Moda & Stil Stradivarius ceketin hangi rengini almalıyım? zehraşk Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Beyaz Siyah Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Stradivarius ceketin hangi rengini almalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Siyah.. 0 0 Yorumla
Haruna11 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 39% +1 yıl Alma modası geçti ben almıştım 2 sene önce bu sene atcam ya da satcam 1 1 Yorumla zehraşk +1 yıl Bana da öyle geldi ama aldım artık kapitone alıcam birde Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 630 cevap paylaştı. Bu ceketden bende almak istiyorum, İkisinde de aklım kaldı, ama galiba kış için siyah 0 2 Yorumla zehraşk +1 yıl Siyah aldım aklım beyazda bide zara nın geçen sezon ki acı kahve biker ında beyazı almadım çünkü en ufak lekede kötü durucaktı Yorumla Blossom01 +1 yıl Aynen oda güzel 😻 Yorumla
disneyprincess Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Ceket kaban tarzı şeylere siyah yakışıyor bence. Her parçaya rahatça kombinlenebiliyor 0 1 Yorumla zehraşk +1 yıl Beyaz yakınımda bir kızda var aynısı giymek istemediğim için bide zamanla gri gibi oldu onun ki siyah aldım o yüzden bende 😊 Yorumla
caglar_k Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Siyah devamlı kullanabileceğin bir ceket fakat beyazla da çok şık kombinler çıkarırsın 0 0 Yorumla
LienaSama Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Beyaz kir götürmez diyip kaçıyorum (her şey ile de uymaz) bai 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Normalde açık renk severim ama siyah daah iyi durmuş bu cekette 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 470 cevap paylaştı. Beyaz tabii ki. Ama beyazı , beyaz olarak korumak o kadar zor ki. 👍🏻 0 0 Yorumla
lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Beyazı 2 haftada bir kuru temizlemeye yollaman gerekir. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı. yeşil olan iyi görünüyor :) 1 1 Yorumla zehraşk +1 yıl Evet yeşil de farklı duruyor cidden Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. BeyazÇok güzel modeli 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 606 cevap paylaştı. Siyah şahane diyorum. 0 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 315 cevap paylaştı. Beyaz daha güzel duruyor.. 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 400 cevap paylaştı. Beyaz 1 0 Yorumla
Neyapacanismi Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Her rengi güzel bunun 0 4 Yorumla zehraşk +1 yıl O yüzden kararsız kaldımmm Yorumla Neyapacanismi +1 yıl Hangisini alacan Yorumla zehraşk +1 yıl Siyah aldım :))) Yorumla Neyapacanismi +1 yıl Hayırlı olsun Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 400 cevap paylaştı. İkisi de güzel 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Beyaz 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 406 cevap paylaştı. beyaz çok hoş 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Beyaz. 0 2 Yorumla zehraşk +1 yıl Çabuk kirlenir mi diye endişe ediyorum beyazda ama çok hoş rengi Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Bir sey olmaz. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Siyah..
Alma modası geçti ben almıştım 2 sene önce bu sene atcam ya da satcam
Bana da öyle geldi ama aldım artık kapitone alıcam birde
Bu ceketden bende almak istiyorum, İkisinde de aklım kaldı, ama galiba kış için siyah
Siyah aldım aklım beyazda bide zara nın geçen sezon ki acı kahve biker ında beyazı almadım çünkü en ufak lekede kötü durucaktı
Aynen oda güzel 😻
Ceket kaban tarzı şeylere siyah yakışıyor bence. Her parçaya rahatça kombinlenebiliyor
Beyaz yakınımda bir kızda var aynısı giymek istemediğim için bide zamanla gri gibi oldu onun ki siyah aldım o yüzden bende 😊
Siyah devamlı kullanabileceğin bir ceket fakat beyazla da çok şık kombinler çıkarırsın
Beyaz kir götürmez diyip kaçıyorum (her şey ile de uymaz) bai
Normalde açık renk severim ama siyah daah iyi durmuş bu cekette
Beyaz tabii ki. Ama beyazı , beyaz olarak korumak o kadar zor ki. 👍🏻
Beyazı 2 haftada bir kuru temizlemeye yollaman gerekir.
yeşil olan iyi görünüyor :)
Evet yeşil de farklı duruyor cidden
Beyaz
Çok güzel modeli
ekru çok güzel görünüyor :D
Siyah Her yerde giyilir!!
Üstteki yani ekru
Siyah şahane diyorum.
Beyaz daha güzel duruyor..
Siyah asalettir
Beyaz
Beyaz daha iyi