Güncellemeler
+1 yıl
karbonat deodorant falan gibi kısa süreli şeyler demeyin direkt ayakkabı markası modeli söyleyin bıktım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Decathlonda kalenji markalı ayakkabılar var yürüyüş falan için de çok uygun düşünebilirsin. Spor ayakkabısı ama
terletmiyorsa mükemmel olur zaten spor ayakkabı tarzında bir şey arıyorum
Ben tavsiye ederim yani hava alıyor haliyle bütün ayakkabılarda koku olabilir ama bunda hiç denecek düzeyde az. Yürüyüş konusunda da çok başarılı saatlerce yürü
fileli değil mi bunlar? teşekkürler bakacağım özellikle önerdiğiniz bir model var mı?
Bak ben şunu giydim bir de aynısının grisini.
www.google.com/imgres
teşekkürler eminsiniz değil mi diğer ayakkabılara kıyasla güzel olduğundan? fiyatı da uygunmuş bunu alacağım sanırım
Yürüyüş konusunda çok iyi bence Lumberjack aldım bunun kadar rahat değil hakikaten
koku konusunda da iyiyse tamamdır cidden sabahtan beri arıyorum düzgün bir şey başım ağrıyor artık
Zor ya bir sürü her renginden alasim var lacivert alsam diye düşünüyorum şimdi
aynı modelin 38 39 olanı vardır dimi ben de beğendim güzelmiş
Bak bir stoklarına ben 40 giyiyorum çünkü
tamamdırr teşekkürler tekrarsan
Rica ederim
Yazin sandalet ve terlik tercih et ayagin terliyorsa da tereson kullan hem kokuyu hem teri engelliyor
liseye gidiyorum sandalet falan giyemem spor ayakkabı ya da ona benzer bir model lazın
O zaman hemen gratise kos ve teresonu al kremi de vardi sanirim onun ama spreyi cok etkili 3 gun icinde kesiyor teri kokuyu ama duzenli kullanmak gerekiyor her gece yatarken ben koltuk altim icin kullanıyorum uzun zamandir asiri memnunum tek damla ter yok koku da olusmuyo
günde 8 saat ayağımda spor ayakkabı olacak krem ya da spreyle düzelir mi ki? ayakkabı modeli de önemli diyorlar o yüzden
Ayaklarin terliyorsa terlikte bile terler sicakta ayakkabı pek farketmiyor kardesimin oyleydi mesela kremi degil ama spreyi cok etkili ve sadece ayak degil vucudunda neresi ter yapıyorsa o bolge icin kullanabilirsin kesiyor 3 gunde ama birakirsan geri başlıyor fiyati da indirimde 70 falan
kesin çözümü olsa keşke :')
teşekkürler tavsiyeni deneyeceğim
Kesin kalici şekilde cozumu botoks sanirim dermatoloji bölümü yapıyor devlet hastanelerinde ama memnun kalan sayisi dusuk
ya merak ettiğim her yerde aynı ayakkabıyı 2 gün giymeyin yazıyor herkes mi bu şekilde dikkat ediyor merak ediyorum yurtta kalıyorum ve arkadaşlarımın hiçbiri buna dikkat etmemesine rağmen bir sorun yaşamıyorlar şanssızlıktan mı bunları yaşıyoruz ağlamak üzereyim artık
bu arada profilin çok güzel
Askim genetik o dikkat etmeyle alakası yok ya ben anneme cekmisim mesela bende hic olmuyor annemde de olmuyor cunku ama kardesimde oluyor o da babama cekmis ve babamda asiri terleme var ve teşekkür ederim ❤
Sen orjinal marka ayakkabıları al korkma kokuda terde yapmıyor çorabın iyiyse tabi
önerin var mı en fazla 1k olsa güzel olur :')
1 e zor artık eskiden olsa olurdu😄
2 ayakkabı al aralıklarla giy ayakkabı kokusu için de sıprey var Trendyol dan temin edebilirsin
herkes bunu diyor ama ayakkabı modeli falan lazım bana
Ayakkabı koku yapmaz. Sorun çorap seçimlerinde
emin misin? suni deri falan olması da mı bir şey değiştirmez
Değiştirmez.
Kendi kokusu vardır ayakkabının. Şimdi kaliteli deri ya da suni deri kokusu çok az olur ve rahatsız etmez.
Asıl kokuyu yapan çoraptan sızan vücut yağlarıdır. Bakteri üretir ve koku başlar
e o terleme olayı her sağlıklı insanda olur ama? ayakkabının olayı zaten hava alabilen kolay kolay terletmeyen ayakla birleşince suni deri gibi çok kötü kokmayan ayakkabı olması
çorap olarak dikkat ediyorum zaten 1 çorabı 1 kereden fazla üst üste giymem ve bambu tercih ederim başka önerin varsa dinlerim ama
Yazdıklarımı dikkatli okumadın ☺️ her şekilde terleme olur. Şimdi terdeki yağ tuz problem. Bunları da çorap tutar. Derin konu. Bambu çorap kullan geç sen ☺️
teşekkürlerr
Adidas Ultraboost serisi.
çok pahalı ama en fazla 1k verebilirim
Adidas climate bende var
koku durumu nasıl hava aldırıyor mu? diğer ayakkabılarına kıyasla falan
Alttanda gava alıyor ama ayağın koksun istemiyorsan tabanı deri ayakkabı ak, 1 gün giydiğini 1 gün dinlendşr, terliyorsan ayakkabı deodorantı jullan geceden benim ayakjabım hiç kokmaz
47.5 ayak var düşün
teşekkürler bakacağım ayağın da maşallahı varmış
E boy da öyle))))
tabanı dediğiniz şu çıkarılan yumuşak yeri değil değil mi daha altı
Evet o deri plursa koku yapmaz ama 2 gün üstüste giyenezsşn
peki teşekkürlerr uzun boylu olmak vardı
Kısmet bizim genetik böyle
allah (varsa) sahibine bağışlasın
Sahipsizim ben))))
bulursun dert etme
Sahip aramıyorum))) sevgili sıkıntım yok
ne güzel
Saolasın)
asics tiger runner 2, patriot 13, gel contend 8
emin misin koku yapmadıklarına hava aldırdıklaeına falan
eminim %100, japon ayakkabısı bunlar tavsiye ederim.
diğer ayakkabılardan farkı ne ki yine terletip koku yapacak gibi duruyorlar
malzemesi kaliteli
bizzat deneyimin var mı hani bu ayakkabıyı kullandım konu yaptı bunları kullandım koku yapmadı anlamında
evet, glide ride 3 üm var
tamamdır teşekkürler