Moda & Stil Bu gelinliklerden hangisi daha asil şık ve güzel? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Gelinliklerden hangisi daha zarif? A. B. C. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Bu gelinliklerden hangisi daha asil şık ve güzel? Bu gelinliklerden hangisi daha asil şık ve güzel? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. c bence 0 0 Yorumla
FilozofHYPATİA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl B dedim. C elendi aşırı kabarık a da aşırı sade. Ama Bnin etek kısmı belki değişse daha güzel olur 1 0 Yorumla
lashere Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl C bence ama çok kabarık daha az kabarık bir şekilde inse etek kısmı daha iyi olurdu. 0 0 Yorumla
lilithhimsi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl B ile C arasinda kaldım fakat C daha iyi gibi gozukuyor yine de gelinliklerden nefret ederim 🙂 0 0 Yorumla
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl çekilin yoldan süpürge geliyor. B diğerlerinden güzel 0 0 Yorumla
Fairyliquid Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 74% +1 yıl Ay hicbiri rahat diil bence ya daha modern bisey yok mu.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl C çok şık, sade ve asil. Sadece kabarıklığı biraz daha azaltılır ise çok az oda mükemmel olur. 0 0 Yorumla
Aidannn Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Bu modeller demode. Yeni ve çok güzel modellere göz atın derim. Seçecek olursam tabiki de A. Daha zarif ve asil olam seçimlerde yalnız A) 1 0 Yorumla
disneyprincess Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Bence kesinlikle ilki daha sade ve zarif 1 0 Yorumla
1demetlale Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Üçünden birini seçmek zorundaysam illaki A'daki 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İçlerinden ilki daha asil ve şık geldi bana… 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 697 cevap paylaştı. C olan bence Prenses gibi..💙 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Moda & Stil konusunda 437 cevap paylaştı. B bence 1 0 Yorumla
buse53_5353 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl c bayıldımm 0 4 Yorumla lasttime1903 +1 yıl @buse53_5353 neden Yorumla buse53_5353 +1 yıl @lasttime1903 gel evlenelim istersen üstümde gör nedenini öğrenirsin güzel gelinlik çünkü :D Yorumla lasttime1903 +1 yıl @buse53_5353 yüzüksüz evenme teklifini kabul etmem :))) Yorumla lasttime1903 +1 yıl @buse53_5353 öylesine sordum ya, tabi ki hangisi hoşuna giderse onu beğeneceksin, umarım gönlünce bir düğünün olur kanka Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. B ve c iyi 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Moda & Stil konusunda 312 cevap paylaştı. B sikki iyi 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. B tabiki 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 987 cevap paylaştı. C diyorumm 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 826 cevap paylaştı. Hiçbiri 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 468 cevap paylaştı. Hiçbiri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
c bence
B dedim. C elendi aşırı kabarık a da aşırı sade. Ama Bnin etek kısmı belki değişse daha güzel olur
C bence ama çok kabarık daha az kabarık bir şekilde inse etek kısmı daha iyi olurdu.
B ile C arasinda kaldım fakat C daha iyi gibi gozukuyor yine de gelinliklerden nefret ederim 🙂
çekilin yoldan süpürge geliyor. B diğerlerinden güzel
Ay hicbiri rahat diil bence ya daha modern bisey yok mu..
C çok şık, sade ve asil. Sadece kabarıklığı biraz daha azaltılır ise çok az oda mükemmel olur.
Bu modeller demode. Yeni ve çok güzel modellere göz atın derim. Seçecek olursam tabiki de A. Daha zarif ve asil olam seçimlerde yalnız A)
Bence kesinlikle ilki daha sade ve zarif
B nin meme kismi cok buyuk duruyor
Üçünden birini seçmek zorundaysam illaki A'daki
İçlerinden ilki daha asil ve şık geldi bana…
C olan bence
Prenses gibi..💙
Ben olsam 1. numarayı tercih ederdim
C tabi
3. Çok güzel bence
B bence
Bence C.
c bayıldımm
@buse53_5353 neden
@lasttime1903 gel evlenelim istersen üstümde gör nedenini öğrenirsin güzel gelinlik çünkü :D
@buse53_5353 yüzüksüz evenme teklifini kabul etmem :)))
@buse53_5353 öylesine sordum ya, tabi ki hangisi hoşuna giderse onu beğeneceksin, umarım gönlünce bir düğünün olur kanka
C bence
B ve c iyi
B sikki iyi
B benceee
C çok güzel
ikinci
2 ve 3 arasında kaldım
B tabiki
C diyorumm
C digerleri perde gibi
Hiçbiri
C seçeneği.