaliplar ; sevse ne olucak sevmese ne olucak?
00 Yorumlaİnsanları giyimleriyle sınıflandırmam doğruda değil herkez özgürdür ama bu zamana kadar birlikte olduklarım hep açıktı
00 YorumlaTürbanlı insanlar bana çok itici geliyor aynı şekilde çok fazla açık giyinen kadınlarda öyle. Kadın dediğin nasıl giyinmesini bilmeli ama sınırı var
10 YorumlaAçık kadınlar candır..
Kapalılar köledirler cahildirler..29 Yorumla- +1 yıl
Hic kimse türbanli bir kadina köle veya zavalli diyemez. Saci gozukmeyen kadin mi zavalli. Asil boyle düsünenler zavalli. Sizi yaratan bunu emretmis. Zamani geldiginde bende turban takicam ama kendimi ne kole nede zavalli hissedicem. asil bu tarz düsunen bir kizin birakin dini konuyu ahlaki, veya külturel hicbir bilgisi yoktur. yuzunun ve vucudunun guzelligi ile on plana cikmaya calisan beyinsiz kızlardir bunlar. Herseyi, herkesi, her firki sevmek zorunda degilsin ama SAYGİ DUYMAK zorundasiniz.
- +1 yıl
tamam tanrı var ama bu allah değil..
Sen hiç ayetleri okudun mu?
Ahzab suresinde neler yazıyor öyle ben yazsaydım şikayet ederdiniz.. ama allah yazdı itiraz etmiyorsunuz çünkü kölesiniz..
muhammede ensest helal.. muhammedin istediği kadar karısı olabilir istediğiyle zina yapabilir sorun değilMUŞ :)
+1 yılAçık saçık giyinenler benden 234273423948 km uzak olsun.
20 Yorumla
+1 yılHiçbiri tesettürlü olanlar :)) türbanlı olup dar giyinenlerdense açık olup bol giyinenler iyi en iyisi tesettürlü giyinen tabi bu benim tercim
00 Yorumlamodern, çağdaş, kültürlü, zeki ve tabi ki başı ve zihni açık kadınlar.
20 Yorumlao kadar sacma versus gordum boylesi en sacmasi oldu. arabaya lastik mi aliyoruxz?
00 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi seçimi ama eşimin kapalı olmasını istemem
10 YorumlaKadin olduğum için ikisi de dikkatimi cekmiyor. Kapalilara saygim sonsuz lakin kapanmayi dusunmuyore
01 Yorumla- +1 yıl
tabi senin füzeler on numara
+1 yıltürbanlı olupta verende var acık olup kısa giyip namuslu olandavar kişiyegöre degişir
31 Yorumla- +1 yıl
- basın hemen
+1 yılTesettürlü olupta öyle tatlı olan kızlar var ki bugün birini yemekhanede gördüm ulan neydi be bembeyaz yüzü vardı dogaldı böyle makyajı falanda yoktu
00 Yorumla
+1 yılGöğüslerinin bir kısmı dışarı taşmış, altında dapdar tayt, popo kabak gibi belli. Böyle giyinen birilerine bakarım :) türbanlı ise dikkatimi çekmez :)
00 Yorumla
+1 yılinsan olsun yeter ama sende oda yok malesef! neyse.
00 Yorumla
+1 yılsenin görüşün eic deki onun bunun evladının yazdığı cevapla aynı -,-
00 Yorumla
+1 yılYa ne sacmasınız sız yaa kızım sen ac oranı buranı cehemmenden nasıl cıkıcaksın bakalım
00 Yorumlaintel vs. amd
nvidia vs ati
bmw vs mercedes
facebook vs twitter
>_<00 YorumlaKusura bakmayın ama yapacağınız karşılaştırmaya sokayım
10 Yorumla
+1 yılSanirim senin gibi insanlari bolen Birisi haric her bayan olabilir.
00 Yorumlaemin ol senin gibisini kimse istemez.
insanin herseyden once huyu guzel olacak.00 Yorumla
+1 yılBöle aptal soru soranlar hiç ilgimi çekmiyor sadece. diğer hepsi ilgimi çekiyor :)
00 Yorumla
+1 yıldikkatimi çeken açık saçıklar ilgimi çeken türbanlılar..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok aşırı açık olanda dikkatimi çekmez. Böyle mini ya da dekolteli şeyler..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltürbanlı kızlar daha çok ilgimi çekiyolar... öyle biryle evlenmek istiyorum çünkü... açık saçık kızlardan nefret ediyorum artık et görmekten bıktım
00 Yorumla
+1 yılcok açık itici oluyor, onun dısında farketmez cok seksi türbanlılar görüyorum bazen offf :(
00 YorumlaAcik sacik demeylimde sacinin gorunmesi ilgiyi cekiyor
00 YorumlaFarketmez ama senin gibiside itici
30 Yorumla
+1 yılEdebli gülüp edepli konuşan.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltürbanlı kızlar daha çok tahrik ediyor. tramvayda yaşadığım şeyleri unutamıyorum..
00 Yorumla
+1 yıltürbanlı dötü acık tercıhımdır
00 Yorumla
+1 yılTürbanlı değil imanlı tercihimdir.
00 YorumlaEic "a bak ya neyse susayım ya ben.
40 Yorumlaİnsanlığı ilgimi çeker.
11 Yorumla- +1 yıl
süpersin :))
+1 yılBizimki zirve yanlìzlği i
00 Yorumla
+1 yılHelalim değilse hiçbiri.
Herkes kendine30 Yorumlaİlgi çeksin diye mi kapanıyorlar soruya bak ya.
30 Yorumla
+1 yılInsan olan ilgimi cekiyor dostum ;))
10 YorumlaSenin ilgi çekici olmadığın kesinde
00 Yorumla
+1 yılacık gıyınenler tabıkı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişiye, yetişme tarzına göre değişir..
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan yüz güzelliği bu ne saçma bir soru
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri