13 yasindaki kiz kardesimin gogus altiyla cuo farki 8 cm arkadaslarininkine bakilarak kucuk kaliyor sizce normal mi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Endokrinoloji doktoru olarak diyebilirim ki ergenlik başladıktan 5 yıl içinde göğüsler gelişimini tamamlar eşit halde olur
Merhaba, 8 cm fark olması B Cup olduğunu gösterir. Buda 13 yaşında bir ergen kız için normal
Yaa emin misin ben biyerde baktigimda a cuplar 12 c den falan basliyodu da
Hayır, önemli olan iki ölçü arasındaki farktır. Meme üstü ve altının ölcümünun farki 6.5-13 cm arasında ise B cup olarak kabul edilir
Evet bahsettigimde o zaten olculeri 78 e 70 ti yanlis hatirlamiyosam buda a hatta aa dan daha kucuk diye gormustum oyuzden sordum hatta burdada
Ulasirmisin bana hesaplamasina bakalim
Nasil yani
Direkt olculeri verdim siz bakip yazabilirseniz sevinirim benim baktigimda yazidgim gibi a dan bike kucuktu
Benim bildiğim hesaplama 0-6.5 arasi farklar A olarak kabul edilir, 6.5-13 arası B, tkp edersen senin hesaplama ile benimkini karşılaştıralim
Her sitede farkli gosteriyo kime gucensem bilmedim daginin sitesinde snein deidgin gibi b oluyo ama baska bir sitede a oluyo yine baska bir kaynaktada aa oluyo hangisi dogru bunların
Bunlara çok takilmamalisin, yapısı normal mi, uçlarının yapısı, areolasi, .. bunlar önemli olan, daha 13 yaşında ve büyüklüğü degisecektir
Bilmem dikkatli incelemeidm hic normaldir herhalde bide sürekli soruyo yasitlairminki daha buyut benimki nezaman buyur diye tahminen nezaman 1 2 beden buyur bizim aslinda genetikte hep buyuk ben annemler falan hep 85c 90b falan giyoruz onunkilerde ilerde bukadar olur mu acaba
Sizinkilerin büyük olması onunkilerinde büyük olacağı anlamina gelmez. Ama memeleri 20 yaşına kadar büyüyebilir
Genetikte hep buyuk oldugundan onunkilerde buyuk olur diye dusunduk hem baba hem anne tarafi buyuk
Olabilir ama olacak diye bir şart yok. Yapısını kontrol et, uçlarını, areolasini, bunlar daha önemli
Evet 20 ye kadar falan buyurde sence en hizli 1 2 beden buyuyecegi zaman hangi yas araligi cunku 20li yaslara yaklasirken buyume yavasliyo
12-16 arası, tabi ergenlige giriş yaşı da önemli
11 yaşında girdi Şu an 13 e girelide 2 ay falan oldu
Memeleri ilk ne zaman belirginlesti
12 falan herhalde
12-16 arası gelişir genelde, 20 ye kadar devam eder ama evet yavaslar ya da durabilir
Hmm anladim saoll
Rica ederim, ulasabilirsen sevinirim
Ne icin
Sohbet edebilmek için
Gerek yok bilgilendirme icinde tsk
Rica ederim iyi geceler
İlerde düzelir
Suanlik normal mi diyosun yani
Evet normal herkeste aynı olmaz zaten
Genetikte buyuk aslinda oyuzden dedim hani kuuck falan mi doktorluk bi durum var mi acaba diye cunku yasitlarina gorede kucuk
Nasıl büyük ama öyle
Anlamadim ya osuehwoksbsb
Bakayım mı 🙈
Yaa skbdjskdbkdndj simdi ben 21 yasindayim 85c giyorum anne ve baba tarafindada hep bu şekilde onunkilerde hem bize gore hemde yasitlarina gore kucukmus sence tahminen nezazamana 1 2 beden buyur
Büyür ki zamanla
Şu an normal mi sence yoksa bi doktora falan goturmeli miyiz yasitlarina gore kucukmus oyle diyo ama bilmiyorum
Bence normal kendinden falan örnek verebilirsin
Kendimden ornek veremiyorum cunku onun yaslarindayken benimkiler daha buyuktu ama ona gore daha kiloluydum diye hatırlıyorum
Yani bence sorun olmaz dersin benim yaşıma gelince bak işte bu kadar beden olacak. Annen de öyleydi. Üzülme diye
Genetikte aslinda hem anne hem baba tarafininki buyuk ama onunkiler yasitlarina gore kucuk olunca bizde dedik acaba bi sorun falan mi var diye ama belkide gec buyur onunkiler
Nasıl yani sizin örnek veriyorum 85-90 falan o mu 70-75?
Yani ben 21 yasindayim 85c giyorum annem falan da o sekil baba tarafindada hep boyle onun yaslarinda nasikdim inan hic hatirlamiyorum ama onun cup olcumu 78 di galiba yani bizce kucuk ama yasina gorede bilemiyorum
Ya o zaman illa ki büyüyecek takılacak durum yok. C diyorsun bir de saldırı büyük senin ki belki kilon fazlaysa o da etkili olabilir
Aşırı büyük olacaktı orası
Aslinda hani kiloluk bi durim degil aslinda Şu an evet 6 7 kilo fazlam var ama norml kilomdayken de 85b falan di ama yine kuzenlerim flnda 85 giyiyo ortalma olmalarina ragmen genetikte büyüktur
Genetikte buyukse kucuk olur mu yoksa gecte olsa yine buyur mu diyosun
Her türlü büyüyecek sorun yok annen, kuzenler falan diyorsun gelişecek. Ha teselli su olur bir nebze bak büyük ama sarkık ve ağrı yapiyor ben rahatsızım diye falan
Kesinlikle büyüyecek yani kaçışı yok.
Tamamdir cok saoll
Önemli değil. Sadece masaj falan yapabilir araştırın ve uygun sütyen modelleri tercih ederek gelişimin önüne geçmemiş olur
Bizce kucuk olmasi daha iyide iste o yasitlarinkine gore kucuk olunca buyuge heves ediyo ileride anlicak
Yo büyüklük iyi. Emin ol dişilik özelliklerinin başında gelir. İster senin yaşında olsun ister annenin yaşında çoğu kadın daha iyi hisseder. O sebeple haklı kardeşin
Bide surekli nezaman buyuycej falan diyip duruyo tahminen nezamana bir kac beden buyur
15-18 arasında bence.
Hmm anladim tamamdirr
Ya dediğim gibi moral verin ve araştırın da doğal yöntemleri uygulamasi adına