Arkadaslar ben haftada bir kez yumurta maskesi yapıyorum saçlarıma uzaması için. Saç uzatmak için başka ne önerileriniz var ?saç uzatmak için yöntemler
Saça uygulanan yumurta ve zeytinyağı maskesi saçı uzatır mı yoksa sadece parlaklık mı verir?
Yumurta ve zeytinyağı saçları uzatır ve patlamasını sağlar. Ancak bu çok yorucu ve zahmetli bir iş. Uzun saçları ben de çok seviyorum. Kendime de çok yakıştırıyorum. Bu yüzden saçlarımı sağlıklı şekilde uzatacak birçok ürün denedim. Sonunda aradığım ürünü buldum.
Saçlarımı uzarken çok yıpranıyor. Saçlarımı uzatırken bakım yapacak bir ürün istiyordum. Şampuan kadar kullandığım saç serum bakım kreminin de önemli olduğunu öğrendim. Bunun için bir süredir Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Serum Bakım Kremi kullanmaya başladım. Kullandığım günden beri saçlarımın güzelliğini fark edebiliyorum. Uzarken yıpranması, geç uzaması ve saçlarımın matlaşması derdiniz Elidor'un serum bakım kremleri ile rafa kaldırdım.
İçerisinde bulunan çam terebentin ve keratin ile; canlı, parlak, sağlıklı ve hızlı uzayan saçlara sahip olmak mümkün. Sağlıklı şekilde uzayan saçlarımın kahramanı yeni Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Serum Bakım Kremi. 💚 Islak sçaıma uyguluyorum ve duruluyorum. Saçlarımı asla ağırlaştırmıyor ve yağlandırmıyor. Saçlarını uzatmak için zahmete girmene gerek kalmıyor. Ayrıca saçlarını düzenli olarak tara. Saçları taramak uzamasına etki eden faktörlerden biri.
Elidor ile hızlı uzayan saçlarımız ile Rapunzel gibi olacağız. 🙂 Kesinlikle tavsiyemdir. Seveceğinden şüphem yok. 😍
ben kullandım faydasını göremedim ben liquid hızlı saç uzatma 4'lü setini kullan derim ben kullandım ve çok faydasını gördüm saçlarımı hızlıca uzatıp besledi
Yumurtayı nasıl sürüyorsunuz ya benim kokusundan daha hazırlarken midem bulanıyor ki saçıma sürdüğümü beklediğimi falan düşünemiyorum heleki yıkadığım zamanı hiç düşünemiyorum kaç defa yıkarım saçım ne hale gelir daha kötü olur bu sebeple en güzeli ben patentli keratin kullanıyorum hazırlama sorunu koku sorunu falan yok evde kolay bir şekilde hemen yapıyorum.
Orta büyüklükte 1 adet siyah turpu dış kabuğuyla beraber rendele.3 bardak su ile bu rendelenmiş turbu yarım saat kaynat ve sonrasında soğumaya bırak. Ilık ısı durumuna geldiğinde bu karışımı süz. Atıklardan arındırmış olduğun suyun içerisine 1 adet yumurtanın sarısını ekleyerek karıştırın. Elde ettiğin karışımı komple saçlarına yedirerek sür. Masaj ile süreceğiniz karışımın saçınızda bone ya da streç yardımıyla sarıldıktan sonra en az 3 saat olmak suretiyle bekletin. Benim saçlarım baya kısaydı 1 ayda falan omuzlarıma geldi sadece uzatmıyo besliyo da çünkü
En İyi Cevaplar