Arkadaşlarımla düğüne gidicez ama ben topuklu ayakkabı giyemem topuğu kırıldı düğün hemen yarın bu elbiseyle bu ayakkabı olur mu ama ayakkabının nike yeri kahverengi gold renginde sizce cok uyumsuz başka kombin mi yapmalıyım sizce
Topuklu ayakkabımın topuğu kırıldı, elbisenin altına spor ayakkabı giysem olur mu?
Düğüne olmaz bence başka birinden alabilirsen topuklu iyi olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Siz arkadaslarinizla boyle toplanip dugunlere mi gidersiniz..
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evett 🥺🥺🥺
Cevap sahibi
+1 yıl
ne ilginc bir grupsunuz boyle devam devam💃👯♀️
Soran
+1 yıl
İlginc mii yani iş arkadasımızın düğünü varmıs bizi davet etti gidicez
Cevap sahibi
+1 yıl
oyle desene...
Soran
+1 yıl
Toplanıp bilmedğiöiz tanımadığımız düğünlere mi gidiyoz sandınn dmwşdmsp ama oda güzelll bir şey bence bana uyar 😂
Cevap sahibi
+1 yıl
onu soruyom ya zaten arkadaslarimla dugune gidecez degince dedim nereye gidiyor bunlar normalde arkadasimin dugunune gidiyorum der insan da onu demeyince bunlar dugun aramaya cikiyorlar heralde dedim kfdhkgfh
Yavv olur ben siyah abiye elbisenin altına bile nike air force beyaz giyiyorum siyahların altına çok da güzel oluyor ama spor giyiniceksen ona göre çanta seçimi yap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
evet olur neden olmasın
Babet ayakkabın yok mu? Elbise düz olsa spor ayakkabı olur da drapelide sırıtır. Babetin varsa babet yakışır ama.
Ay yok tek bu varr yaa
Bu arada kırılan topuğu japon yapıştırıcıyla yapıştırabilirsin. Kırtasiyelerde taş gibin yapan bir yapıştırıcı satılıyo.
Bu tarz klasik mini elbiselerin altına beyaz sporları giyiyorlar zaten. Gayet de güzel oluyor.
Düğün olduğunu sonradan okudum. Ben günlük sandım. Düğünse altına ufak da olsa topuklu bir şeylee giymelisin bence.
Zaten artık moda bu gençler arasında. Elbise altına spor çok tarz duruyor
Düğüne olmaz bence başka birinden alabilirsen topuklu iyi olur
Siz arkadaslarinizla boyle toplanip dugunlere mi gidersiniz..
Evett 🥺🥺🥺
ne ilginc bir grupsunuz boyle devam devam💃👯♀️
İlginc mii yani iş arkadasımızın düğünü varmıs bizi davet etti gidicez
oyle desene...
Toplanıp bilmedğiöiz tanımadığımız düğünlere mi gidiyoz sandınn dmwşdmsp ama oda güzelll bir şey bence bana uyar 😂
onu soruyom ya zaten arkadaslarimla dugune gidecez degince dedim nereye gidiyor bunlar normalde arkadasimin dugunune gidiyorum der insan da onu demeyince bunlar dugun aramaya cikiyorlar heralde dedim kfdhkgfh
Hahaha dlwödwğdlwğd yakında oda olur ama
hadi bakalim kdfhkh
Yavv olur ben siyah abiye elbisenin altına bile nike air force beyaz giyiyorum siyahların altına çok da güzel oluyor ama spor giyiniceksen ona göre çanta seçimi yap
Başka Bi topuklu ayakkabı bul
Olur ama çorapla giymessen daha iyi olur
Ya corap belli olmaz
Babet çorapta olur yani
Bence çok iyi artık böyle moda oldu.
Olur. Siyah jartiyer corabiyla dene
Yaşın büyük değilse olur bence
Bence olur bazıları hoş duruyor hatta sırıtmıyor.
Olur ya artık moda o 😄
Hiçbişey yok yahuu
MAĞSMWĞXLWĞXÖWS spor takılıom ben napoı
Ben de
Şort krop götürür
Maağsmağzlqğaöqğsmws oyle gidemem napcam nben ya yarın da çalışıyom iş cıksı gitcem zaman yok alcak
Şimdi çalışmıyosan git al
son çare giyersin aslanım
Ya da başka elbise ama herhaşde bundan başka elbisen yok nsjsjdjd
KAĞSMWĞSMWĞS evet bundan baska elbisem yokk
Fakirrr
Bence olmaz be
Tamam
Giyin
Olur son zamanlarda giyen çok kişi var
Komik durursun
Olur
Aslında olmaz ama o da bir çeşit tarzdır.
daha guzel olur
Olur
Olur
Olur
Olur giyilir
iyi olmaz
Olur
10 numara olur
Bu senmisin
gayette olur valla
Olur giyebilirsin
Hemen topuklu bul yoksa gitme
olmaz
Olur olur
biraz sırıtır gibime geldi
Düğün kimin?
Çok yakın değil iş yerinden
Yani olmaz bence illaki elbise giymek zorundamisin peki bluz kumaş pantolonda giyebilirsin bence
Sey kumas pantolonum yok ndşsdmwğdmwpd
Olsun normal kotta giyebilirsin bence üstüne askılı bluz ya da etek ama bence topuklu giymeden olmaz en azından bu elbise
Olmaz tabiki
kotu olur dimi ya of
çok kötü olur arkadaşından iste
Arkadaslarımın ayakları cok. Büyük dkğsxlağz
Olmaz
olmaz