sevmiyoruz kadınlar çoğu erkek sevmiyor ama günübirlik sevişme derdinde olanlar sevebilir. Ama elinden tutayım birlikte yürüyelim diyen seveceğini zannetmiyorum.
Dekolte özgüven sebebi olamaz. Memelerim var eninde sonunda birini tavlarım güveni verebilir ancak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevmiyor şahsen ama bana ne kim ne giymiş ayrıca hiç dekolte görüp de bu kadın kendine güveniyor diye düşünen erkek daha ne duydum ne gördüm kadınların kendini avutması ya da erkeklerin yeni yalanı herhalde ne yapalım
00 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen seviyorum, kaliteli ve kadından anlayan tüm erkekler kadında dekolte sever. Kıskanç, özgüvensiz ve cinsel gücüne güvenmeyen erkeklerse dekolteden nefret edip yasaklamak ister :)
00 Yorumla
+1 yılSevmeyebilirler ama kendileri açık giyinince sorun olmuyor ama saçma bir düşünce. İleride biriyle ilişkiye girersem benim giydiklerime veya dekolteme karışsın istemem.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBen kendim için konuşursam ben dekolte seviyorum ama tabi ki de giymesi zorunlu değil yani ben eşimi ya da sevgilimi her kıyafeti ile severim zaten.. benim gözümde en güzeli en çekicisi odur başkası da olmaz zaten
10 Yorumla bu dekolte değil ki bildiğin çayır çimenlik alan :D
11 Yorumla
+1 yıldekolte var dekolte var şimdi bu görselde ki riri’nin dekolteleri dekolte değil çıplaklık bana göre
30 YorumlaB3n sevmiyorum. Daha transparan , gizemli giyimden yanayım.. çünkü beynim mükemmeli hayal etsin diye.. gördüklerim mükemmel olmayabilir.. olmuyor da..
10 Yorumla
+1 yılHayatımdanki kadının "şöyle hafif" dekoltesine takılırım.. Gerisi zaten ağ'ıma uzak..
12 Yorumla- +1 yıl
O ağ değil be..
Sinyal, wifi ağları gibi.. 😅
+1 yılTam tersi daha çok sever abartı olmadığı sürece kendi adıma konuşuyorum
10 Yorumla
+1 yılbir erkek soyle demisti: dekolte göstermemeli, merak uyandirmali. merak uyandıracak derecede açık, göstermeyecek derecede kapali olmali bence kıyafet. görseldeki cok acik bence. her taraftan ayri bi dekolte
00 YorumlaAbartı olmamak adet yerini bulsun misali dekoltemi dekolte işte sınırında olmak kaydıyla evet sevilir 😄 yoksa başkalarıda sever olaylar çıkar ağzımızın tadı kaçar falan düşününce yoruldum 😂
066 Yorumla- +1 yıl
Yok ya😀
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/v-l-nt-no
Buraya ilk üye olduğum zaman tanışmıştik ayy yıllar geçti hala konuşuruz ucuzdur kendisi 😀 - +1 yıl
https://youtu.be/YTfyl94vg1E?si=WcuctVMnxBXZxYA0
Kral fm darlıyor yine ruhumu dur😄 - +1 yıl
Ben de buna taktım 😀
https://youtu.be/tl6u2NASUzU?si=s8SGB2TiGqBXxM-S - +1 yıl
O zamanlar böyleydik😂
youtube.com/shorts/MAbhSJ6d7mE?si=3YR0FFIaEuzB4Es4 - +1 yıl
Şimdi artık bu moddayiz msn mesaj denilince ben😂😂
https://youtu.be/brPJbk5fUp8
geçen hangisiydi venedik festivalinde bizim bir ünlü giymişti makara oldu avrupaya çıplaklık şov yapmaya kalkıyor. ama bunlar toplu olan ortamlarda giyiyor her yol Ankara .
10 Yorumla
+1 yılBir kadın bir tarafını açınca daha özgüvenli olmuyor. Gözümüze hitap etsin diye adamın biri ortaya bir yalan atmış.
20 Yorumla
+1 yılTürk erkeğinin çoğu dekolte yi başka kadında seviyor. Kendi ailesinden kadınlarda sevmez. Başkasına bakmayı sever ama kendininkine bakınca kıyameti koparır.
