Moda & Stil Yağmurda yürürken sizin favoriniz şeffaf şemsiyeler mi, farklı renk ve desenlerde şemsiyeler mi? tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik#Yağmurda yürürken tercih edilen şemsiye bence ruh hâlini etkiliyor. Siz en çok hangi şemsiye ile yürümekten hoşlanırsınız?#ModaStil#tubasueda#🍀#... Yağmurda yürürken sizin favoriniz şeffaf şemsiyeler mi, farklı renk ve desenlerde şemsiyeler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Ben resimdeki gibi şemsiyeleri severim renkli hiç sevmem hatta şeffaf olmalı kapalı olmamalı yani. zaten yağmuru da oldukça çok seviyorum.. huzurlu hissediyorum yağmur yağdığı zaman.. 🍀 1 0 Yorumla
ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Açıkçası şeffaf şemsiyeleri seviyorum böyle yağmur damlaları görünmesi hoş oluyor 2 1 Yorumla ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ +1 yıl @Medicinedoctor00 yorumumu beğendiğiniz için teşekkür Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 573 cevap paylaştı. Benim için çok fark etmiyor ama koyu renk daha tercih edilesi 1 0 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Şeffaf en güzeli bence. Yağmur direkt üzerine yağarken izleyebiliyorum 1 0 Yorumla
FikretinMücadelesi Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ben şeffaf şemsiye kullanırım. Renkli şemsiye, kadınlara yakışır ama delikanlı adamı bozar. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Siyah tercih ederim.. 2 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 535 cevap paylaştı. Arabada olmak :D 2 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 527 cevap paylaştı. Siyah şemsiye 1 0 Yorumla
kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl Siyah içimi karartıyor o yüzden renkli olsun... 1 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Moda & Stil konusunda 621 cevap paylaştı. Siyah kapkara geniş olanlar 1 0 Yorumla
Meliha332 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl En güzeli siyah 2 1 Yorumla Hunter_Wolf +1 yıl Bence de Yorumla