- Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, bacağında çatlağı olanlar şort ya da etek giyemez diye bir kural yok. Ancak, çatlakların daha belirgin görünmesini istemiyorsanız, bazı ipuçlarına dikkat edebilirsiniz. İşte size yardımcı olabilecek bazı ipuçları: Doğru renk ve desen seçin. Koyu renkler ve düz desenler, çatlakları daha az belirgin gösterebilir.
Doğru kumaş seçin. Esnek ve yumuşak kumaşlar, çatlakların daha az belirgin görünmesine yardımcı olabilir. Doğru şekilde giyin. Çok dar veya çok bol giysiler, çatlakları daha belirgin gösterebilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki bu ciplaklik kendiniz için degil baskalari icin yaptiginizi gösteriyor kendiniz icin olsa catlsk varmis denmez agda yapilmaz 10 kilo boya surulmez hic bir sey yapilmaz ciplak dolasilir lafa gelince ben kendim icin giyiniyorum ama icraaata gelince öyle olmuyor nedense ne kadar sahtekar iki yuzlu diyecem ama artik iki yuzluden daha fazla karaktersiz kisiliksiz kizlar daha fazla turemeye basladi
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben catlaklarimdan utandigim icin evde yalnızken de giymiyorum
- +1 yıl
Ben bunu genel olarak söyledim ve özellikle yorumlara gelenlere söyledim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Giyer kime ne yani çatlaklar başkalarını mı çatlattı noldu sanki xd
00 Yorumla
+1 yılne alakasi var catlak veya iz ayip degil ha sort giymeyin o ayri ama catlak falan bunlar sorun degikdir
08 Yorumla
Soran+1 yılBen dışında çok var öyle çatlağı var diye kapanan giyemeyen
- +1 yıl
catlak kusur degildir hic utanmauin
Soran+1 yılAy çok çirkin duruyor nesi kusur değil 😂😂😂 çirkin olduğunu kabulenmemek tuhaf
- +1 yıl
bana gore degil
- +1 yıl
Kusur degil deyip sort giymeyin demen...
- +1 yıl
@AltınYaprakS sort giymeyin dedim cunku ben kadinlarin bu sekilde dolanmasini istemiuorum o benim sorunum o ayri ama giyenlerede bir sey demiyorum ve catlagin kusur oldugunu dusunkuyorum
- +1 yıl
He o ayri.
- +1 yıl
@AltınYaprakS onu diyorum uste yoksa milletin ne giyip giymedigiyle ilgilenmiuorum
+1 yılBenim şortum benim çatlağım benim bedenim kimseyi ilgilendirmez.
20 Yorumla
+1 yılyoo giyenler var hatta seluliti olupta giyenler var
02 Yorumla
Soran+1 yılSelülit o kadar kötü değil ki ya bir de onu halledebiliyoruz ama çatlaklar gitmiyor çatlaklar selulitlerden çok daha kötü duruyor
- +1 yıl
çok mu derin çatlaklar
Giyin yahu giyin niye izin istiyonuz. Bakmıyoz çatlak var mı görmüyoz korkmayın. Çünkü bakarsak da ayrı olay oluyor :D :D
00 Yorumla
+1 yılO zaman yarıdan fazlasının giymemesi lazım. Selülitler çatlaklar gerçekten dert edilecek şeyler değil
113 Yorumla- +1 yıl
Bacaginda catlak olan cok yok sanki.
- +1 yıl
@Master81 catlak evet de bacaginda olan o kadar yoktur, etek giyince gorunen yerde en azindan.
- +1 yıl
@AltınYaprakS illaki giyilen kıyafetlerin dekoltesine göre görünen ya da gürünmeyen bölgede olabilir.
Ama çok net söyleyebilirim
İncecik kadınlarda da var, Balık etli olanlarda da var - +1 yıl
@Master81 valla ben etek ve şort giyenlerde hic gormedim.
- +1 yıl
@AltınYaprakS muhtemelen etek şort boyları çok koşa değildir ;)
- +1 yıl
@Master81 diz arkasini diyoruz.
- +1 yıl
@AltınYaprakS sen öyle söylemiş olabilirsin. Ama soru ya yorumu yapan arkadaş tüm bacağı içeren bir tanımlama yapmışlar sanki.
