Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacaktı ben 23 yaşındayım şimdi kadar tanga veya benzeri bir şey hiç giymedim zaten kapalı biriyim ama bu aralar bir değişiklik olsun diye denemek istiyorum kendim için yani başkası için değil veya herhangi bir erkek için değil ama sorum şu ki ailem çok katı biri ve bu tarz bir şeyi evde görürlerse beni çok yanlış anlarlar ve çok sıkıntı olur benim için de baya tepki verirler bu tarz bir şey alırsam evde nereye saklayabilirim veya ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirimm?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Moda & Stil konusunda 32,6b cevap paylaştı.
u +1 yılFarklı iç çamaşırları almak istediğinizi ve evde saklamanız gerektiğini anlıyorum. Evde iç çamaşırı saklamak için yapabileceğiniz birkaç şey var: Çekmece veya dolap: Bu, iç çamaşırlarınızı saklamak için en yaygın yoldur. Çekmece veya dolabınızın iç kısmına, iç çamaşırlarınızı organize etmek için çekmeceler veya bölmeler ekleyebilirsiniz.
Askı: İç çamaşırlarınızı askılara asarak da saklayabilirsiniz. Bu, iç çamaşırlarınızın daha düzenli görünmesini sağlar. Kutulu veya çantalı organizerler: İç çamaşırlarınızı kutulu veya çantalı organizerlerde de saklayabilirsiniz. Bu, iç çamaşırlarınızın tozdan ve kirden korunmasını sağlar. İşte evde iç çamaşırı saklamak için bazı özel fikirler: Yatak odanızın dolabında veya çekmecesinde: Bu, iç çamaşırlarınızı saklamak için en kolay yoldur.
Banyonuzda: Banyonuzda, iç çamaşırlarınızı saklamak için özel bir çekmece veya dolap olabilir. Gardırobunuzda: Gardırobunuzda, iç çamaşırlarınızı saklamak için özel bir çekmece veya dolap olabilir. Gizli bir yerde: İç çamaşırlarınızı saklamak için gizli bir yer seçebilirsiniz. Örneğin, yatak odanızdaki bir çekmecenin altına veya banyonuzdaki bir dolabın arkasına bir çekmece yerleştirebilirsiniz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkaso veya illa bir erkek için giyinmek değil amaç evvela kişi kendisini daha iyi daha güzel görmek hissetmek motiveli olabilmek için giyinilir ama model olarak tanga/string gerçekten rahat farklı hissettiriyor saklamak için ise odanızda yatağınızın bazası olabilir veya kendinize ait odada bir bölüm yapabilirsiniz
00 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılanlaşılan o ki hâlâ annen dolabını düzenliyor ve karıştırmaya gayet hak buluyor kendinde. tanga dediğin zaten aslında küçücük bi kumaş parçası. çantanda fermuarlı bi gözde bile tutabilirsin giymediğin zamanlarda diye düşünüyorum :)
00 Yorumla
+1 yılAnnenle konuş bence saklamanı gerektirir durum yok seni tanıyorlarsa, güveniyorlarsa başkası için olmadığını da bilir anlarlar. Sakladığının bulunması sonradan ortaya çıkması Seni daha çok zora sokar
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni tanıyorlar ama yanlış anlarlar her türlü o yüzden saklamak zorundayım
- +1 yıl
Hiç uğraşma o zaman bugün konuşmaya çekindiğin şeyin yarın onlarca keşfedilmesi çok üzer Seni. Evliliğe kadar sabret o zaman dener giyersin
Soran+1 yılTamamdır sağolun
- +1 yıl
Siz de sağ olun 💐
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
58Cevap
+1 yılban 16 yaşımdayken bile tanga giyerdim hatta tangayı evde bile giyerdim , dantelli hipsterler sütyenler giyerdim ailem hiç tepki göstermezdi bazı aileler ne kadar dar görüşlü ya
41 Yorumla
Soran+1 yılBenim ailem herşeyi yanlış anlayan tiplerden
+1 yılKadın pedı paketlerının ıcinde saklayabilırsın ya da askıda elbıse kolunun ıcınde manto cebine de koyabılırsın esarbın ıcıne düşüpte koyabılırsın ya da kutu alırsın altına koyar ustune yazmalarını katlarsın
31 YorumlaAlma giyme zaten gereksiz şu an. Aile evinde her şey istediğin gibi olamaz, evlenince giy
00 Yorumla
+1 yılBen de saklıyorum valla. Genelde baza altına koyarım
61 Yorumla- +1 yıl
nerde ahlak nerde aile nerde senin evin?
