Moda & Stil Hangi sweatshirtü almalıyım sizce ✨? Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Görselini Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler arkadaşlar satın aldıktan sonra üzerimde de paylaşırım yakıştı mı diye sjsj Hangi sweatshirtü almalıyım sizce ✨? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. birincisi al 1 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Üçünü de alabiliyorsan üçünü de al 🤣 üçü de güzel karar veremedim 0 2 Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Gönlüm üçünden yana ama maaşım benimle aynı fikirde değil 😀 Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Yapma be 😄 o zaman 2. olanı al o diğerlerine göre daha iyi Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Pull beara git mantıklı güzel şeyler var 1 2 Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Baktım oraya da bir tık kalın geldi orada baktığım Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Açıkçası lcw mavi vs yerden ürün almam çünkü kalite yok kumaşı ucuz fason kalın ince bir şey diyemem sonuçta kışlık ürün bunlar Yorumla
Tatlımitatligirl344 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Biraz oversize tip spor şeyler daha iyi ya da eğer klas olayım dersen oturan farklı şeyler denersin 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 592 cevap paylaştı. 1 sanki 1 0 Yorumla
queenbee_00 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 3 çok güzel 1 2 Yorumla dinyakosbjk +1 yıl knk kombinden anlarsan yazsana bi Yorumla queenbee_00 +1 yıl @dinyakosbjk yazdım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
birincisi al
Üçünü de alabiliyorsan üçünü de al 🤣 üçü de güzel karar veremedim
Gönlüm üçünden yana ama maaşım benimle aynı fikirde değil 😀
Yapma be 😄 o zaman 2. olanı al o diğerlerine göre daha iyi
Pull beara git mantıklı güzel şeyler var
Baktım oraya da bir tık kalın geldi orada baktığım
Açıkçası lcw mavi vs yerden ürün almam çünkü kalite yok kumaşı ucuz fason kalın ince bir şey diyemem sonuçta kışlık ürün bunlar
Biraz oversize tip spor şeyler daha iyi ya da eğer klas olayım dersen oturan farklı şeyler denersin
2 daha hoş bence sade ve güzel
1 sanki
İkincisi
3 çok güzel
knk kombinden anlarsan yazsana bi
@dinyakosbjk yazdım
Ortadaki ve alttaki.
2. güzel
2 bence
2. Sana uygun
2. guzel
1 numara..