Bir ateyize dikkatsizliği yakıştıramadım :) - +1 yıl
@Master81 diğerleri pek problem degil. Sorunun tum bacaktan bahsettiginin farkindayim.
- +1 yıl
@AltınYaprakS diğer bölgeler çatlak değil evet :)
- +1 yıl
@Master81 cok belli etmez kendini o kadar kotu gorunmuyor. Diz ve arkasi cok kötü.
- +1 yıl
@AltınYaprakS valla bende bile varmış. Herkeste vardır ve çatlak çatlaktır bence en çok üst bacaktakiler daha kötü görünüyor
- +1 yıl
@Master81 diz arkasinda catlak olamayan kisi beyanı.
- Moda & Stil konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılGiyer kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin benim de sırtım da sivilceler var ama banane insanların beğenmemesinden
00 Yorumla
+1 yılOysa bacak catlaklari ayri bir hava katar haberleri yok
08 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç duruyor 😂
- +1 yıl
anladik catlaklarin var
- +1 yıl
🤣🤣🤣 zort
- +1 yıl
@Melodiieejj b catlakli daha gekdi :D
- +1 yıl
Ne alaka 🙄 ? Senin yorumuna zort dedim. Komik buldugum icin
- +1 yıl
@Melodiieejj Tamam iste bende senin yorumu komik buldugum icin yazdim
- +1 yıl
🤣🤣tmm
- +1 yıl
@Melodiieejj okey
+1 yılHərkəsin çatlağı olabilir. Giyebilirler tabiki. Yasak değil.
00 Yorumla
+1 yılyo herkeste olabilecek bi şey bende de var beyaz beyaz ama tenim de beyaz olduğundan pek görünmüyo
00 Yorumla
u +1 yılBen giymek istedikten sonra kimene ki?
Çatlaklarım beni ilgilendirir.00 YorumlaModa & Stil konusunda 728 cevap paylaştı. Bi dönem bu takıntım yüzünden cidden dışarıda şort etek giymeyi bırakmıştım.
00 Yorumla
+1 yılYo giyer giyin giyin siz kusurlarınızla güzelsiniz
00 Yorumla
+1 yılKadının fiziği istediğim beğendiğim tarz ise iz leke çatlak patlak vs vs hiç bir önemi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGiyebilir ya niye giymesin. İstediğini giymeli insanlar. Çatlak olabilir yani herkeste olabilecek bir şey bu.
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBöyle düşünme asla. Her kafadan mutlaka ses çıkacaktır. Umursama.
Cevap sahibi+1 yılSeni anlıyorum ama kafana takmamalısın gerçekten. Dışarıda ne insanlar neler giyiyorlar, kimseyi umursamadan. Herkes fit olmak zorunda değil veya pürüzsüz.. boş ver. Sıkma canını.
Soran+1 yılBen canımı sıkmasam da zorla sıkıyorlar
Cevap sahibi+1 yılEvet ne yazık ki insanlar öyle. Ama buna aldırış etmemeyi öğrenebilirsin :)
Soran+1 yılBen öyle değilim bende zaten aşağılık kompleksi var
Cevap sahibi+1 yılKendin için zorlaştırmış olursun ama sadece böyle yaparak
Soran+1 yılYok be o kadar değil kısa bişey giymem yeter
Cevap sahibi+1 yılBoy kilo nasıl
Soran+1 yılBoyum 164 kilom 56
Cevap sahibi+1 yılGayet dolgun ve çekici bir fiziğin olmalı
Soran+1 yılNesi çekici ne her yerde çatlak var
Cevap sahibi+1 yılOlabilir ya bu gayet normal bir şey. Dolgun değil misin?