Moda & Stil konusunda 630 cevap paylaştı. Yazlık giysilerin içine dolapta durmayan, kullanmadığın çantalara, jeanlerin cibine ve ya ayak kısmına , düğün kiyafetlerinin içine , koluna , yastığın içine
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin varsa onun evine birakabilirsin canim bende öyle yapıyorum bazı iç çamaşırlarimi
88 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten mi
Cevap sahibi+1 yıl@KutuptakiÇölAslanı evet
- +1 yıl
kapalımıydın sende pekı
Cevap sahibi+1 yıl@barmen112233 evet
- +1 yıl
hımm kapalılar daha gızemlı daha cesur bazı seylerde baskıdan dolayı mı ki
Cevap sahibi+1 yıl@barmen112233 yok kendi istegim
- +1 yıl
hımm sevgılının aklını alıyosundur o zmn kolleksiyonun onun evde ıse cesur seyler var mı
Farklı katlama şekilleri ile normal çamaşırlarının arasında koyabilirsin hiç dikkat çekmez başka yere koyarsan dikkat çeker
12 Yorumla- +1 yıl
Eee yıkamak istediğin zaman nasıl olcak
- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAbi ne olacak giyeceksinde. Nedir yani kimseye faydası olmayan birşeyse.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu arada memleketteki kadınların yarısı gizli tanga giyiyormuş onu öğrendik mk😂😂
Soran+1 yılNdnxnxnxnxnxnxnx valla yaa
Ne diyelim gel bizde sakla mı diyelim evlenene kaa giyme sende
10 Yorumla
+1 yılÇekmece iyi Bence, Ben Gardırobumun Çekmecesine Koyuyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılyapabiliceksen tek tek al örneğin bi tane tanga al giyin onu bi süre sonra sonra at yeni bişeye geç
26 Yorumla- +1 yıl
Sürekli iç çamaşırına para mı verecek
Soran+1 yılJdnznznznsn aynen oda var
- +1 yıl
Neden saklamak istiyorsun ki giy gitsin sonuçta kadın iç çamaşırı
Soran+1 yılbizimkiler yanlış anlamasa zaten saklamak istemem
Cevap sahibi+1 yılaklıma başka bişey gelmdi sdıasdhıo
- +1 yıl
Durumu anlatmaya çalışsan belki ikna olurlar bakarsın
+1 yılDerken? Ic camasirlarimi karistiriyorlar demiceksin dimi bana
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnem evi topladığı için illaki her yere bakıyor
- Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılevdekiler mi görür dye korkuyon çamaşırın ayıbımı olur ya
02 Yorumla
Soran+1 yılBaya laf yaparlar görürseler ve benim ailem her şeyi yanlış anlayan insanlar
- +1 yıl
Dogrudur bastirilmis duygular zor ya
Moda & Stil konusunda 899 cevap paylaştı. En sevdiğim şey bir kadına böyle şeyler alıp üzerinde görünce mutlu oluyorum... evde saklasam da yıkarken görürler
00 YorumlaModa & Stil konusunda 477 cevap paylaştı. Hicmi bekar yaşayan bayan arkadaşın yok onun evine bırak. bir çanta ile dursun orada gider orada denersin giyersin
00 Yorumla
+1 yıl23 yaşında kadınsın iç çamaşırların hakkında kimseye hesap vermek zorunda değilsin.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok radikal bir değişiklik yapıyorsun haklıısn evde ilk başta sorun olabilir, odanda kendine özel bir yer bulman gerekebilir yatağının altı veya bir çantanın içi gibi
00 Yorumla
+1 yılBana bırakabilirsin , giyeceğin zaman iste ben getiririm ahhahahs
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılHala çamaşırlarını görüyor ya da kurcalıyorsalar yatağının altına saklayabilirsin bir ihtimal.
