Moda & Stil Sağdaki küpe mi yoksa soldaki mi, hangisi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor karar veremedim Güncellemeler+1 yıl 50% sağ, 50% sol demiş jsksks ikisini birden takasım yok mu Sağdaki küpe mi yoksa soldaki mi, hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Soldaki bence daha iyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl "kulakların çok güzelmiş bayan tanışalım mı" "burdan olmaz mesaja gel" "sade kulaklan olmaz boydan görmem lazım" 1 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl henüz gelen cevapları okumadım ama bundan uzak değildir Yorumla Soran +1 yıl abla kulak bu 😭 ne gibi mesajlar gelebilir ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neler neler gelmiyor ki anam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ama şaşırdım hala gelmemiş Yorumla Soran +1 yıl ya sıradan bir kulak bu kadar da sapık değillerdir herhalde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl profilime evli yazdım hala "evliymişsşn burcun ne nerede yaşıyorsun" gibi mesajlar aldım Yorumla
Yigit2223 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Nerede takacaksin 1 3 Yorumla Soran +1 yıl günlük Yorumla Yigit2223 +1 yıl Sol taşsız olan Yorumla Yigit2223 +1 yıl Tabi 25 yaş üstü isen yoksa sağ taraf Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sol, sol iyidir :) 1 0 Yorumla
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Taşlı olan 1 3 Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Kulakların 24 diyor ☺️ Yorumla Soran +1 yıl nasıl yani 😅 Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Yani 45+ değilsin 😉 Yorumla
YakışıklıOglan27 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağdaki bence daha çok yakışır sana. 0 0 Yorumla
cannotflybee Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl yüz tipine bağlı tatlı bi yüzün varsa sol 0 0 Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 765 cevap paylaştı. Sağdaki 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 407 cevap paylaştı. Sol. 1 0 Yorumla
Yagmurrozel03 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Böyle anlamadım bı de boydan atsana 1 2 Yorumla Soran +1 yıl youtube.com/shorts/aPyT7sfNjYQ?si=DJQWsx_x_uuv8Vmg Yorumla benkısacaFEDE +1 yıl haahahahaha işte bundan bahsediyorum :d Yorumla
Mavimavimsii Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Zorundaysam eğer sol 0 2 Yorumla Soran +1 yıl çok zorlamasaydık seni Yorumla Mavimavimsii +1 yıl Tatlişim valla ikiside sıradan Yorumla
Ilkerysf Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Ortadaki kral 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sen bi nörolojiye görün reis Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Soldaki bence daha iyi
"kulakların çok güzelmiş bayan tanışalım mı" "burdan olmaz mesaja gel" "sade kulaklan olmaz boydan görmem lazım"
henüz gelen cevapları okumadım ama bundan uzak değildir
abla kulak bu 😭 ne gibi mesajlar gelebilir ki
neler neler gelmiyor ki anam
ama şaşırdım hala gelmemiş
ya sıradan bir kulak bu kadar da sapık değillerdir herhalde
profilime evli yazdım hala "evliymişsşn burcun ne nerede yaşıyorsun" gibi mesajlar aldım
Nerede takacaksin
günlük
Sol taşsız olan
Tabi 25 yaş üstü isen yoksa sağ taraf
Sol, sol iyidir :)
Taşlı olan
Kulakların 24 diyor ☺️
nasıl yani 😅
Yani 45+ değilsin 😉
Sağdaki bence daha çok yakışır sana.
yüz tipine bağlı tatlı bi yüzün varsa sol
Sağdaki