Soran+1 yılYa baslicam dolgun değil misin diyip duruyorsun sanane lan sanane sanane
Cevap sahibi+1 yılSana insanık müstehak.. b*kunda boğul a. yav
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu açma isteğini anlamiyorum. Güzel de olsa çirkin de olsa göstericem diyosun
133 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar rahat ettiği ya da öyle beğendiği için giyiniyor ama sizin gibiler için illa herkes kendini göstermek zorunda dimi demekki sizler bakacak yer arıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıl@flawsome25 ne bakicam kizim lezbiyen miyiz? 🤣🤣🤣 senin gibiler ilgi çekemediği için orasini burasini açiyor. Inkarla bişey değismez. Senin selülitli çatlaklı bacağindan bana ne? Ama abazalar bakar evet🤭
- +1 yıl
İnsanların açık giyinmesini ilgi çekmek olarak algılayan yobaz bir zihniyetten de böyle bir cevap beklenirdi zaten :)
Soran+1 yılBen öyle bişey demek istememiştim ama sen yanlış anlamissin
Cevap sahibi+1 yıl@flawsome25 hee hee taam taam inandik 🤪
- +1 yıl
Hiçbir şeyi yanlış anlamadım merak etme yazılanlar duruyor
- +1 yıl
Ha pardon soru soran kişi demiş kb
- +1 yıl
Seni bir şeye inandırmak zorunda değiliz zaten yanlış ortamda pis zihniyetler arasında büyümenin zararları bunlardır
Soran+1 yılKişi kendinden bilirmiş işi boş ver
Cevap sahibi+1 yıl@flawsome25 sonuna kadar inkar 🤣
- +1 yıl
Aynen kendisi açık giyindiği zaman bunu ilgi çekmek için yapıyormuş
Soran+1 yılŞimdi gelir ben açık giyinmem sizin gibi değilim kapaliyim falan filan her şeyi sayar
Cevap sahibi+1 yıl@flawsome25 hee canim kendiniz için açiyonuz oranizi buranizi 😂 kışın pantalon altina termal tayt ile titrerken mini etek giyen kizlar geldi aklima 🤭 hee canım kendiniz icin 🤪
- +1 yıl
Aynen kıyafetten insan yargılayan cahilin teki
Soran+1 yılKışın ne alaka ya ben yaz için konuşmuştum kış nerden çıktı 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılFarkeder mi? Ilgi çekmek isteyen yaz kış demiyor açiyor orasini burasini 😂
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@flawsome25 ne kuyruk acım olacak 🤣 asıl gerçekler sizin caninizi acitiyor. Saniyorsunuz ki kimse bunu bilmiyor. Kizim tüm dünyada küçük büyük erkek kadin herkes bu gerçeğin farkinda. Boşuna bu inkar bu yırtınmalar 😂
- +1 yıl
Sen daha bizim nasıl giyindiğimizi bilmeden ön yargı yapıyorsun üstüne bütün insanların kabul etmediği bir şeyi kabul etmiş gibi söylüyorsun bu da cahilliğinin en büyük göstergesi hani daha ne kadar kendini alçaltacaksın merak ediyorum. Ailen açılmana izin vermiyor diye milleti kıskanıp kuduracağına sallayacağına sen de git açıl da istediklerin sana ilgi versin. Kişi kendinden biliyor işi sen içindeki ateşi bizde varmış gibi yansıtmaya çalışma boşuna 😀 ayrıca kışın etek giyip altına sıcak tutacak ten rengi çoraplar giyiyorlar ve her insanın vücut yapısı farklıdır önce bunları öğren. Zaten verdiğin cevaplar da soruyla alakasız git bir psikoloğa görün belki zihniyetin biraz da olsa düzelir ve cahillikten sıyrılırsın sorunlarını da ona buna sallayarak çözemeyeceğini öğrenirsin çünkü hiç farkında değilsin bizi aşağılamaya çalışırken sen kendini bize gösteriyorsun. Bu kafayla hayatta başarılar sana.
Cevap sahibi+1 yıl@flawsome25 🤣🤣🤣 atıp tutarken coşmuş kiyamam 😂 benim kapali olduğumu nereden çikardın? Ben senin gibi taşrada yaşamiyorum nişantaşinda yaşıyorum ve ailem bizi gayet özgür bırakıyor. Eve geliş gidiş saatimize bile karişmazlar ama biz sizin gibi piyasa malı olmadık. Ilgi manyağı değiliz zaten ilgi görüyoruz normal giyinsek de. Ahlaklı insanlar sanki sadece kapalilarmiş gibi konuşmuşsun. Usturuplu olmanin ne olduğunu bilmediğinden. Pardon bilmiyor değilsin ama işinize gelmiyor 🤭Olmayan zekanla yaptiğin bu savunma sadece okuyanları güldürür. Ne söylersen söyle gerçekleri herkes biliyor canım.
