İnce bacaklı kadınların bacağı her zaman güzeldir. Böyle bir hazineyi saklamak yerine kısa şort ve kısa etekler tercih etmesini doğru bulurum. Hem de rahat olur.
Sonuç olarak spor yapıp bacaklarını gelistirip, sonra böyle şort giyerlerse kendi özgüvenleri açısından daha iyi olur. Yoksa banane kim ne giyerse giysin 😀
Olmuyor be bak her gece karışım + gainer + kilo aldırıcı toz kullan yinede kilo almak olmuyor. Spor yapmaya da durum musait değil diz kapaklarından dolayı
Senin onlari içmem hicbir fayda gostermez spor yapmadığın sürece. Onlari içeceğine git elma armut portakal ye aynı olur. Diz kapaklarinda spor sayesinde kuvvetlenir. Önce agirliksiz baslayacaksin spora, sonra yavas yavas arttiracaksin ağırlıkları ve diz kapaginda güçlenecek. Sonrada kilo almaya baslayacaksin. Ben 58 kiloda basladim spora , şimdi 70 kiloyum 😉
Fizik tedavi başlayacak yakinda fizik tedaviden biraz Umut olursa çünkü oradaki dokular falan mahvolmuş halde sonra spor düşünüyorum bende hem güçlendirmek için birdaha çıkmasın diye hemde kilo almak için
Bütün kilo almamı engelleyecek şeylere, vitaminlere baktırdım. Şekerim bile iyi şu an. Karbonhidrat alımını arttiriyim belki kilo alırım diye kullanıyorum bende caresiz. Bide metabolizmam çok hızlı, stres var. Ne yesem yaramıyor desteklemeye çalışıyorum
Hesaplıyorum fatsecret ile. Karışım içecek yapıyorum 800 kalori, gainer iciyorum, yemek yiyorum, kilo aldıran toz ve süt karisimi ondan da alıyorum ama yok bana mısın demiyo
Gainer ve o dediğin toz karışım sana kilo aldirmaz tek başına. Onlar senin ihtiyacin olan 2500 kaloriyi sana saglamaz. Sen her gün bir paket cicibebe ve süt karışımı yiyor musun? Her gün pirinç ve makarna giyor musun? Her gün haslama patates yiyor, fıstık ezmesi yiyor musun? Bunlari yedikten sonra gainer i destekleyici olarak icersin. İnternete yaz 2500 kalorilik protein diyeti diye. O diyetle kendi yemeni bir kasilaatir bakalim ne kadar benziyor
Bir paket cicibebe yersem karaciğerim feryad eder. Ama 6-7 tane karisim içerisinde evet. Fıstık ezmesi karışım içerisinde evet. Fast food yiyorum ben genelde dahada yağlı diye. Pirinç pek sevmesem de makarna da tüketiyorum. Pizza yiyorum. Gainer, karışım, toz derken günde 5 bardağa yakın süt içiyorum ben. Yiyorum yani e diyorum günlük kaloriyi biraz daha arttırayım gainer de içeyim ama olmuyor çünkü yakıyorum direkt yediğimi
Ben ne anlatiyorum sen ne anlatiyorsun. Ezberlemissin gainer, karışım diye aynı seyleri soyleyip duruyorsun. Onlar sana kilo aldirmaz diyorum, aldirmiyor diyorsun. Ne yapman gerektigini söylüyorum yine gelmiş gainer, toz karışım cart curt. Cahile laf anlatamiyoruz işte yapacak birsey yok. Sana kilo aldirmayan ürünlerle kilo alma denemelerinde basarilar. İyi geceler
Yaw asıl sen anlamıyorsun bana dediğin su " önce yemek ye , gainer ile desteklersin " bende sana diyorum ki " ben zaten yiyorum evet gainerle desteklememe rağmen alamıyorum " oturup sana 2500 kalori aldığımı kanıtlayacak değilim daha fazla. Gelmiş cahil diyorsun asıl anlamayan senin kafan. Flamingoya benzeten birinden ne beklersin ki? Kendi cahilliğini satmaya çalışır anca.
Sen bana 2500 kaloriyi geç diyorsun bende evet ben o kaloriyi alıyorum diyorum spor yap diyorsun şu an yapamam diyorum. İnsan, önerdigin şeyleri zaten ben sana cevapladım sen daha neyi anlamayışımdan bahsediyorsun. Uykunu al sen önce
Hepsi sana yakışır sadece bollugna dikkat et yani giydklerin içinde kaybolma ya da çuval gymissn gbi olma tahta bacak gbi bol şeyin icnde kaybolma anladn mı bnde fotodaki gbiym istegm herşeyi giyiyorm yani