Boynuma kalıcı olarak yaptırmak istiyorum nasıl sizce üstelik anlamlı. anka kuşu dövmesi beğeniyor musunuz? anka kuşu dövmesi anlamını bilen var mı?zümrüdü anka kuşu dövmesi anlamı
anka kuşu dövmesi anlamı nedir, anka kuşu dövmesi ne anlama gelir?
anka kuşu dövmesisimurg ya da zümrüdü anka olarak da biliniyor.
Birçok kültürde farklı isimlerle anılmış olsa da anlatılanlara göre ateş kırmızısı bir rengi olduğu, tüylerinin ise; özellikle de boyun bölgesindeki tüylerinin oldukça parlak olduğudur. Anka kuşu dövmesinin anlamı ise; Küllerinden yeniden doğmuş olmasıdır.. Çok uzun yaşayabilen anka kuşu, ölmesine yakın bir zamanda çalılardan kendisine bir yuva yapar ve yuvaya oturup güneşin çalıları yakmasıyla alev alıp yanarak kül olur. 3 gün sonra ise küllerinden tekrar yavru olarak hayat bulur ve tekrardan güçlü bir şekilde yepyeni bir hayata başlar. Bu sebepten dolayı küllerinden yeniden doğmuş anlamına gelir.
Eğer hayatında zor dönemler geçirdiysen ve bunları atlatıp küllerinden yeniden doğduysan bu dövme anlamlı olacaktır :) Ama boyun kısmında nasıl durur bilemedim. anka kuşu dövmesi bilekte daha hoş duruyor sanki. Birkaç model önerebilirim.
Ben dovme ye karsiyim dini acidan degil sebebi insan vicudu saf ken guzeldir bence dogal gorunume deger veririm 2. Acilkan vermen gerekir sevdigin kaza gecirmistir sendn kan almazlar uzulursun hayatta hersey olabiliyor
Yanlış bilgi değil ilk 12 ay sadece düzenli bağış yapıyorsanız verilen formu 4 ay da bir dolduruyor olmanız gerekir orada 12 ay gibi bir süre var işaretlediğiniz bu arada hemşireyim ve dövmesi olan birinden kan aldım.
ayak bileğinde güzle duruyor benimde hoşuma gidiyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sen Anka kusu değilsin olamassin baykuş ya da akbaba cizdirseydin hani bir nebze ama Anka olmamis o ayaklara gitmemiş patates gibi ayak öyle ayak mi olur allah günah yazmasın
bence yaptırma ama yinede sen bilirsin anka kuşu güzel bir seçim olmuş bende asi melek yaptıracaktım sırtıma ama bir kaç sebepten dolayı vazgeçtim. Dövme işi sadece bir anlık heves yani
En İyi Cevaplar