Moda & Stil Ne tarz giyinmeyi seversiniz? Pızoroga Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Klasik Modaya uygun Sportif Diğerleri Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ne tarz giyinmeyi seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı. Spor tarzı giyerim gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Sportif 1 0 Yorumla
Isimbırakmamışsın Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Geniş giyinirim nasıl rahat hissediyorsam öyle giyinirim 2 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 523 cevap paylaştı. İki tarz giyiniyorum ofis tarzı evde dışarıda ise sportif veya şort crop 2 0 Yorumla
Sirenix_43 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeri geldiğinde basic ama yeri geldiğinde gösterişli olmak isterim yani öyle 1 0 Yorumla
Orien69 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl Daha çok rahat olmayı severim kıyafette#Mirliva 1 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Değişiyor yaa. Klasik şık giyinmeyi daha çok seviyorum ama yazın mesela rahat salaş giyinirim. 1 0 Yorumla
furypistons Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Zamanımın çoğu resmi kıyafet içinde geçer. Geri kalan zamanda da casual giyinirim. 1 0 Yorumla
ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Nasıl rahat edersem ve üzerimde nasıl güzel durursa öyle 1 0 Yorumla
Godofevil666 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kemersiz bağcıklı pantolonlara alıştım son zamanlarda. Onlarla daha rahat ediyorum. 1 0 Yorumla
Sahraa__ Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Cok asiri bol disindaher tarzi seviyor yakistiriyorum 1 0 Yorumla
Cr7ronaldo7 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Rahat geliyor giymesi, hareket etmesi 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yerine göre ben giyinmeyi severim 1 0 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Moda & Stil konusunda 413 cevap paylaştı. Sİyah converse, siyah kot, siyah tshirt forever 1 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 315 cevap paylaştı. Spor giyinmeyi severim.. 1 0 Yorumla
Kemal14531040 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Klasik spor karışık ama ceket her zaman 1 0 Yorumla
onurcanyldz Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 94% +1 yıl Genellikle rahat kıyafetler giymeyi seviyorum... 1 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl Moda & Stil konusunda 460 cevap paylaştı. Sportif güzeldir 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 520 cevap paylaştı. Değişiyor duruma göre 1 0 Yorumla
uzak21durun Takip Et Master Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Değişiyor sportifte giyinirim klasikte 1 0 Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 328 cevap paylaştı. Hafta sonunsportif isnyerinde duruma gore 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 466 cevap paylaştı. Sportif 1 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 400 cevap paylaştı. Spor 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Klasik 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Spor tarzı giyerim gadası
Sportif
Geniş giyinirim nasıl rahat hissediyorsam öyle giyinirim
İki tarz giyiniyorum ofis tarzı evde dışarıda ise sportif veya şort crop
Yeri geldiğinde basic ama yeri geldiğinde gösterişli olmak isterim yani öyle
Daha çok rahat olmayı severim kıyafette
#Mirliva
Değişiyor yaa. Klasik şık giyinmeyi daha çok seviyorum ama yazın mesela rahat salaş giyinirim.
Zamanımın çoğu resmi kıyafet içinde geçer. Geri kalan zamanda da casual giyinirim.
Nasıl rahat edersem ve üzerimde nasıl güzel durursa öyle
Kemersiz bağcıklı pantolonlara alıştım son zamanlarda. Onlarla daha rahat ediyorum.
Cok asiri bol disindaher tarzi seviyor yakistiriyorum
Rahat geliyor giymesi, hareket etmesi
Sportif şeyler giymeyi severim.
Kendime uygun.
Yerine göre ben giyinmeyi severim
Sİyah converse, siyah kot, siyah tshirt forever
Spor giyinmeyi severim..
Klasik spor karışık ama ceket her zaman
Klasik sportif karışımı
Genellikle rahat kıyafetler giymeyi seviyorum...
Sportif güzeldir
Değişiyor duruma göre
Genelde spor ama yerine göre degişir tabi
Kendi tarzıma uyarım !!
Klasik bazen de sportif
Spor giyinmeyi severim
Ne bulursam tabi begendigim
Değişiyor sportifte giyinirim klasikte
Hafta sonunsportif isnyerinde duruma gore
Modaya uygun giyinmek mantıklı
Hepsi aslında
Spor klâsik falan filan