Moda & Stil Bu renk ruj herkese yakışır mı yoksa iddialı bir renk mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce bu renk herkese yakışır mı yoksa iddialı bir renk mi? Kimlere yakışır? Bu renk ruj herkese yakışır mı yoksa iddialı bir renk mi? Cevapla Ruj Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Bence yakışır 0 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Moda & Stil konusunda 423 cevap paylaştı. Bu renk ruj herkese yakışmaz. Bu kadar koyu rujlarda çok itici. Özellıkle günluk hayatta kullanan cok kadın var bana cok itici geliyor 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Yani çok esmer ve çok beyaz larda sırıtır gibi , bilemedim 0 0 Yorumla
Bos_yapiyorumm Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Herkese yakışmaz, beyaz tenlilere güzel olur 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl sürekli sürdüğüm tonlardan birisi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Herkese yakışır mı sence bu ton merakettimmişte +1 yıl bilmem dene bi :)
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bana yakışır bence. 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Moda & Stil konusunda 312 cevap paylaştı. Yakisir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence yakışır
Bu renk ruj herkese yakışmaz. Bu kadar koyu rujlarda çok itici. Özellıkle günluk hayatta kullanan cok kadın var bana cok itici geliyor
Yani çok esmer ve çok beyaz larda sırıtır gibi , bilemedim
Herkese yakışmaz, beyaz tenlilere güzel olur
Beyaz tende harika durur. Bana yakışır heheh.
Fazla iddialı, herkese yakışmaz
sürekli sürdüğüm tonlardan birisi
Herkese yakışır mı sence bu ton
bilmem dene bi :)
Bana yakışır bence.
Sarı dişli kızlarda iğrenç ötesi
Merve bolugur diye bağırıyor resmen
İddialı gece kulübüne gıderken sürülür
Yakisir
davetkar
Gece ruju