Taytın üstüne uzun tişört giyenle , taytin üstüne bişey giymeyen arasindaki farki inkar ederek yok edemezsin kapiş?😂
Soran+1 yılBen burada kışın şort etek giymek falan diye sormadım yazın aşırı sıcak oluyor ya hani veya tatil yerinde falan sen saçma sapan şeyler cikarmissin
Cevap sahibi+1 yılFarketmez, diz hizasi şort veya etek elbise de giyilebilir. Illa kisacık şort giyip bacak show yapmaniz gerekmiyor hava sıcak diye
- +1 yıl
@cevap sahibi Açıkları o kadar kıskanmışsın ki kapalı giyiniyormuşsun dedim başörtün var demedim ukala. Kendi atmaktan bahsedip bizim ne giydiğimizi nerede yaşadığımızı bilmeden biliyormuş gibi davranan sen atıp tutan biz tamam zekasını sevdiğim 😀 ahlaklı insanlara dair bir vurgu bile yapmadım ki ahlaklı insan ahlakın zihniyetten ve karakterden geldiğini bilir zaten, sen hala yobazlar gibi kıyafete bağlıyorsun. Bir yerimin nişantaşıymış istersen git Paris de Dubai de yaşa sen bu kafayla bir yere varamazsın düzgün bir ilişkin olmaz kendin gibi içi kararmış cahil insanları seversin sonra ben neden böyle oldum dersin ileride. Usturup için insanda önce düşünme yetisi olması gerekir şu an sendeki eksik bu olduğu için, hoş usturuptan bahseden sen yaşadığım giydiğim kıyafetleri biliyor gibi konuşuyorsun oysaki ne tayt ne kısa şort ne de crop giymiş insanım ben ha ileride de giyerim giydim diye de bu karakterimin değiştiği için ya da birilerinden ilgi görmek için değil. İnsanın kendisini beğenmesi, sevmesi denen bişey var sen bunu bilmiyorsun ki kıyafeti üzerinden kendi hemcinslerine yollu muamelesi yapıyorsun. orada burada yaşamakla görgülü olunmuyor işte görgülü olsan kıyafet üzerinden yargılama yapmazsın. Burada kendini kandıran tek bir kişi var o da hemcinslerini çekemeyip vücutlarını kıskandığı için her açık gördüğü kıza boş yapan acınası biri :)
Cevap sahibi+1 yıl@flawsome25 🤣🤣🤣 dedi teşhirci varoş
- +1 yıl
Bende şimdi demezmiyim istediğin saatte çıkıp dışarıda kimlerle ne yapıyorsundur diye ama işte bende düşünme yetisi var gördüğümü söylerim sadece boş atmak yerine 😉
Cevap sahibi+1 yıl@flawsome25 bunca yıl hakkimda en ufak dedikodu bile çıkmadı kiz 😂 geçmişim de adım da tertemiz
Soran+1 yılTamam diz hizasi içinde geçerli sorum zaten
Cevap sahibi+1 yılAklı olan hem teşhircilik yapmaz hem de vucudundaki kusurlarini örter. Mesela ebru gündeş çarpik bacakliymis. Onun hiç mini elbise giydiğini gördünüz mü? 😂
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Abla boş yapmışsın
Cevap sahibi+1 yıl@barbie34bombom git sen de ip mayoyla bağdat caddesinde gez
- +1 yıl
Yazın olabilir şimdi havalar soğudu
Cevap sahibi+1 yıl@barbie34bombom külot da giyme
Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı. çatlak çok kötü görüntü çatlağı olan kadınlar dışarı çıkmasın
016 Yorumla
Soran+1 yılDışarı çıkmamak ne alaka açık giyinmesin desen anlarimda
Soran+1 yılÇatlaklar gozukmeyince nasıl görüntü kirliliği yaşıyorsun anlamadim
Soran+1 yılO selulit
Soran+1 yılSenin fiziğin nasıl atta görelim merak ettim tipini falan
Soran+1 yılYalnız catlakli olup fit olman daha iyiydi
Soran+1 yılTamam sen yaz hesabini
Soran+1 yılNoldu 😂
Soran+1 yılOlmaz
- Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılValla bende var, diger bolgelerimdekileri pek takmam ama dizimin arkasindakilerden sebep etek şort istesem de giyemem kötü görünüyor.
