Moda & Stil 2 ay Sizce bu yüzüklerden hangisi güzel? u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yengenize hangisini alam gencolar Sizce bu yüzüklerden hangisi güzel? Cevapla 35 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 2 ay Üstteki güzelmiş eski kocam da bana bundan almıştı sonra beni boynuzladı ben o yüzüğe olan inancımı kaybettim 2 10 Yorumla _GerdekBasan_ 2 ay aga be Yorumla Cevap sahibi 2 ay Küsüm ben sana Yorumla _GerdekBasan_ 2 ay bana mı Yorumla Cevap sahibi 2 ay Evt konuşmucam bi daa Yorumla _GerdekBasan_ 2 ay Neden ki Yorumla Cevap sahibi 2 ay Görüldü attın 🙄 Yorumla _GerdekBasan_ 2 ay İmkansız görüldü atmam ben Yorumla Cevap sahibi 2 ay Beni beni simgeniii Yorumla _GerdekBasan_ 2 ay hahsdhahdah napıyon senn delii Yorumla Cevap sahibi 2 ay Sensin deli 🙄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Köşeleri kalpli modeli var zenin o daha güzel bence hem takılmıyorda çizmezde bu sivri gelenler çok sorun oluyor 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 19 , eic 97% 2 ay Moda & Stil konusunda 824 cevap paylaştı. İlk fotoğraftaki güzel. Hayırlı olsun. 1 4 Yorumla _GerdekBasan_ 2 ay Sağollll düğüne bekleriz yimekli Yorumla MaşaKocaAyıı 2 ay teşekkür ederim. Aa düğünmü ben nişan felan sandım. Hadi gözün aydın. Yorumla _GerdekBasan_ 2 ay Ben evlenmeyom sünepe bi arkadaşım evleniyo Yorumla MaşaKocaAyıı 2 ay O nasıl oluyor 😂😂😂 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Bilge Yaş: 18 , eic 100% 2 ay 2. daha güzel gözüküyor abi 1 5 Yorumla _GerdekBasan_ 2 ay Sağol topram bi tane de sana alam parmağın boş kalmasın Yorumla Bidolutatlılık 2 ay Yok abi bana alma yengeye iki tane al kız sevinsin ✨ Yorumla _GerdekBasan_ 2 ay Her parmağına alıyoz zaten fakir miyim 1 tane alim Yorumla Bidolutatlılık 2 ay Vaayy kralll 😂🤩 Yorumla _GerdekBasan_ 2 ay Tabeee Yorumla
ohadiyorummya Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Yenge bu ikisinin farklı olduğunu anlamaz ki 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Ters kare modelini sevemedim, ilkinin albenisi daha yüksek 0 0 Yorumla
hastagSUSAMAM Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 92% 2 ay altın sarısı daha güzel beyaz hiç dikkat çekmiyor 1 0 Yorumla
s inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 2 ay İki güzel he 1 2 Yorumla _GerdekBasan_ 2 ay Alim mi sana Yorumla inciitanesiii 2 ay 😀sen manitine al benim ki olursa bana alir 😀inşallah Allahim amin Yorumla
Woggw Takip Et Xper 1 Yaş: 107 2 ay 2. daha zarif duruyor abim 1 2 Yorumla _GerdekBasan_ 2 ay Sağol deliganlı Yorumla Woggw 2 ay Eyw sjdknd Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 2 ay Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. İkinci 1 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 33 , eic 42% 2 ay Moda & Stil konusunda 861 cevap paylaştı. Ona sorsan daha ıyı takacak kısı o 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Moda & Stil konusunda 545 cevap paylaştı. Hiçbiri ama yinede 2 daha iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Üstteki güzelmiş eski kocam da bana bundan almıştı sonra beni boynuzladı ben o yüzüğe olan inancımı kaybettim
aga be
Küsüm ben sana
bana mı
Evt konuşmucam bi daa
Neden ki
Görüldü attın 🙄
İmkansız görüldü atmam ben
Beni beni simgeniii
hahsdhahdah napıyon senn delii
Sensin deli 🙄
Köşeleri kalpli modeli var zenin o daha güzel bence hem takılmıyorda çizmezde bu sivri gelenler çok sorun oluyor
İlk fotoğraftaki güzel. Hayırlı olsun.
Sağollll düğüne bekleriz yimekli
teşekkür ederim. Aa düğünmü ben nişan felan sandım. Hadi gözün aydın.
Ben evlenmeyom sünepe bi arkadaşım evleniyo
O nasıl oluyor 😂😂😂
2. daha güzel gözüküyor abi
Sağol topram bi tane de sana alam parmağın boş kalmasın
Yok abi bana alma yengeye iki tane al kız sevinsin ✨
Her parmağına alıyoz zaten fakir miyim 1 tane alim
Vaayy kralll 😂🤩
Tabeee
Yenge bu ikisinin farklı olduğunu anlamaz ki
Ters kare modelini sevemedim, ilkinin albenisi daha yüksek
Üstte ki güzelmiş
altın sarısı daha güzel beyaz hiç dikkat çekmiyor