♾️ Sevgiliniz sevmediğiniz tarzda giysiler giyse bunu dert eder misiniz, veya onu olduğu gibi kabul mu edersiniz

♾️ Sevgiliniz sevmediğiniz tarzda giysiler giyse bunu dert eder misiniz, veya onu olduğu gibi kabul mu edersiniz

Tabiki hayır insanlar zaten zevkleri ve kafa yapıları yakın ve benzer olduğu için baştan çekim hissediyorlar birbirlerine. Yaşam tarzları uyumlu insanların giyim zevkleri de uyumlu olur ta en baştan. O doğal benzerliği, çabasız cazibeyi seviyorum ben işin doğrusu. Zıtlardan değil benzerlerden hoşlanırım. Baştan belli olur.
Evet zaten öyle ve bu sıkıntı bazen onun beğendiği şeyler giysem de sacede 'muhteşem görünüyorsun' dan başka bir tepki alamamak hevesimi kırıyor. Daha ne diyeceksiniz ama düşünsene biri için hiç tarzın olmayan giysiler gitmişsin. Çabalamak saçma bu yüzden.
Tarz benim için önemli çok kötü gördüğüm gözümü kanatan şeyler vardır. Mesele boyun zinciri göğüse kadar açık gömlek. Arkasına basılmış kundura ve kundura içine beyaz uzun çorap 😅 pembe kıyafet te sevmem
Teşekkürler ☺️
Rica ederim bu arada seni takip edersem beni takip eder misin :D
Evet ederim yemini mi bozdun,😅
Bozacağım gibi duruyor listemdesin abla 😅
Haydi bismillah de de başla madem benden başla diyen kızlardan başla 😅
😅 zaten çok kişi yok ya 10-15 kişi zor çıkar
Bir yerden başlamak lazım
Olabilir ben etek giyiyorum diye o giymek zorunda değil jsjsjs soruyu böyle anladim umarim böyledir jsjsj
😂Ya Barış bu soruyu eig seçmezsin yaaa😂😂
Neden abla yanlış mı yaptım 😂😂😂
Sende doğrusunda benim görüş yanlış 😂
Olsun ya 2 kelime yazsan yine seçecektim zaten :D :D
Cevap
16Cevap
Yani apayrı iki dünya birarada olamaz. İbrahim tatlisesle Nicki Minaj birarada dusunemeyegim gibi hayat tarzları kıyafetleri bakış açıları yaşam stilleri farklı olucagi için uyuşmaz kim zitlar birbirini cekio desede bir yerde bilenir olmaz. Kıyafetlerde yaşam tarzlarini az çok yansıtır Biraz farklılık sorun değil ama çok uctada olmamalı.
Apayrı iki dünya: https://www.youtube.com/watch?v=7u6wptpjRUI
@Lindorinand hahahah evet anlatmak istediğim bu hajhajaj çok güldüm lav me lav me 🤣🤣
Tabi ki dert ederim onun da dert etmesini dilerim o da beğenmediğini söyleyecek ben de söylerim ve buna göre iki kişilik hareket ederiz
Olabilir, benim için önemli olan sevgilimin kendisini rahat hissetmesi olurdu zaten. Eğer sevmediğim tarzda giysiler giyerse de onu olduğu gibi kabul ederdim. Çünkü benim için sevginin dış görünüşle pek ilgisi yok.
Yani dert ederim açıkçası giyimi önemli benim yanımda hipi gibi gezmemeli.😀
:D
Sevgilimin giymekten keyif aldığı kıyafetleri giymesi beni mutlu eder. Demode veya değişik olması fark etmez. Birbirini seven insanlar arasında böyle küçük şeyler sorun edilmemeli..
Olabilir anlayış gösteririm fakat bunu düzeltmekte isterim kendi seviyeme getirmeliyim onu bi noktadan sonra bu bilinç olur bende.
Henry Cavill'in karizmatik duruşu bir yana kadının ten rengi efso. Ben bile çekiliyorsam erkolar canınız... e😂
Giyimi benimle benzer olursa daha hoşuma gider. Biraz da özenli olmasını isterim benimle buluşmaya gelirken..
