belly piercing ne demek? bu görselde ki göbek piercing değil mi? çok beğendiğim bir şey ki yaptırıcam da ama lanet olmayasıca helixim hâlâ iyileşmediği ve beni perişan ettiği için deldirmiyorum iki acıyı çekmiyim diye
Nefsime hoş gelir seninle kötülükler yapmak için Ama bana sorsan karakterim buna çirkin saçmalık heç güzel değil insanın doğal olmasından yanayım vücudunu süs lambası gibi süslemesi yıldızlar gökyüzünde güzel duruyor
orasını burasını delip birşeyler sokan veya dövmelerle cildini kirleten kadınlar karşı alerjim var. o güzel göbek deliğini delip kapatmış. aptallıktan başka bir şey değil..
Piercing ve dövmeden uzak duruyorum çünkü doğallığını bozuyor insanın ben böyle alıştım öğrendim belki size göre farklı olabilir ama ona da saygı duyarım.
Güzel Uygulama adını bilmeyenler için Pinterest ordan daha iyi bakabilirsiniz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bu piercingi yaptıran çok fazla insan gördüm fakat hepsine yakışmıyor. Benim göz zevkime uyan bir ürün ve yakışan insanlarda harika gözüktüğünü düşünüyorum.
Piercing çok yakışmış, fiziğinde güzel olduğu için harika durmuş. Onun Shortun çok güzelmiş. İnternetten aldıysan linkini paylaşabilir misin? Hediye etmek istiyorum da birisine
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
belly piercing ne demek? bu görselde ki göbek piercing değil mi? çok beğendiğim bir şey ki yaptırıcam da ama lanet olmayasıca helixim hâlâ iyileşmediği ve beni perişan ettiği için deldirmiyorum iki acıyı çekmiyim diye
Nefsime hoş gelir seninle kötülükler yapmak için Ama bana sorsan karakterim buna çirkin saçmalık heç güzel değil insanın doğal olmasından yanayım vücudunu süs lambası gibi süslemesi yıldızlar gökyüzünde güzel duruyor
orasını burasını delip birşeyler sokan veya dövmelerle cildini kirleten kadınlar karşı alerjim var. o güzel göbek deliğini delip kapatmış. aptallıktan başka bir şey değil..
Piercing ve dövmeden uzak duruyorum çünkü doğallığını bozuyor insanın ben böyle alıştım öğrendim belki size göre farklı olabilir ama ona da saygı duyarım.
Tercih yapan yapabilir tabiki fakat fotoğraftaki gibi bir pırlanta olması daha mantıklı geldi bana
@ayşe57 , piercingi hiçbir şekilde sevmiyorum ben ama şortuna ve seksi vücuduna bayıldım <3
Piercing i boş ver hatunun bronz tenine kadınsı kıvrımlarına bayıldım. Böyle bir kadına her şey yakışır
Çok güzel olmuş çok yakışmışşşş cesaretim yok yaptırmaya
Sen doğal güzelsin👍
Güzel
Uygulama adını bilmeyenler için Pinterest ordan daha iyi bakabilirsiniz.
Bu piercingi yaptıran çok fazla insan gördüm fakat hepsine yakışmıyor. Benim göz zevkime uyan bir ürün ve yakışan insanlarda harika gözüktüğünü düşünüyorum.
İğrenç.
O kadar iğreniyorum ki öyle buruna dikine burnuna suratına hatta vajinasına...
Allah'ım nefret ediyorum.
Dil gezdirmeyi çok seviyorum 😋
Bendede nipple piercing var
Üst deriye yapılırsa kötü , zamanla sarkıyor.
Alt deriye yayılırsa iyidir
Güzel bir göbeği çirkinleştirmek için en garantili yöntem 👍
Severek kullaniyorum ve cok yakistigini dusunuyorum
Rahat mı
Ben sevmiyorum ben doğal kadını tercih ederim
Piercing çok yakışmış, fiziğinde güzel olduğu için harika durmuş. Onun Shortun çok güzelmiş. İnternetten aldıysan linkini paylaşabilir misin? Hediye etmek istiyorum da birisine
erkek olduğum halde ben bile yaptırmak istioyrum. o kadar seviyorum neredeyse
Aslında piecing yapyırmak galiba günah. Ama yinede güzel bence
Göbeği güzel olanda hoş duruyor. Ama kendime yaptırmam.
Çok tiksiniyorum görünce bile kendime asla uygulamam
güzel olmuş ama, orada biraz pamuklanma olması lazım. 😅
kadınlarda en beğendiğim şeylerin başında geliyor diğeri de halhal
Güzel ama yaptırmazdım
Neden
Bilmiyorum piercing pek sevmem
Bence hem estetik hem de çekici.
Çok güzel yaptırmayı düşünüyorum
Harika çok yakışıyor ya içim gidiyor resmen
Kesinlikle kışkırtıcı
Çoooook çekici
Guzel