Moda & Stil 2 ay Şu pantolonu aldım ama bilemiyorum, aslında beğendim gibi ama manav izlenimi vermiyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 yalnızlıktan öldüğüm için ve arkdaşım olmadığı için evet size soruyorum Şu pantolonu aldım ama bilemiyorum, aslında beğendim gibi ama manav izlenimi vermiyor mu? Cevapla 23 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Wineandorange Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Yo üstüne şık beli saran beyaz renkli bisey alirsan giyersin ama altına yüksek bir ayakkabi olmali. Paçası bol baya. Benim de buna benzer biseyim var aşırı rahat. 0 0 Yorumla
headachrr Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Bacakların kısaysa alıncak pant değil ama çiçek gibi pantolon yani ben giyerdim 0 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Pantolon iyi ama üstündeki olmamış güzel cropla kombinle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay manavsan o iki portakalı tart bana:))) yok yok yakışmış bbence tarı var 0 1 Yorumla Cevap sahibi 2 ay yalnı resm arakladığın ablan en a 30 lu yaşlarda bilgin olsun hani bar yaşı yanlış grmişim de de herkes yesin:) açlık kalmasın memlekette Yorumla
barbie34bombom Takip Et Xper 5 Yaş: 21 2 ay Çok güzel kızım al tabiki bana da link atarsan bende alabilirim 0 3 Yorumla Soran 2 ay dur atayım Yorumla Soran 2 ay www.mylovebutik.com/kruvaze-kapamali-ham-keten-pantolon-siyah-27561 Yorumla barbie34bombom 2 ay Teşekkür ederim süpersin Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Xper 1 Yaş: 37 , eic 99% 2 ay Bu hatun gibi tenin fiziğin varsa iyi 0 2 Yorumla Soran 2 ay neredeyse aynı gibi Yorumla zzzaaafffeeerrr 2 ay Süpersin ozaman ne giysen yakışır bence Yorumla
kingkong17 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Moda & Stil konusunda 992 cevap paylaştı. Üstü böyleyse yakışır kombin olarak 0 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Moda & Stil konusunda 375 cevap paylaştı. Bence güzel duruyor 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Guru Yaş: 25 2 ay Moda & Stil konusunda 374 cevap paylaştı. Yalnızlıktan niye ölüyon ba 0 10 Yorumla Soran 2 ay arkadaşım yok Yorumla avcikaan 2 ay Sen mi istemiyon Yorumla Soran 2 ay aslinda öyle ama bilmiyorum ya samimiyetsiz geliyorlae anlamıyorum ama yalnız olmakta hoşuma gitmiyor Yorumla avcikaan 2 ay İki arada bir deresin sanırım Yorumla Soran 2 ay evet olabilir Yorumla avcikaan 2 ay Yalnızlıktan memnun musun Yorumla Soran 2 ay arada memnun oluyorum Yorumla avcikaan 2 ay Arada niye yok diye kendini sorguluyon heralde Yorumla Soran 2 ay evet hahaha tam olarak otle Yorumla avcikaan 2 ay Umarım dostu bulursun Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 101 , eic 100% 2 ay Moda & Stil konusunda 337 cevap paylaştı. Pantolon güzel fakat sen taşıyamamışsın ondandır 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 29 2 ay Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Harbi manav gibi, guzel benzetme. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% 2 ay Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. çok bol bence 0 0 Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 33 , eic 95% 2 ay Moda & Stil konusunda 801 cevap paylaştı. Muhteşem 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 30 2 ay Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gayet şık 0 1 Yorumla Soran 2 ay Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yo üstüne şık beli saran beyaz renkli bisey alirsan giyersin ama altına yüksek bir ayakkabi olmali. Paçası bol baya. Benim de buna benzer biseyim var aşırı rahat.
Bacakların kısaysa alıncak pant değil ama çiçek gibi pantolon yani ben giyerdim
Pantolon iyi ama üstündeki olmamış güzel cropla kombinle
manavsan o iki portakalı tart bana:))) yok yok yakışmış bbence tarı var
yalnı resm arakladığın ablan en a 30 lu yaşlarda bilgin olsun hani bar yaşı yanlış grmişim de de herkes yesin:) açlık kalmasın memlekette
Çok güzel kızım al tabiki bana da link atarsan bende alabilirim
dur atayım
www.mylovebutik.com/kruvaze-kapamali-ham-keten-pantolon-siyah-27561
Teşekkür ederim süpersin
Bu hatun gibi tenin fiziğin varsa iyi
neredeyse aynı gibi
Süpersin ozaman ne giysen yakışır bence
Ne alaka plazo model degilmi bu
Üstü böyleyse yakışır kombin olarak
Bence güzel duruyor
Çok çirkin bi tarz
Yalnızlıktan niye ölüyon ba
arkadaşım yok
Sen mi istemiyon
aslinda öyle ama bilmiyorum ya samimiyetsiz geliyorlae anlamıyorum ama yalnız olmakta hoşuma gitmiyor
İki arada bir deresin sanırım
evet olabilir
Yalnızlıktan memnun musun
arada memnun oluyorum
Arada niye yok diye kendini sorguluyon heralde
evet hahaha tam olarak otle
Umarım dostu bulursun
Pantolon güzel fakat sen taşıyamamışsın ondandır
Ğüsel evde giy işte..😊
Harbi manav gibi, guzel benzetme.
çok bol bence
Bu pantolonlar hem rahat hem şık