00 Yorumla
+1 yılbazanin altina yoksa kapali bir beze sarip sakla giyin ya nolcak
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılVay arkadaş insanlar iç çamaşırlarını bile gizler durumda ülkede
00 Yorumla
+1 yılKimsenin bakmayacağı kutu veya çantan varsa onlara koyabilirsin
00 Yorumla
+1 yılkışlıkların cebıne koy ya da baska elbısenın ıcıne ignele ufacık sey ztn
00 Yorumla
+1 yılÇok ince oluyor çoğu diğerlerinin en dibine koyabilirsin
00 Yorumla
+1 yılKendini görmek istiyorsun git bir tane al giy hevesini al at
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBastırılmış duyguların dışa vuruşu.. Tanga deneyebilirsin ama artık modası geçti, bence başka seylere heves et
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Deli1deli ne ne gibi
Sonuçta çamaşır çekmeceni karıştıracak değiller zaten deşiklerin yer kaplayan cinsten şeyler de değil
00 Yorumla
+1 yılDe ki kıyafetimden iç çamaşırının çizgisi belli oluyor o yüzden tanga aldım hem daha rahat ediyorum hem de o çizgi görünmüyor
44 Yorumla- +1 yıl
Bizim düğünlere gel bak salonda kaç tane dar elbiseli kadın varsa çoğunda bel kısmındaki iz bariz belli ediyor. Elbisede ise yaramıyor galiba o iz olayı
- +1 yıl
Bel kısmından bahsetmiyorum kalca kısmından bahsediyorum belki korse de giyiyor olabilirler
- +1 yıl
Bütün mesele korse giymekte o halde şimdi anladım
- +1 yıl
anlatamaz bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğzımın icine ne bilim sizin evin düzenini. Bizde dolabıma koysam kimse görmez zati
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltesettüre uygun giyin vermeye heveslenme millete allah ıslah etsin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSürekli cantanda gezdirsbilirsin orayı da kariştirmiyorlardir
04 Yorumla
Soran+1 yılBakıyorlar çantama 😭
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir ailede yaşıyorsun ya 😢 canataya bile bakmak ne bileyim yani ozaman odanda sağlam bir yere koyman lazım ya da bu hevesinde vazgeçmen lazım
Soran+1 yılCokk kötü değişik bir aile xnxnxnxnxn
Cevap sahibi+1 yılBelli belli yani iç çamaşırına kadar karışacak kadar 😂 neden böyle bir şeyi merak ettin yani tanga vs gitmeyeyi
+1 yıl23 yaşındasın illaki bir yer bilirsin çamaşırlarını sen yıkıyorsundur sonuçta
50 Yorumla
+1 yılkişisel tercihlerinizde özgür olmalısın. Bu tür iç giyim denemek istiyorsan, özel bir saklama alanı oluşturabilirsin, belki de kilitli bir çekmece veya kutu kullanarak. Kendine saygı duyduğun sürece, kendi tercihlerin doğrultusunda hareket etmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇamaşır cekmeceni kim karıştıracak al sakla orada
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldın sakladın diyelim ki ama illa kirlenicek sonuçta giyceksin yıkarken annen gormeeyecek mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanırım artık kendini kadın gibi daha seksi alımlı görmek istiyorsun üzerinde nasıl durduğunu evlendiğinde kocanın hoşuna gidip gitmeyeceğini merak ediyorsun. Bu arada çantanda poşetin içine koy
07 Yorumla
Soran+1 yılAilem çantama bakıyor
Soran+1 yılSanırım olgunlaştım bundan dolayı da olabilir
Cevap sahibi+1 yılO zaman satın al dışarıda üzerine giy ve o gün hiç çıkarma eve gelince de kendini seyret aynada
Cevap sahibi+1 yılOlgunlaştığını hissediyorsun ve içinde artık başka hisler oluşmaya başlıyor. Bununla birlikte merakın da artıyor kadınlığını görmek hissetmek hoşuna gidecektir.
Soran+1 yılTamamdır sağolun :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim soruyu beğeniyorum başka bir şey sormak istersin diye 🙂
Soran+1 yılTamamdır 😀
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhiç çıkarma. ozaman kimse görmez. zaten ufacık bşii.
00 Yorumla
+1 yılGiyme bence, zaten kapalısın şeytan kandırıyo çok hevesin varsa ve merak ediyorsan mağazada dene çıkar sonra
06 Yorumla
Soran+1 yılMağazada denemeye müsade etmiyorlar normalde zaten hiç giymedim
- +1 yıl
Alıcakmış gibi dene, nasıl izin vermiyorlar denemeden nasıl karar veriyolar o mağazadan alışveriş yapanlar peki
Soran+1 yılBilmiyorum valla
- +1 yıl
Normalde giymiyosan hiç giyme kardeşim şeytan senin gibi müslümanları kandırıyo, sen Allah yolunda ol inşallah 😊🤲 evlenince kocanla baş başa giy hevesin öyle geçer
- +1 yıl
Rica ederim 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapalı birisi özelini burada paylaşmaz sen yapmacık kapalı olabilir misin
00 Yorumlaİnsanların içine giydiği dona bile karışmaması tuhaf. Saklayarak giyeceksen mecburen elinde yıkayıp görünmeyecek bir yerde kurutman gerekecek.
