AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
kapatıyorum ama bazen annemden yardım alıyorum ya da kızkardeşim evdeyse ondan
Fermuar yeri arkamdaysa kendim kapatamıyorum. Yanımda olan birine kapattırıyorum
Ben bu işi kurduğum düzenekteki servo motora hallettiriyorum. Fermuarın halkasını geçir. Düğmeye bas. Vıııjjttt tamamdır.
Sesi de yapman çok hoş olmuş saol☺️
Hehehe 🤭😇😅
Feminen bir erkeğim de eteklere elbiselere bayılırım eskiden kız arkadaşım kapatırdı şimdi o yok artık bazen giyiyorum fermuar açık kalıyor eteğin
Bebeğim sen bu durumda crossdresser (cd) ya da transkadın oluyosun
Fermuarı önden kapatıp eteğı başından geçirerek giymeyi denedin mi
Feminen erkeğim diyorum ben cd de olabilir tatlım ama kızlardan hoşlanıyorum yani eşcinsellik bişey olmadı hiç olmaz da zaten. Denemedim eteklerim dar rugan eteğim var bitane biraz da kilo aldım fermuarı kapatıp giyersem yırtmaktan korkuyorum çokta sevdiğim bir etek
Bebeğim bak translezbiyen diye bir şey de var. Olabilirsin yani. Kadınlardan hoşlanan kadınlarda var. Kadından hoşlanan illa erkek oluyor diye bir şey yok. O zaman sana şunu önerebilirim. Fermuarın halkasına ip bağla. İpi omuz üstünden çek. Ama gerçi sıkıyorsa birisi illaki gerekebilir
Hıı çok mantıklı tatlım saol.. bu akşam denicem giyerken sen etek giymeyi seviyor musun☺️
Ya ben elastik olanları seviyorum bir de o kadar dar etek sevmiyorum. Böyle okul eteği tarzı olacak. Sert etekler cildimde arıza yapıyor. Böyle bel kısmını tutsun yeter. Giydiğim kıyafet hareketimi etkilememeli. Genellikle 👗 tercih ediyorum
Anladım güzel muhabbet ya ben çok severim böyle muhabbetleri peki oje sever misin istersen yazabilirsin ama yanlış anlama lütfen☺️ arada kombin atarız birbirimize😍
Güvenlik görevlisi olduğum için öyle kalıcı şeyler sürmüyorum. Olur sorun değil 🤭 pek makyaj yapmayı seven birisi değilim de
Bizin şirkette güvenlik olan abla ojesiz gezmiyor ya😀
Ekledim sende takip edersen mesajlaşabiliriz tatlım😍
Ya normalde ben buradan kimseyi takip etmiyorum mesajlaşmıyorum. İnstadan yaz istersen aymiraskk
Bende burdan konuştuğum kişilerle sadece burada konuşuyorum ama tatlım ya
Sağlık olsun bebişim ya ne diyiyim
Off yaa etek fotoğraflarını atcaktım sana puanlardın☺️ nerde güvenliksin
Çok gizli bir yerde bir devlet kurumunda taşeron bir güvenliğim 😅
Ne güzel😀 akşam burdan eteklerimi bayan kıyafetlerimi atardım sana ama eklemiyosun beni bayan güvenlik☺️💅 senden daha çok eteğim vardır benim😀
Muhtemelen vardır çünkü 3 tane eteğim var. Kıyafette çeşit sevmiyoruuum 😂😂😂 genellikle tek tip giyinirim. Dolabımda bütün kıyafetlerimin toplam çeşidi 15. Bazılarından 2 3 tane var 😂
Erkek gibi yanii ee güvenlik olmak bunu gerektiriyor demekki senin gibi bir bayanın ne çeşit eteği olur merak ettm😀 ya bana senin gibi biri ablalık yapmıştı güvenlik değil ama onun gibi bir mesleği vardır sanki o erkek ben kadındım yani bana giydirmediği şey kalmadı😀
Hahaha. Yok yok öyle değil. Çok evden çıkan birisi değilim. Bir ayın 3 te 1ini iş yerinde diğer 1ini uyuyarak diğer 1ini bilgisayar başında oyun oynayarak geçiriyorum. Sosyal birisi değilim insanların içine karışmıyorum. E kendi sevdiğim beğendiğim şeyleri giysem yeterli yani. O yüzden. Bir tane siyah kalem eteğim var. Çok kısa ama. Bir defa giydim. Kırmızı dizime kadar gelen başka bir eteğim var. Bir tane de kot eteğim var çok uzun bileğime kadar geliyor
Ee yeter 😀😀 oyun mu bende çok severim bu arada pc de forza horizon oynuyorum
Öyle arabaymış yarışmış futbolmuş o tarz oyunları sevmiyorum
Daha çok inşaat hayatta kal teknoloji geliştirir yani Yapı yap işte ne bileyim tarla ek biç maden çıkart işle uygula o tarz oyunları daha çok seviyorum
Simülasyon falan yani güvenlik oyunu var mı peki😀😀
Şu çok kısa mini eteğini çok merak ettin daha sylerken giyesim geldi eve gidince mini etekle bi kombin yapayım ben☺️
Güvenliğin oyunu mu olur ayol sende 😂😂😂 sen böyle seksi giyinmeyi falan seviyosun galiba
Aynen çok seviyorum bunu seven kızlarla takılıyorum genelde.. eski kız arkadaşım bahsetmiştim giydirmediği bayan kıyafeti kalmadı ama seviyorum da
Bence senin içinde bir kadın var muhtemelen translezbiyensin amaaa neyyyysseeeeee
O da olabilir tabi her zamanda değil zaten arada ben bi kadınla seviyorum bunu daha çok… illa fantezi değil yakın kız arkadaşımla da giyinip eğleniriz dans ederiz falan
Peki böyle basenlerin şekil alsa göğüslerin çıksa daha iyi hisseder miydin
Yok ya öyle istemezdim böyle yeterli.. zaten popom çıkık benim dar bi etekte çok güzel kadınsı duruyor beni öyle gören kızlar öyle diyor ki bencede öyle
İlacın adını verebilirim yağni ondan dedim 🤐
Hee yok yaa.. bu yeterli eteğini verr 😀😍😛 şaka şaka
İstersen gönderebilirim bak. Ben giymiyorum zaten 1 defa kullandım. Benlik bir şey değil. Terzide kendine göre daralttırırsın
Ölçüleri neler aşko gönderirsen giyerim yani☺️
Uzunluk 30 cm. Xl beden. Boyum uzun da 😂
Uh 😀 güvenliksin normal korktum senden 😀 fotoğraf atabilirmmisin desem burdan yazmıyorsun ki aşko☹️
Evet, çok nadir birisinden yardım istiyorum
evet bugu var
Ya 😂😂😂😂
Bende öğreneyim ya bugu nedir