00 Yorumla
+1 yılKim demiş Avrupa insanı medeni?
Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni!
Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
Desenize hayvanlar bizden daha medeni!
Kul olmak çağdışıyken, soyunmak çağdaşlık,
Din kardeşliğini bıraktık biz, ecnebiyle kaynaştık..
Sünnet sakal yobazlık, top sakalsa medeni..
Unuttun sen ey vefasız ehli sünnet dedeni..
MEHMET AKİF ERSOY (VATAN ŞAİRİ/İSTİKLAL MARŞININ YAZARI)00 Yorumla
+1 yılVücudunu saklamak soyluluk işaretidir eskiden fahi, şeler açık giyinirdi prenseslerin vücutları oldukça kapatılırdı , inanmazsanız windstor hanedanlığına bakın
00 YorumlaBen seviyorum dekolte. Yanımda kadın taşıyorum bi zahmet giyecek tabi. Bakımlı olacak, topuklu giyecek, dekolte giyecek, özgüvenli olacak. Bunlar olmalı 😎
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler başka kadınların dekoltelerine bakarlar ama kendi hayatlarındaki kadının dekolte giymesinden haz etmezler evet :D
10 Yorumla Evlenmek gibi bir düşüncesi varsa yani sahipleniyorsa istemez fazla dekolteli kadın.
20 Yorumla
+1 yılMini etek dekolte giydirmem yanımda kadına bunu baştan derim isteyen geri kafalı desin isteyen istediğini desin bende böyle işine gelen benimle olur işine gelmeyen geniş erkek bulur
00 YorumlaBu paraşüt bildiğin...😃 Abartmış...
Sor bakalım. 🤔
028 Yorumla- +1 yıl
Hesabına noldu 😀
- +1 yıl
Çöktü. 😃 Çıkarken kapatmıştım. Sonra telefona format attım ve şifreyi kafadan atmıştım giremedim sonra. 😁
- +1 yıl
Hiii uyanık 😀
- +1 yıl
Uyanık 🤔 o ne demek? 😁
- +1 yıl
Ya biri gidiyor biri yekouir
- +1 yıl
Acele ile yazılmış yorum sanki , anlamadım. 🤔
- +1 yıl
Heh söyle şimdi oturdum
https://hizliresim.com/tj6bp80 - +1 yıl
Burası neresi ki? 😃
Gece vakti güzelmiş. - +1 yıl
Babaanneme geldim tarabya da oturur kendileri 😐 iki hava alayım dedim eski mahallemdeki arkadaşlarla kahve içtim sonra tek kafa dinlemece
- +1 yıl
Dikkat et yine de tek kalmaca diyorsun da. Sana yakınmış zaten gibi babaannen. İyi yapmışsın gitmekle. Yine de dışarılara dikkat et. 🤔
- +1 yıl
Bu saatte bile tıklım tıklım sahil bu semtte bişey olmaz
- +1 yıl
Trafik bölgeyi tababyaya çekip güvenlik almak lazım o zaman. 😃 Aman olmasın da. Yalnız gece sahil güzelmiş. 268 kez dolaşırdım sahili gibi sanki. 🤔
- +1 yıl
Boğaz işte aman espirisi yok
- +1 yıl
Canın mı sıkkın senin? 🤔
- +1 yıl
Yok be deniz çarptı 😀
- +1 yıl
Gece esintisidir o. 😃 Arada beni de çarpıyor öyle olunca. 😃 Çok kalma bari sen orada, fazla çarpmasın.
- +1 yıl
Yukarı sokak babaannemim evi o yüzden yayıldım 😀
- +1 yıl
Bölge senin demek ki. 😃
Orada kal bari gitme. 😃
Spolier veriyorum da uykun gelmiş ya da deniz çarpıntısı. 😃 - +1 yıl
Beri bak İzmir de hava nasıl yağmur yağıyor mu
- +1 yıl
Yok sadece akşamları az serin oluyor o kadar. Bir ara geçen hafta yağmur havası var gibiydi gitti. Bekliyoruz bakalım yağmurları...
- +1 yıl
İstanbul da serinlik bol gibi. 😃
- +1 yıl
Hemde nasıl geceleri artık baya serin darısı size😀
- +1 yıl
Amin. 😃
Balkanlardan gelen esinti.