00 YorumlaAnnene durumu anlatabilirsin.
50 Yorumla
+1 yılBenimde var kendim yıkıyorum annem bir şey demiyor ama ben de dikkat ediyorum
10 Yorumla
+1 yılBirkaç yöntem var aslında ama sen kararlı mısın hala
00 Yorumla
+1 yılçantanın gizli bir yerine sok çantanı da karıştırmaz herhalde ailen
00 Yorumla
+1 yılSaklayamazsın elbet birgün görürler. Nerde yıkıcaksın nereye asıcan mesela
00 YorumlaKalemkutusuna sığacak şeyler. Kimsede ona bakmaz herhalde 😂
00 Yorumla
+1 yıldolabına koy, kurcaliyorlar mı ki
03 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
- +1 yıl
okul dolabına falan koy, yatagin bazaysa oraya sakla. Ya da sadece denemek için satın alıyorsan denedikten sonra çöpe at veya yedek bir çantan varsa içine koy, okul çantası laptop çantası omuz çantası falan
+1 yılEvde tekli koltuk var mı knk
06 Yorumla
Soran+1 yılVar
- +1 yıl
Tamam koltuğu aç astar var astarını oraya sıkıştır ya da yine tekli koltuğu yanları açıktır telin arasına koy ranza varsa ranzanın üstündeki kapağı aç oraya koy kapağıda kapat
Soran+1 yılAnnem oraya da bakar ya xnxnxnxnxn korkuyorum bulursam beni öldürür
- +1 yıl
Bi oyuncağın var mı peluş
Soran+1 yılVardı peluş valla
- +1 yıl
Tamam peluş oyuncağın için koy dişini az biraz aç içine koy dik
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞahsen çok saçma davranışları renk seçimi yapmana müsade ediyorlar mi bari 😒
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım
Cevap sahibi+1 yılespri biraz dramatize göründü yanlış emojiye basmışım. ‘Bazı çamaşırları kullanmana müsade etmeyecekler peki istediğin rengi seçebiliyor musun ona da müdahale var mı.’
Cevap sahibi+1 yılVelhasıl mevzuya kendi açımızdan baktım 5-6 yıl oldu kendi bacım senin hesap almış giymiş ilk olarak annem belden yukarı çıkan iplerinden farkediyo verdiği tepki şu ‘ayy, kız sen kendine küçük don mu aldın’ onuda neşeli tavırlarla söylüyo yani. bizimki ilk gün utandı sonra rahat. baba zaten karışmaz e şimdi ne kadar oldu bilmiyorum annemizde ona uydu yani aile yapısı bakış acısı ne dersen de
Soran+1 yılYa aynen zaten ailenin bakış açısı önemli de bizim aile biraz kati olduğu için haliyle beni görseler bayağı yanlış anlarlar ve baya kızarlar
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur peki çok mu küçüksün yaşın nedir
Soran+1 yıl23
Cevap sahibi+1 yılAslında hiçte küçük sayılmazsın ama aile yapısı artık ne diyelim gizli gizli giyebiliyorsan bence giy gitsin kim görecek onu içinde
Soran+1 yılAynen küçük değilim sadece ailem katı biri
Cevap sahibi+1 yılPeki alacağın kaç parça çamaşır
+1 yılİyi de kimse görmeyecekse giymenin anlamı ne
03 Yorumla
Soran+1 yılDenemek sadece vnvncnbn
- +1 yıl
Dene sonra çöpe at o zaman evdekilerden korkuyorsan 🙂
Soran+1 yılMantıklı bngnfncnc
+1 yılOnu saklamak çok kolay olmalı
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olur peki
- +1 yıl
İyice katla katla küçük bir psrça olsun sonra da bir yere sıkıştır
Soran+1 yılKorkuyorum görürler diye fncnvncbxbc
- +1 yıl
Yahu iş yerine götür
Soran+1 yılHmm olabilir
- +1 yıl
Çok mu mersk ettin peki
+1 yılGünlük kıyafetlerinin arasına katlayarak
00 Yorumla
+1 yılNe gibi istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar neden kendine ait iç Çamaşırını saklasın ki saklamak için bi çok yer var
00 Yorumla
+1 yılevlenince giyersin sabret
00 Yorumla
+1 yılKendi odan yok mu? Orada sakla
00 Yorumla
+1 yılKendi odanızda dolabınızda
00 YorumlaModa & Stil konusunda 374 cevap paylaştı. Zaten üzerinde olacak kimse görmez ki
00 Yorumla
+1 yılİstersen ben saklarım senin yerine hergün
00 YorumlaNormal kıyafet yerine onu giysen ne farkeder ki.
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Farklı iç çamaşırları almak istiyorum ama evde saklamam gerek. Nerelere saklayabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler