Moda & Stil Kot ceket altına aynı renk kot pantolon mu yoksa siyah kot mu yakışır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Görüşlerinizi belirtin lutfenn Aynı renk kot Siyah kot Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Süper soru Kot ceket altına aynı renk kot pantolon mu yoksa siyah kot mu yakışır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Aynı renk kot 0 0 Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Siyan daha güzel durmus bazen ayni renkte olmasi elbiseyi boga biliyor hem siyah zerafettir asil daha güzel 0 0 Yorumla
Benaslındayoooom Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ton olarak daha açık bir kot yakistiriyorum, siyah gitmiyor bence. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İkisi aynı ton da mı begnmiyosun yani Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kot ceket hiçbir şeye yakışmıyor. Kot ceket altına yine kot ben sevmiyorum. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aynı renk olursa tulum gibi olur. 0 0 Yorumla
düşünüyorsamburdayım Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Ben aynı renk tercih ediyorum 0 1 Yorumla düşünüyorsamburdayım +1 yıl Boyumu kesmesin diye daha uzun duruyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aynı renk kot
Siyan daha güzel durmus bazen ayni renkte olmasi elbiseyi boga biliyor hem siyah zerafettir asil daha güzel
Ton olarak daha açık bir kot yakistiriyorum, siyah gitmiyor bence.
İkisi aynı ton da mı begnmiyosun yani
Kot ceket hiçbir şeye yakışmıyor. Kot ceket altına yine kot ben sevmiyorum.
Aynı renk olursa tulum gibi olur.
aynı renk olmalı
Aynı renk daha uyumlu
Bunu bende merak ediyorum
Aynı renk kot
siyah
Kot bence
Siyah güzel oluyor
Ben aynı renk tercih ediyorum
Boyumu kesmesin diye daha uzun duruyor
Aynı renk kot