Moda & Stil Kardeşimin kına gecesindeki elbisem nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Kardeşimin Dışarıda kınası olucak sizce nasıl duruyor elbise ayak bileğim biraz açık kötü duruyormu Kardeşimin kına gecesindeki elbisem nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı. Gayet şık ve hoş gadası 0 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Moda & Stil konusunda 343 cevap paylaştı. Altta ki tüy detaylar pek gitmemiş biraz kısa ve ya yırtmaç kullanılabilirdi, boyun uzun sanırım vaktin varsa daha iyi bişey bakabilirsin eğer yoksa yapıcak bişey yok 0 0 Yorumla
Kayraalev Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Fiziğin güzel tatlım ama nedense bir şeyler eksikmiş ya da olmamış gibi duruyor💜💜 0 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Moda & Stil konusunda 483 cevap paylaştı. Çok güzel olmuşsun birde gümüş renk kolyeyle tamamlarsan tamamen mükemmel olur 0 0 Yorumla
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Üst tarafı ve dar olması güzel ama altındaki püskül deseni begenmedim fazla 0 0 Yorumla
Kucukpipilierkek Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Pazartesi gel Miss Turkey'de başla 0 0 Yorumla
seriatdinislamm Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kötü duruyor, ayakkabı da kötü duruyor. 0 0 Yorumla
soruperisi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cok guzel fiziginde 10 numara tuu masallah🌸🌸🩷 0 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 320 cevap paylaştı. Fıxıgıne gore dahs ıyı kıyafet bulabılırsın 0 0 Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Çok şık ve fit oluşun kadınsı kıvrımların mükemmel 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güzel bir elbise zarif göstermiş. 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. İyidir iyi 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Moda & Stil konusunda 839 cevap paylaştı. Yakışmış 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. normal 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 534 cevap paylaştı. Gayet güzel 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 468 cevap paylaştı. Beğenmedim 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Moda & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kötü. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Gayet şık ve hoş gadası
Altta ki tüy detaylar pek gitmemiş biraz kısa ve ya yırtmaç kullanılabilirdi, boyun uzun sanırım vaktin varsa daha iyi bişey bakabilirsin eğer yoksa yapıcak bişey yok
Fiziğin güzel tatlım ama nedense bir şeyler eksikmiş ya da olmamış gibi duruyor💜💜
Çok güzel olmuşsun birde gümüş renk kolyeyle tamamlarsan tamamen mükemmel olur
Üst tarafı ve dar olması güzel ama altındaki püskül deseni begenmedim fazla
Etek boyunu beğenmedim
Yakışmış bence
Damadın aklını karıstırma 🤣🤣
Pazartesi gel Miss Turkey'de başla
Kötü duruyor, ayakkabı da kötü duruyor.
Cok guzel fiziginde 10 numara tuu masallah🌸🌸🩷
Fıxıgıne gore dahs ıyı kıyafet bulabılırsın
Çok şık ve fit oluşun kadınsı kıvrımların mükemmel
Gayet şık alımlı güzel
Fizik çok iyi ne giysen yakışır