Moda & Stil Bu botlarımı nasıl kombinleyebilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Günaydın. Böyle ayakkabılarım var aldım hic giyemedim nasıl kombinliycem? Bu botlarımı nasıl kombinleyebilirim? Cevapla Ayakkabı Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
caglar_k Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tamamen klasik uyumlu ayakkabı siyah kumaş bir pantolon ya da bir etekle kombine et dicem de etekte fazla dikkat çeker 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet genelde de etek ve beyaz fırfırlı tatlı coraplarla giyiyorlar ama ben pek etek sevmiyorum Yorumla caglar_k +1 yıl Yok ya gözümde canlandırdım da fazla liseli havası verir kumaş pantolon giy yüksek bel ve boru paça şık tarz bir gömlek ile kombine et Yorumla Soran +1 yıl Liseliyim ben zaten ksjaşjspxjaşwkaşw Yorumla caglar_k +1 yıl Ya anla işte 🤣 Yorumla
Hamsikuz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Düz siyah ayakkabı işte etek pantolon herseyle olur ne istiyorsun sen knk? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl knk o kadar basic giymesi sevmiyorum herkes yapıyor onu baksa bir önerisi olan vardır belki diye Yorumla
gilyaa0653 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Herşeyin altına gider bu ama çorap iyi değil bence 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl corap olcak altına? Yorumla gilyaa0653 +1 yıl Hep böyle kısa paça mi giyiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yok normalde paçalarım yerlerde (kısa oldugum icin bol pantolon alınca uzun oluyor ama öylede seviyorum) foto bana ait değil zaten örnek olarak koydum Yorumla gilyaa0653 +1 yıl Normal pantolonun altına da gider bu Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Kumaş pantolon gömlek ile 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Denerim Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Yakışır Yorumla
Yağmur2254 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 708 cevap paylaştı. Çorapla olmamış 0 0 Yorumla
Doktormhmtt Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bence kötü duruyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla Doktormhmtt +1 yıl Başka seçenek varsa onu dene Yorumla Soran +1 yıl Bir ara popülerdi o zaman ucuz bulup almıştım Yorumla Doktormhmtt +1 yıl Şu an zamanındeğil bence kışı bekle Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Siyah diz altı çorap 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bş de bol oantolında olur buna Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pantoloni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tamamen klasik uyumlu ayakkabı siyah kumaş bir pantolon ya da bir etekle kombine et dicem de etekte fazla dikkat çeker
Evet genelde de etek ve beyaz fırfırlı tatlı coraplarla giyiyorlar ama ben pek etek sevmiyorum
Yok ya gözümde canlandırdım da fazla liseli havası verir kumaş pantolon giy yüksek bel ve boru paça şık tarz bir gömlek ile kombine et
Liseliyim ben zaten ksjaşjspxjaşwkaşw
Ya anla işte 🤣
Düz siyah ayakkabı işte etek pantolon herseyle olur ne istiyorsun sen knk?
knk o kadar basic giymesi sevmiyorum herkes yapıyor onu baksa bir önerisi olan vardır belki diye
Kötüler çünkü
Herşeyin altına gider bu ama çorap iyi değil bence
Nasıl corap olcak altına?
Hep böyle kısa paça mi giyiyorsun
Yok normalde paçalarım yerlerde (kısa oldugum icin bol pantolon alınca uzun oluyor ama öylede seviyorum) foto bana ait değil zaten örnek olarak koydum
Normal pantolonun altına da gider bu
Kumaş pantolon gömlek ile
Denerim
Yakışır
Çorapla olmamış
Çoğu şeye yakışmaz başka bir tane varsa onu giy
Bence kötü duruyor
Olabilir
Başka seçenek varsa onu dene
Bir ara popülerdi o zaman ucuz bulup almıştım
Şu an zamanındeğil bence kışı bekle
Siyah diz altı çorap