Buraya da gelir biraz daha gelsin kış. Buralar aşırı nemli bölgeler.
En son zaten kar yağdığını İstanbul da görmüştüm.
Biraz sabah erken saatlerde de iyi oluyor ve sonra yine sıcak burası. - +1 yıl
Yan vale kavrullll😀
- +1 yıl
Neyse iyi geceler.
- +1 yıl
Nereye be noldu gene 😀
Ayy deli işte iyi bakalım iyi geceler vale - +1 yıl
İki kişiye zor yorum yetiştiriyordun. Bende çıktım uyuyayım diye. 😃 Bana zor yorum atıyorsun yormayım seni dedim.
Sağol. - +1 yıl
Hey allam ya
+1 yılBakarken sever.
Taşırken sevmez.
10 YorumlaAcik giyinmelerini ve dekolte sahsen seviyorum ve begeniyorum cekici geliyor. Izinde verirdim
00 Yorumla
+1 yılKadının güveni ile dekoltenin bir ilişkisi yoktur...
00 Yorumla
+1 yılKapalı ve açık arasında ki fark 100 desek,
yüzde bir açıklık bile açıklıktır, dekoltedir00 YorumlaSevgilim değilse ne giydiği umrumda değil. Sevgilimse giyemez dekolte çünkü diğer erkekler görür.
00 Yorumla
+1 yılBence dışarda olmazsa evde mükemmel bir şey olabilir
00 Yorumla
+1 yılErkekler dekolteyi kendi akrabalık bağı olmayan, eşi veya sevgilisi hariç diğer kadınlarda sever.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ya erkeklerde sever dekolte sevmese herhalde yanında manitası varken bile bakmazlardı kızlara
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSevdiğim adam için özellikle dekolte giyebilirim. Sevmezse üzülürüm.
00 Yorumla
+1 yılPartnerim giyerse sevmem. Başkası isteğini yapabilir.
00 YorumlaKüçük bir meme dekoltesine hayır demedik hiç
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. bu dekolte değil çıplaklık. kadınlarda dekolteyi severim
00 YorumlaBu sekil giyinen bir kadin ile asla olmazdim. Ne olursa olsun edepli olmali.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen dekolte asla sevmem. Beğendiğim kadında gördüğüm ise nefret ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani ortalık malıyla evlenmek istemez kimse. Eğlenmek için olur
00 Yorumla
+1 yılYakışıyorsa severük :D
10 YorumlaAslında eksik açıklama yapılmış. Erkekler sahip oldukları kadınlar üzerinde dekolte sevmez ama diğerleri için bu geçerli değil 🤓
00 YorumlaBu bence çok açık ayrıca hayatımdaki kişinin fazla açık giyinmesini istemem
00 YorumlaEvet çünkü kıskanıyoruz bu kadar davar varken dışarda. Ne yapalım yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNefret ediyorum, aşırı itici
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılDekolte sevmez komple soyunuk ister jsjsjs
10 Yorumla Dekolte sevilmez mi ba
00 YorumlaÇok ucuz bır görüntü
00 YorumlaModa & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Sevgilim olsa giydirmem
00 YorumlaAşırı değilse severim.
00 Yorumla
+1 yılGöğüs dekoltesi güzel
00 YorumlaSırt dekoltesine bayılırım.
00 Yorumla
+1 yılgüzel ve dolgun ise sevilir
00 YorumlaBeni rahatsız edecek seviyede olanı sevmem
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılDekolte dediğin sırt olur diğerleri varoşluk
00 Yorumla Erkek kendi kadınında dekolte sevmez.
00 Yorumlaaynen sevmez zmxkzlzş
00 YorumlaBöyle birini yanımda gezdirmem
00 Yorumla
+1 yılSever
10 Yorumla
+1 yılSever bayılır
00 YorumlaModa & Stil konusunda 520 cevap paylaştı. Fazlası itici
00 Yorumla
+1 yılSeveriz ama ciddi ilişki düşünmeyiz
00 Yorumla
+1 yılGöğüs dekoltesi severim.
00 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim şey hahaha nasıl sevmem
00 Yorumla
+1 yılBayılırız
00 YorumlaDozunda dekolte gayet güzel
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSırt guzel oluyor
00 Yorumla - Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne