Moda & Stil Şu pantolonu aldım ama bilemiyorum, aslında beğendim gibi ama manav izlenimi vermiyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor yalnızlıktan öldüğüm için ve arkdaşım olmadığı için evet size soruyorum Şu pantolonu aldım ama bilemiyorum, aslında beğendim gibi ama manav izlenimi vermiyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yo üstüne şık beli saran beyaz renkli bisey alirsan giyersin ama altına yüksek bir ayakkabi olmali. Paçası bol baya. Benim de buna benzer biseyim var aşırı rahat. 0 0 Yorumla
headachrr Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bacakların kısaysa alıncak pant değil ama çiçek gibi pantolon yani ben giyerdim 0 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Pantolon iyi ama üstündeki olmamış güzel cropla kombinle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl manavsan o iki portakalı tart bana:))) yok yok yakışmış bbence tarı var 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yalnı resm arakladığın ablan en a 30 lu yaşlarda bilgin olsun hani bar yaşı yanlış grmişim de de herkes yesin:) açlık kalmasın memlekette Yorumla
barbie34bombom Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Çok güzel kızım al tabiki bana da link atarsan bende alabilirim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl dur atayım Yorumla Soran +1 yıl www.mylovebutik.com/kruvaze-kapamali-ham-keten-pantolon-siyah-27561 Yorumla barbie34bombom +1 yıl Teşekkür ederim süpersin Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Yalnızlıktan niye ölüyon ba 0 10 Yorumla Soran +1 yıl arkadaşım yok Yorumla avcikaan +1 yıl Sen mi istemiyon Yorumla Soran +1 yıl aslinda öyle ama bilmiyorum ya samimiyetsiz geliyorlae anlamıyorum ama yalnız olmakta hoşuma gitmiyor Yorumla avcikaan +1 yıl İki arada bir deresin sanırım Yorumla Soran +1 yıl evet olabilir Yorumla avcikaan +1 yıl Yalnızlıktan memnun musun Yorumla Soran +1 yıl arada memnun oluyorum Yorumla avcikaan +1 yıl Arada niye yok diye kendini sorguluyon heralde Yorumla Soran +1 yıl evet hahaha tam olarak otle Yorumla avcikaan +1 yıl Umarım dostu bulursun Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Bu hatun gibi tenin fiziğin varsa iyi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl neredeyse aynı gibi Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Süpersin ozaman ne giysen yakışır bence Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Üstü böyleyse yakışır kombin olarak 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 805 cevap paylaştı. Pantolon güzel fakat sen taşıyamamışsın ondandır 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Harbi manav gibi, guzel benzetme. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. çok bol bence 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Gayet şık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yo üstüne şık beli saran beyaz renkli bisey alirsan giyersin ama altına yüksek bir ayakkabi olmali. Paçası bol baya. Benim de buna benzer biseyim var aşırı rahat.
Bacakların kısaysa alıncak pant değil ama çiçek gibi pantolon yani ben giyerdim
Pantolon iyi ama üstündeki olmamış güzel cropla kombinle
manavsan o iki portakalı tart bana:))) yok yok yakışmış bbence tarı var
yalnı resm arakladığın ablan en a 30 lu yaşlarda bilgin olsun hani bar yaşı yanlış grmişim de de herkes yesin:) açlık kalmasın memlekette
Çok güzel kızım al tabiki bana da link atarsan bende alabilirim
dur atayım
www.mylovebutik.com/kruvaze-kapamali-ham-keten-pantolon-siyah-27561
Teşekkür ederim süpersin
Yalnızlıktan niye ölüyon ba
arkadaşım yok
Sen mi istemiyon
aslinda öyle ama bilmiyorum ya samimiyetsiz geliyorlae anlamıyorum ama yalnız olmakta hoşuma gitmiyor
İki arada bir deresin sanırım
evet olabilir
Yalnızlıktan memnun musun
arada memnun oluyorum
Arada niye yok diye kendini sorguluyon heralde
evet hahaha tam olarak otle
Umarım dostu bulursun
Bu hatun gibi tenin fiziğin varsa iyi
neredeyse aynı gibi
Süpersin ozaman ne giysen yakışır bence
Ne alaka plazo model degilmi bu
Üstü böyleyse yakışır kombin olarak