Giyim tarzı, az çok yaşam biçimini ortaya koyduğu için ona göre seçimimi baştan yaparım. Zaten çok seçici bir insan olduğum için ona göre hareket ederim.
Adidas efoşman giymediği sürece ya da dar pantolon yapışan m tshirt giymediği sürece kötü bir tarz olacağını ummuyorum
Bir kaç hoşlanmadığım şey var onları yapıyorsa muhtemelen sevgili olma aşamasına zaten geçemeyiz diye düşünüyorum…
Evet dert ederim benimle sevgiliyse bana hitap eden şeyler giymeli elbette kendi de beğenmeli fakat öyle paspal şeyler giyemez.
O çok seviyorsa giysin tabi ama bundan rahatsızlığımı mutlaka dile getiririm.
Farklı olabilir ancak birbirimizden çok zıt olamayız
Aynı olmasını tercih ederim. Sürekli beğenmediğim bir tarzda giyinmesi rahatsız eder beni
Giyim tarzı kötüyse çekici bulmam olduğu gibi kabul etmem yani
Temiz ve kaliteli giyinsinde giyim anlayışımız farklı olsada olabilir.
Karışırım, karışır her iki taraflı karışırız giydiklerimize
Kıyafeti önemserim, çok fazla bakımsızsa itici gelir ıı ıhh
Güzel tarzı olsun. Bu önemli benim için. Neon ve poşet tarzı sevmem. 😀
Olabilir ama aşırı derecede açık değilse sorun etmem
Yani çok sorun değil ama hiç beğenmiyorsam söylerim
Olabilir dert etmem çok uçlarda olmadığı sürece
Yok efendi bir giyim tarzına sahip olsun absürt sevmem
Yani farklı olabilir ama bu farkın sınırı önemli olan benim için.
evet ederim çirkinliğe bişey diyemem allah vergisi ama kötü giyinirse istemem
Eğer onu giyimi için sevmişsem hoşuma gitmeyen şeyler giymesi hiç hoşuma gitmez, ama onu sadece kendisi için sevmişsem ( giyimi, kuşamı vs. için sevmemişsem ) bu gibi şeyleri hiç dert etmem, çuval bile giyse güzel görürüm...
gerek olmaz … böyle basit konulara girecek biri değilim…. bir prensese de zaten bu konuda konuşmaya gerek kalma ihtimali 0
Yani yakışıyorsa değiştirmem yakışmıyorsa ona farklı şeyler göstererek dikkatini çekmesini sağlarım
Bilin bakalım ne eksik
Şaka bir yana ben sportif giyinirim onun giyimine karışmam ama çok kötü bir tarzı varsa sorun olabilir
Dert ederim, cunku bu sefer mutlu olamiycam ama bunu duzgum bi sekilde aciklardim
Benim için hiç problem değil:)
Neden değil, merak ettim sadece
olabilir hatta oyle olmasi daha guzel olur
Çok da farklı olmasın 😄
Olabilir benim için sorun olmaz.
Olmaz giyimi kendine yakışır olmalı
Tarzımız farklıysa zaten baştan hoş gelmez
Gotik olmasinda benim için sorun degil gerisi
Evet farklı olabilir sorun değil
Dert etmem, gözümede hitap etse fena olmaz
Olabilir açık giyilebilir ama abartmadan
Olabilir sorun değil benim için
Dert etmem ya bunu. Nasıl istiyorsa öyle giyinsin.
Olur tabii problem etmem bunu
farklı olabilir ama bu benim için sorun olmazdı
Beğendiğim sürece sorun olmaz
Olabilir saklaban gibi giymediği sürece karışmam
Ben rahat giyinirim
Olabilir ama pek takılmam.
Gerald askim 😍
Olabilir önemli olan kafamız uyuşsun
olur
Olabilir
Olabilir.
Tarzının nasıl olduğuna göre değişir