00 Yorumla Kimin ne düşündüğü önemli değil rahat hissedeceksen kime ne
012 Yorumla
Soran+1 yılRahat hissetmiyorum ki igreniyor herkes catlaklardan
Soran+1 yılHayır ben giymiyorum zaten ama giyen insanlara yorum yapıyorlar çok çirkin bu halinle nasıl giydin falan diye
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılÇatlakların hepsi çirkin durur
Soran+1 yılGaripmis
Soran+1 yılYa çünkü çatlaklar herkese çirkin gelir
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence giymesinler yalnız çatlağı olan değil selüliti olanda giymesin görüntü kirliliği
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de çok çirkin duruyor ya benimde var giymiyorum o yuzden
- +1 yıl
Abla sen giymemeye devam et biz giyicez
+1 yılisteyen istediğini giyer çatlak da selülit de kusur değildir
111 Yorumla
Soran+1 yılYorumlarda sokağa çıkma catlaklarinla diyen mi dersin bir de o bacağınla mi giyeceksin mi dersin şükrettim senin yorumuna
- +1 yıl
hangi soytarı diyor ya? emin ol burada böyle söyleyenler sokakta gördüğü zaman gözlerini çekemezler hepsi böyle hiç şaşmaz. benim de çatlağım ve selülitim var genetik olduğu için ama hiçbir zaman çirkin olduğunu düşünmedim. kadınım ve sağlıklıyım. şimdi olmazsa çocuk doğurduktan sonra da olabilir bunlar çok doğal şeyler sıkma canını 💙
Soran+1 yılBilmiyorum sırf bura değil Instagram'da da catlakli olup foto paylasani lincleyen çok çevremde catlaklarindan rahatsız olan cok
- +1 yıl
bu milletin aklı yok diyesim geliyor bazen. yahu yüzlerce yabancı influencer takip ediyorum. sana yemin ediyorum kollarındaki bacaklarındaki kılları bile almıyor 100 tane varsa 90’ı böyle. biz kusursuz olacağız diye yırtınıyoruz.
Soran+1 yılEvet evet cidden onlar öyle ve onların yorumlarında görmdim hiç çatlağın var falan diyeni
- +1 yıl
beauty. false diye bir sayfa var instada bakmanı ravsiye ederim
Soran+1 yılKnk bana çok boş geliyor onlar ben barışmaya calisiyorum catlaklarimla tam umursamıyorum andavalin biri gelip yorum yapıyor aaa catlaklarin var diye ya da Instagram'da birine yapılmış kötü yorumlari görüyorum yine eskisi gibi oluyorum
- +1 yıl
askım kimin ne dediği neden önemli olsun ki? başkalarına göre mi yaşayacağız hayatımızı. o zaman hepimizin bıçak altına yatması lazımdı
Soran+1 yılÖyle ama bende sevmiyorum zaten çatlakları çirkin duruyorlar bunun da farkindayim
- +1 yıl
askım çirkin falan değil asla saçmalama
Soran+1 yılAy çirkin baya da bunu da kabullenmek lazim
+1 yılYa giyelim kızlar giyelim kimden neyden çekiniyoruz
05 Yorumla
Soran+1 yılBir kadında catlakli bacağınla mi giyeceksin yazmış ya 😂
- +1 yıl
O kadın bella hadid değilse çenesini kapasın bence
Soran+1 yılSeninde mi var çatlakların
- +1 yıl
Eskiden vardı şu an spor yapıyorum
Soran+1 yılO selülit olmasın
İstediğini giyebilir, fiziği kötüde olabilir bu kimseyi ilgilendirmez
00 Yorumla
+1 yılOho sende ya buradakilere mi alınıyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır disardakiler de böyle düşünüyor
- +1 yıl
Takma bence giymek istiyorsan giy millet ne halde neler giyiyor
Soran+1 yılİşte çirkin duruyor öyle yakismadigi için giymiyorum
- +1 yıl
Sen bilirsin tabi ki 🤗
Moda & Stil konusunda 483 cevap paylaştı. Çatlağı olmayan görmedim
016 Yorumla
Soran+1 yılBende görmedim cidden ama insanlar neden bu kadar kötü yorum yapıyor anlamadım biri de sokağa çıkmasın çatlaklilar yazmış Gigi hadidin memelerinde bile var
Soran+1 yılBende zayıfım zaten dışarıda bu kadar kötü yorum yapan hiç görmedim buradakiler de az bişey çatlak olsa iğrenç çirkin sokağa çıkma diyor hemen kafayı yemisler
