Moda & Stil Kol saati hangi tarafta daha şık duruyor? ilhand911 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Erkeklerde kol saati sizce hangi tarafta daha şık ve hoş duruyor?Ben sol koluma takmayı seviyorum. Sağ taraf bir tuhaf geliyor bana. Sağ Sol Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kol saati hangi tarafta daha şık duruyor? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı. Sol tarafta daha hoş gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Sol olur 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kim sola takılır demiş 🤔 ve neden sol niye böyle bir dayatma var🤔 kimse sebebini bilmeden "sola takılır" diyor ama neden? 🤔 Dayatılan her şeye karşı olduğum için sağ diyorum😂 ikiside kol işte ne farkı varki yoksa 0 0 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Normal olması gereken sol koldu. Ve şık gozukebilmesi için hangi kola takmak değil şık bir saat olması lazım yoksa her iki kolda da aynı durur 🙂 0 0 Yorumla
Rivenss Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Erkek için sol tarafa takması daha uygun olur. Sağ el ile çok sık iş yapıldığı için rahatsız eder zaten. Konfor amaçlı solda olması iyidir. 0 0 Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Yeter sorumu çaldınız ya bıktım sorularımı çalmanızdan. 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Sağ elini kullanan herkes soluna takar da ben sağıma takarım 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Sol tarafa takıyorum. Sanki sağ yanlış tarafmış gibi geliyor bana. 0 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl hangi kolda takildigina bakilmaz zarif şık ve kalitesine bakilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl geleneksel sol kol.. kurma/ayar kolu dıştaysa zaten sol kol içindir.. sağ kol için üretilen saatlerde var nadir markalarda.. 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 729 cevap paylaştı. Sola takıyorum. Sağ kolda rahatsız ediyor 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 543 cevap paylaştı. Ben solda kullanıyorum 0 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 315 cevap paylaştı. Sol kolda daha çok seviyorum.. 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Fark etmez 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. Sağ tarafta 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 635 cevap paylaştı. Solda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Sol tarafta daha hoş gadası
Sol olur
Kim sola takılır demiş 🤔 ve neden sol niye böyle bir dayatma var🤔 kimse sebebini bilmeden "sola takılır" diyor ama neden? 🤔
Dayatılan her şeye karşı olduğum için sağ diyorum😂 ikiside kol işte ne farkı varki yoksa
Normal olması gereken sol koldu. Ve şık gozukebilmesi için hangi kola takmak değil şık bir saat olması lazım yoksa her iki kolda da aynı durur 🙂
Erkek için sol tarafa takması daha uygun olur. Sağ el ile çok sık iş yapıldığı için rahatsız eder zaten. Konfor amaçlı solda olması iyidir.
Yeter sorumu çaldınız ya bıktım sorularımı çalmanızdan.
Sağ elini kullanan herkes soluna takar da ben sağıma takarım
Sol tarafa takıyorum. Sanki sağ yanlış tarafmış gibi geliyor bana.
hangi kolda takildigina bakilmaz zarif şık ve kalitesine bakilir
geleneksel sol kol.. kurma/ayar kolu dıştaysa zaten sol kol içindir.. sağ kol için üretilen saatlerde var nadir markalarda..
Sola takıyorum. Sağ kolda rahatsız ediyor
Sağ çok daha şık bence.
Ben ikisine de takıyorum
sağ koluma takarım.
Ben sağa takıyorum ya
Sol taraf daha şık
ben sola takıyorum
Ben solda kullanıyorum
Ben sol kolda kullanıyorum.
sol kolda kullanıyorum
Sol kolda daha çok seviyorum..
Sol taraf olması gereken