spor
topuklu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yerine göre değişir. Örneğin 5 yıldızlı otelde bir davete git ayakta spor seni sokmayabilirler çünkü erkeklerde takım kadınlarda elbiseler topuklular vardır ve ortamda bir kural vardır herkes şık durumda iken sen sümüklü sokak çocuğu gibi spor ayakkabı yırtık kotla felan gidemezsin. Sokakta da topuklu olmaz. Yani her şey yerine zamanına göredir.
Ama özel biryere gitsem bile çantama atarım sporu topuğu falan kırılır diye
@Yağmur2254 Abiye kıyafetler için minicik çanta olur içine telefonunu koyarsın belki 1 ruj o kadar. Böyle bir davette çuval gibi çanta kullanır içine spor ayakkabı koyarsan komik duruma düşersin. Abiye elbise topuklu ayakkabı çuval gibi çanta çok komik durur. Aracın vardır bindiğinde değiştirirsin o ayrı ama yanında taşıma olmaz. O topuklar 120 kilo insanın üzerinde koşması için tasarlanır. Yani ayakkabın çakma pazar malı değilse korkma asla topuk kırılmaz.
Kırılmasada ağrıtınca değişirim ben çantama sığar zaten ayakkabı direk değişirim yoksa ayakkabıyı unutup topuklu kırılınca yalınayak kalmışlığım oldu
@Yağmur2254 Anladım
Ayakların kaç numara
40
Ciddi misin
Boyum 176
Boyuna göre normal tabiki
Evet
Anladım
Topuklu ayakkabı da bu biraz garip olmuş Recep ivediğin ayakkabısı gibi ucu sivri pis burun futbol oynayacak sanki bu sivri topuklulardan nefret ederim Kusasım gelir ama platform ucu kapalı aynı platform bot gibi bir tip ayakkabı var Onlar daha güzel durur resim koyabilsem resim cevap verirdim
Topuklu ayakkabı diyen erkekler hangi model giymeyi tercih ediyorsunuz
spor ayakkabı rahattır
Cevap
29Cevap
kadınlara topuklu ayakkabı çok yakışıyor.. ama crop gibi modeller de çok güzel bence.
benim neredeyse hiç topuklu ayakkabım yoktur yani yaşadığın hayatla ilgili. sürekli partileyen şık giyinen biri olsaydım düşünmeden topuklu derdim. rahat giyindiğim için spor diyorum. ama topuklu ayakkabının kadın ayağına ne kadar zarafet kattığı yadsınamaz bir gerçek. bazı kadınlar kuğu gibi görünüyor topuklu giydiğinde. kadın ruhunun inceliğini yansıtan çok güzel topuklular görüyorum. :))
kadında topukluya bayılıyorum dar paça kot pantolon veya uygun bir taytla topuklu giyen kadın beni deli eder keza kalem etek altına giyilen topuklu ile birde siyah külotlu çorap varsa tamam bittim derim
Tabiki topuklu ayakkabı. Topuklu ayakkabıların kadınların ayaklarındaki zerafeti çekiciliğıortaya çıkardığı inkar edilemez.
O ayaklara kattığı eşsiz dişiliğin karşısında etkilenmemek elde değil. Etkisi altına girmek ve o dişiliğin ihtişamını ruhunda hissederek içindeki itaatkar duyguyu yaşayan bir ayak fetişti olmak bu konu karşısında çaresiz kalmak. İşte bütün mesele topuklu ayakkabıyı taşıya bilmek.
gündelik hep spor ayakkabı ama tabii ki topuklu giydiğim zamanlar olur mesela özel bişeyler olur
Yerine göre her ikisi de. Kısa süre giyeceksem topuklu, uzun süre ayakta duracak ve giyeceksem spor ayakkabı…
Kadında görmeyi sevdiğim: topuklu. İyi stiletto bacakları güzel ve taşıyabilen kadında çok çekici ve asil duruyor.
Topuklu çok estetik oluyor ama arabanız varsa anca yoksa yarı yolda bırakıyor 😂
Topuklu spor ayakkabı 😂
Platform topuk, dolgu topuk. Hem rahat, hem şık.
Özel davetler dışında topuklu ayakkabı tercih etmiyorum
Kesinlikle spor. Bilek boy spor giyen biri olarak rahat tabanlara düşkünümdür.
Topuklu yerine babet giysin kadınlar daha iyi.
topuklunun da yeri ayrıdır ama spor ayakkabı
spor severim, özel günlerde topuklu tercih ediyorum
Spor seviyorum.
Spor ayakkabı ama kadında stiletto çok beğeniyorum
Sipooor
Çünkü çok rihaaat 🤭
İlk defa boyle yapiyorum lutfen dalga gecmeyin 😄
Bence en ucuz kintix ve jump ayakkabıları bile topuklu ayakkabıdan iyi
Rahatlık mi çivili yatağa uzanmak mi 😁 topuklu giymek bana göre çivili yatağa yatmakla aynı 😁
Bence kesinlikle Spor ayakkabı
Düz taban herhangi bir ayakkabı
Spor ayakkabı severim
Spor ayakkabı
Ben ayrım yapamam. İkisini de çok seviyorum
Spor ayakkabı seviyorum
Tabiki spor ayakkabı 😄🥰
Fark etmez ikisi de güzel
güzellik önemli topuklu özgüven katıyor
Yerine göre ikiside
Spor ayakkabı daha güzel buluyorum kızlar da
Kadın dediğin topuklu giyer 😎