Moda & Stil Kot ceket mi yoksa deri ceket mi? Hangisi tercihiniz? Kadjdaks Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Sen hangisini tercih edersin? Kot ceket Deri ceket Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kot ceket mi yoksa deri ceket mi? Hangisi tercihiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı. Kot daha hoş görünüyor gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. deri ceket daha güzel bence 1 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İkisini de seviyorum ama kot çeketi daha çok seviyorum galiba. 1 7 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Bildirimi görünce psikopatça bir görüş bekliyordum senden 😂 Yorumla DenizinKızı0 +1 yıl Neden kiii 😂 Yorumla Kadjdaks +1 yıl öyle dolaniyon ortalikta sfsdff Yorumla DenizinKızı0 +1 yıl Hayır be kimseye karışmıyorum sitede ahahahaha arada dalga geçiyorum insanlarla o kadar Yorumla Kadjdaks +1 yıl Sus kız şeytanı şeytana anlatma 😂 Yorumla DenizinKızı0 +1 yıl Nöö şeytan değilim melek gibi insanım Yorumla Kadjdaks +1 yıl Yav he he tamam Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl deri ceketim var. ama bi kot ceket istiyorum bu aralar 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Al ya ben de severim :D Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Zaten çok iriyim. Bu tarz ceketleri giyince daha da büyüyorum. Ceketsizlik diyorum. :D 1 3 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ben öyle bir secenek eklemedim😅 Yorumla MyColorDark +1 yıl Tamam deri ceket olsun :D :D Yorumla Kadjdaks +1 yıl Aferin evlat Yorumla
buse53_5353 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl kot daha çok hoşuma gidiyor deriden daha fazla 1 0 Yorumla
Marhia Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl Genel de deri giyiyorum o yüzden deri ceket. 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Hangisi o an yakışıyorsa ve hoşuma gitmişse o tercihim olur. 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 987 cevap paylaştı. İkisini de yerine göre tercih ediyorum, ayrım yapamam. Çok sevdiğim parçalar. 1 0 Yorumla
hayalsizhayalperest_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl deri bence hele uzun ve belden baglamaliysa bitiyorum 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İkisini de pek sevmiyorum ya. Peluş ceketleri tercih ediyorum 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Deri ceket kesinlikle 2 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl İkisinin de yeri ayrı. İkisini de seviyorum 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İkisini de tercih ediyorum 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl vurcam kırbacı vurcam kırbacı hepsi benim olsun diye bir seçenek koymadım ben reis Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Ben koydum başgan Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. kadın kot ceketi daha guzel 1 3 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Sen kadin misin Yorumla lenii +1 yıl ayy niye öyle dedın ki? Yorumla Kadjdaks +1 yıl erkeksin erkege göre cevap ver ajjas Yorumla
1demetlale Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kot daha çok giyerim ama deri cekette severim 2 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kot ceket daha iyi duruyo 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yani ikisini de severim mevsimine ve kombine göre. 1 0 Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Her ikisinide diyorum her ikiside guzel 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben deri severim. 1 0 Yorumla
Ocs06 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 320 cevap paylaştı. Çoğu şeyle daha uyumlu 👍 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Deri ceket daha çok tercih ederim. 1 0 Yorumla
İzmirliiih Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl İkiside yakısıyo bana da kot olsun hadi 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kot hep favorim. 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl yakisir Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İkisi de 1 5 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Öyle bir secenek yok Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Ben ekledim şimdi Yorumla Kadjdaks +1 yıl Soru benim sorum ajaja Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Hemen kaldırayım :D Yap bir kural ihlali :D Yorumla Kadjdaks +1 yıl Aajaa sana ekmek cikarmam ki 😂😂 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 317 cevap paylaştı. Kesinlikle Deri Ceket. 0 0 Yorumla
Suyolutugce Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl İkisi de benim bebeklerim yerine göre 0 0 Yorumla
lolilolii Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Kot rahat ama deri daha şık bence 2 2 Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Daha seksi yapar kadını Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Deri mi giyersin normalde Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. kot ceket 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Deri ceket 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. Kot ceket 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Moda & Stil konusunda 437 cevap paylaştı. Yerine göre değişir 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Deri. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Kot daha hoş görünüyor gadası
deri ceket daha güzel bence
İkisini de seviyorum ama kot çeketi daha çok seviyorum galiba.
Bildirimi görünce psikopatça bir görüş bekliyordum senden 😂
Neden kiii 😂
öyle dolaniyon ortalikta sfsdff
Hayır be kimseye karışmıyorum sitede ahahahaha arada dalga geçiyorum insanlarla o kadar
Sus kız şeytanı şeytana anlatma 😂
Nöö şeytan değilim melek gibi insanım
Yav he he tamam
deri ceketim var. ama bi kot ceket istiyorum bu aralar
Al ya ben de severim :D
Zaten çok iriyim. Bu tarz ceketleri giyince daha da büyüyorum. Ceketsizlik diyorum. :D
Ben öyle bir secenek eklemedim😅
Tamam deri ceket olsun :D :D
Aferin evlat
kot daha çok hoşuma gidiyor deriden daha fazla
Genel de deri giyiyorum o yüzden deri ceket.
Hangisi o an yakışıyorsa ve hoşuma gitmişse o tercihim olur.
İkisini de yerine göre tercih ediyorum, ayrım yapamam. Çok sevdiğim parçalar.
deri bence hele uzun ve belden baglamaliysa bitiyorum
İkisini de pek sevmiyorum ya. Peluş ceketleri tercih ediyorum
Deri ceket kesinlikle
İkisinin de yeri ayrı. İkisini de seviyorum
İkisini de tercih ediyorum
vurcam kırbacı vurcam kırbacı hepsi benim olsun diye bir seçenek koymadım ben reis
Ben koydum başgan
kadın kot ceketi daha guzel
Sen kadin misin
ayy niye öyle dedın ki?
erkeksin erkege göre cevap ver ajjas
Tabiki kot ceket bayılırım 😍
Kot daha çok giyerim ama deri cekette severim
Kot ceket daha iyi duruyo
Tercih yapamamak kadar hassas bir konu 🤫
Yani ikisini de severim mevsimine ve kombine göre.
Tabi ki deri ceket
Her ikisinide diyorum her ikiside guzel
Deri daha güzel göründü
Deri kombini kolay.
Kot ceket daha çok tercih ederim..
Ben deri severim.
Çoğu şeyle daha uyumlu 👍
Deri. Daha çok yakışır bana 🙂
Deri ceket daha çok tercih ederim.
İkiside yakısıyo bana da kot olsun hadi
Kot hep favorim.
yakisir