Yılan kafası yapacan bişey yok onda dilli millli çıngıraklı kolay o yanında olsam ben bile oturduk yerde karalardım çiçek kalp desende olur kolayına ne gelirse kızla yatarken korkmaz şirin gelir dahada
Tavsiyem yaptırma derim ama sen bilirsin. O arkadaş yine kullansın ama kıkırdak , sinir ve damarlardan oluşan bir uzantı sonuçta. Riske girmeye gerek yok
İşte damarları kapanmasıda kafamı karıştırıyor yaptırsam büyük mü yaptırsam ben bile bakınca hoşuma gidiyor kapansın istemiyorum sence nasıl olur dövmeli görsen ne düşünürsün
Bak sen daha emin deyilsin, ne yapıcaksın , yaprtırıcakmısin onu bile bilmiyosun o yuzden iyicie düsün oyle karar ver balim ben küçük güzel hoş anlamı olan ya da kişinin sevdiği, dövmeleri çok güzel buluyorum ama büyük olunca da kaba duruyo gibi (Bazı dovmelerde) ama yakışana gerçekten yakışıyor mesela Muslera'nın kolundaki aslan dövmesi , Büyük güzel
Krem ismi söylüyor kullanıyorsun sonra ztn düzeliyor şişlikler inmeye başlıyor ama zorlu süreç bilgin olsun yan etki falan yaparsa enfeksiyon kaparsa içten öbür dünyaya göçersin bilgin olsun reaksiyon gösterebiliyor cunki boyalar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evde kalemle birşeyler çiz daha iyi ayarlarıyla oynayıp hayata
Küstürme dövme yapacam diye
Ben beceremem ki yapmayı gjfjh
Yılan kafası yapacan bişey yok onda dilli millli çıngıraklı kolay o yanında olsam ben bile oturduk yerde karalardım çiçek kalp desende olur kolayına ne gelirse kızla yatarken korkmaz şirin gelir dahada
Ben acayip yeteneksizim çizimde 😅
Boyaya sok çıkar ozaman renk olsun 😂
Benim pembe aslında o renk güzel ama mavi denenebilir avatar dkdkf
Mor da yakışır lila falan
Siz hangi renkte görmek istiyorsunuz kdkd
Kırmızı
O renge yakın benim zaten pembe kırmızı gibi 😅
Aaaa lila iyi gider sana
Denicem görmek isterseniz sonra snap verim isterseniz 😅
Tamm🙋
İncsresio ekleyince yazar mısınız
:)) yanlıs damara gelır cicek gıbı kuser yanı
Bir tane sakız al ondan çıkanı yapıştır bakalım ne kadar süre boyunca seveceksin
Mantıklı sjjdjd
acır
Öyle bir şey görsen ne düşünürsün güzel gelir mi
İlişkin yoksa olabilir ama acır baya.
Geçici yaptırcam galiba ama damarlıda oda kapansın istemiyorum aslında
Kim gorcek niye yaptirasin
Takıldığım kızlar görecek 😅
Kim dövmeli hele yapay dövmeli penisi içine veya ağzına almak ister ki çok saçma
Dövme yapan bi kız arkadaş var yapmamı istiyor sonrada denemek istiyor
Ok.
Önce oraya dövme yapacak adamı bul gerisi hallolur
Kadın var
Soyle kılcal damarları patlatmasın , bahçe hortumu gibi sadece sulamak için kullanırsın kalafatı
Eğer ona yaptırırsam kullanabilirmiş patlatmaz herhalde 😅
Tavsiyem yaptırma derim ama sen bilirsin.
O arkadaş yine kullansın ama kıkırdak , sinir ve damarlardan oluşan bir uzantı sonuçta. Riske girmeye gerek yok
Biri daha çok riskli dedi korktum zaten
Çünkü riskli.
Kaba et falan değil ki yaptır , belli aralıklarda krem sür geçsin.
Bu yaşında boynunu eğer bak utanç tablosu yemin ederim.
En iyisi kendi haline bırakım korktum
Mantıklı olanı yapıyorsun. Büyük kafayı calıstırmak fayda sağlıyor bak 😂
Geçici yaptırcam olmadı bi dkdk
Bir bu eksikti
Aynen kanka
yaptır guzel olur
bence dayanirsin
Nasıl bir şey yaptırsam onuda tam düşünemedim ama istiyorum ya
önce onu bi kararlaştır öyle emin ol
İşte damarları kapanmasıda kafamı karıştırıyor yaptırsam büyük mü yaptırsam ben bile bakınca hoşuma gidiyor kapansın istemiyorum sence nasıl olur dövmeli görsen ne düşünürsün
Bak sen daha emin deyilsin, ne yapıcaksın , yaprtırıcakmısin onu bile bilmiyosun o yuzden iyicie düsün oyle karar ver balim
ben küçük güzel hoş anlamı olan ya da kişinin sevdiği, dövmeleri çok güzel buluyorum
ama büyük olunca da kaba duruyo gibi (Bazı dovmelerde) ama yakışana gerçekten yakışıyor
mesela Muslera'nın kolundaki aslan dövmesi , Büyük güzel
Benim yaptırmak istediğim yer kol falan değil ya da 3. Kol denebilir kafam ondan karışık 😅
anlamadim ama peki
Özele geliyorsan anlatırım 😅
Ne bilelim
Okeyy
Nerene yaptırmayı düşünüyorsun
Burdan yazamıyorum öcünü ayağım diyim siz anlayın 🫣
Dövme benimde bir kaç yerimde var acı hissin yüksek se dayanirsin sonuçta iğne gibi batırıp çıkartıyor işlem bitene kadar
Anladığım yerlerde var anlaşılan sağlıksal olarak nasıl korudunuz onuda merak ettim
Krem ismi söylüyor kullanıyorsun sonra ztn düzeliyor şişlikler inmeye başlıyor ama zorlu süreç bilgin olsun yan etki falan yaparsa enfeksiyon kaparsa içten öbür dünyaya göçersin bilgin olsun reaksiyon gösterebiliyor cunki boyalar
Hmm kestirme riskini göze alamam sanki 😅
Hehehehehehe
Güzel olurdu be off 😅