Soran+1 yılSadece erkekler değil ki kizlardada var bir kadın da aklı olan vücudundaki kusurları örter yazmış
Soran+1 yılHakaret ediyorlar ya sırf çatlak var diye dünyanın en çirkin insanı olduk
Soran+1 yılAy aman boş ver ya alıştım ben herkes çok tepki gösteriyor çatlaklara tamam çirkin olabilir de normal bişey lastik değil ki derimiz
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılNiye dedim ben sana ne alaka
Soran+1 yılYazdim
+1 yılİstediğinizi giyebilirsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin duruyor diye
- +1 yıl
Sen bilirsin
+1 yılİsteyen istediğini giyer bence
03 Yorumla
Soran+1 yılYok o anlamda değil çatlak olunca bacaklar çok çirkin duruyormuşta
- +1 yıl
Giyilir kimseyi alakdar etmex
Soran+1 yılKimseyi alakadar etmezde insanlar çok tiksiniyor bende o yüzden rahatsız olurum
+1 yılEtekte ne sıkıntı var ki
017 Yorumla
Soran+1 yılCatlakli bacaklar çirkin duruyor ya o yuzden
- +1 yıl
Kısa mı peki proteinli krem kullan
Soran+1 yıl😂😂😂😂
- +1 yıl
Noldu
Soran+1 yılKeşke öyle kremle geçen bişey olsaydı kimsede çatlak olmazdi
- +1 yıl
Gecer gecer
Soran+1 yılGeçmiyor cildiyeye de gitmistim
- +1 yıl
Gecer gecer geceni biliyorum portakal kabuğu gibiydi
Soran+1 yılO selülit 😂😂😂😂
- +1 yıl
En yakınımda in gecti yas bana istersen konusuruz detaylı
Soran+1 yılO selülit selülit anlamıyor musun ya of
Soran+1 yılCahil cahil yorum yapma git bari
- +1 yıl
Yaw hee Hee
Soran+1 yılYa hem bilmiyorsun hem konuşuyorsun nefret ederim sizin gibilerden
- +1 yıl
Yasadım yakınımdan nasıl oldugunu biliyorum elbette
Soran+1 yılPortakal kabuğu görünümünde olan çatlak mi selülit mi bir araştır istersen
- +1 yıl
Sen bilirsin
- Moda & Stil konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılGayette giyer tabi
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılSelülitli bacaklara özgürlük
00 Yorumla Giyer kime ne, asıl giyemeyenler çatlasın
00 Yorumla
+1 yılGiyer kime ne.
00 YorumlaNeden giymein bu utanılcak bişey değilki
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılYooo çok saçma isteyen istediğini giyer
00 Yorumla Değişik ama ben seviyorum
00 Yorumla
+1 yılAllah Allah öyle bir yasakmi var ya 😀
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılGiyebilir birçok kadında var zaten
00 Yorumla
+1 yıldombililer bile giyiyo nolcak
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılgiyer niye giyemesin ya
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kimin ne giyeceği kimseyi ilgilendirmemeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkeyfine gore takilsana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsteyen istediğini giyer
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGiyebilir neden giymesin
00 Yorumla Giyebilir
20 YorumlaYoo çatlak itici bir şey değil aw
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok iğrenç gozukuyo ya
giyemez tck’de suç
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiyebilir kime ne.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılgiyer tabiki
00 Yorumla giyer tabi ki
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılGiymesinler
00 Yorumla Öyle bir kanun yok.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGiymesin
00 Yorumla
+1 yılÇatlaklar buna engel olamaz
00 YorumlaGiyer.
00 Yorumla
+1 yılGörüntü kirliliği
00 Yorumla
+1 yılGiyer niye giymesin
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yılGiyer
00 Yorumla
+1 yılBende giymek isterdim bunları
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılGiyer
00 Yorumla
+1 yılGiyer
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım