Moda & Stil 2 ay Erkek adam kolye takar mı? hzyasuo02 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Erkeklere kolye yakıştırıyor musunuz? Erkek adam kolye takar mı? Cevapla 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tukenmisIiksendromu Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 2 ay yakıştırmıyorum ama kendin yakıştırıyorsan takarsın başkasına göre mi hareket edeceksin 0 1 Yorumla hzyasuo02 2 ay Yok ben soru sordum sadece Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Moda & Stil konusunda 12,3b cevap paylaştı. İsteyen takar ama ben takmam hiç bir şekilde 0 0 Yorumla
Oropaa Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Yakışana yakışır tabi ama benim erkek arkadaşımda tercih edeceğim bir şey olmazdı 0 0 Yorumla
KadjdaksFenomen Takip Et Guru Yaş: 19 2 ay Moda & Stil konusunda 864 cevap paylaştı. Zincir kolye bazısına yakışır 0 0 Yorumla
Gülxxx Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% 2 ay Cok ince zincir takabilir 0 5 Yorumla hzyasuo02 2 ay Ama pek de tavsiye etmiyorum der gibi bir yorum olmuş :) Yorumla Gülxxx 2 ay Yani giyimine uymasi lazim boyle buyjk uzun kolyeleri sevmiyorum Yorumla hzyasuo02 2 ay Yüzükleri nasıl buluyosunuz Yorumla hzyasuo02 2 ay mesela şöyle Yorumla hzyasuo02 2 ay Link gelmiyomuş neyse Yorumla
7_Kocali_Hürmüz Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 44% 2 ay Moda & Stil konusunda 464 cevap paylaştı. Takar niye takmasın? 0 0 Yorumla
senorita000000 Takip Et Xper 4 Yaş: 123 2 ay Takar, bunun erkeklikle ne alakası var 🤦🏽♀️ 0 2 Yorumla hzyasuo02 2 ay Yok o sadece başlık içinde erkek adam yapar mı memeleri varya o yüzden sadece yakıştırıyor musunuz yakıştırıyosanız hangi modeller falan diye sormak içindi Yorumla senorita000000 2 ay Ha anladım vücut yapıni araştır uygun takılar renklerine kadar sınıflandırıliyor buradan bulmak zordur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
yakıştırmıyorum ama kendin yakıştırıyorsan takarsın başkasına göre mi hareket edeceksin
Yok ben soru sordum sadece
İsteyen takar ama ben takmam hiç bir şekilde
Yakışana yakışır tabi ama benim erkek arkadaşımda tercih edeceğim bir şey olmazdı
Zincir kolye bazısına yakışır
Cok ince zincir takabilir
Ama pek de tavsiye etmiyorum der gibi bir yorum olmuş :)
Yani giyimine uymasi lazim boyle buyjk uzun kolyeleri sevmiyorum
Yüzükleri nasıl buluyosunuz
mesela şöyle
Link gelmiyomuş neyse
Takar niye takmasın?
Ben takıyorum :)
Takar, bunun erkeklikle ne alakası var 🤦🏽♀️
Yok o sadece başlık içinde erkek adam yapar mı memeleri varya o yüzden sadece yakıştırıyor musunuz yakıştırıyosanız hangi modeller falan diye sormak içindi
Ha anladım vücut yapıni araştır uygun takılar renklerine kadar sınıflandırıliyor buradan bulmak zordur
Ben sevmiyorum
Cevşen tak
Takar neden takmasın
Tabi ki de takar.
Evet